Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 8-14 Ekim 2018 Haftası

0 3.671

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 8-14 Ekim 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Bu hafta, sağlıklı ve huzurlu bir enerji de başlıyor sevgili Koç burcu. Duygusal hayatın ile ilgili oldukça yapıcı bir döneme girmiş bulunmaktasın. 9 Ekim de Terazi burcunfa 1 Yeni ay gerçekleşiyor. Yeni ayın etkileri hafta başı itibari ile başlıyor. Özellikle duygusal hayatın ile ilgili fazlasıyla yapıcı bir süreç olacak diyebilirim. Bu süreçte devam eden evliliğin, devam eden ilişkin olumlu yönde etkileyecek diyebilirim. İletişimde sağduyunun ön plan da olacağı bir hafta seni bekliyor. Yalnız bir Koç burcu isen, geçmişten gelen ilişkiler aklını karıştırabilir. Eski hatalarını tekrarlamaktan kaçınmalısın.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili son derece hızlı, son derece hareketli bir hafta olacak. Geçmişten gelen iş anlaşmaları, projeler oldukça hız kazanacak. Ekonomik anlamda sağlıklı düşünmekte fayda var. Bütçeni sarsacak adımlardan, girişimlerden kaçınmalısın. Yeni bir iş arayışın da isen, bu haftayı değerlendirmelisin.

Boğa Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Duyguların ön planda olacağı, tutkularının öne çıkacağı bir hafta olacak sevgili Boğa burcu. Evli ya da ilişkisi olan bir Boğa burcu isen, bu hafta hiç hesapta olmayan olaylar gündeme gelebilir. Ani kararlar, ani değişimleri de beraberinde getirebilir. Bir süredir içinde baskıladığın her ne varsa gün yüzüne çıkabilir. Cinsel hayatın ile ilgili ötelediğin, görmezden geldiğin sorunlar gün ışığına çıkabilir. Yalnız bir Boğa burcu isen, tutkunun ön planda olduğu bir süre sonra sana zarar verebilecek olası partnerlerden kesinlikle uzak durmalısın.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili son derece hırslı, son derece baskın tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin. Özellikle ortaklı çalışan veya aile şirketinde çalışan bir Boğa isen, dikkatli olmanı tavsiye ederim. Bu süreçte büyük ve riskli adımlar atmak yerine, mantıklı ve sakin ilerlemeyi tercih etmelisin.

İkizler Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Başdöndürücü bir hafta seni bekliyor sevgili İkizler burcu. Duygusal hayatında beklenmedik değişimler gündeme gelebilir. Evli ya da ilişkisi olan bir İkizler isen, eşinin, partnerinin bir takım yaklaşımlarına, söylemlerine ciddi anlamda tepkiler verebilirsin. Olayları kaotik bir boyuta taşımak yerine, öncelikle kendi içinde sakince bir değerlendirmeli, sonrasında mantıklı adımlar atmayı tercih etmelisin. Aile ilişkileri, sosyal ilişkiler özel hayatından ayrı bir yerde olmalı. Yakın ilişkilerinde yaşanan sorunları özel hayatına yansıtmamaya özen göstermelisin. Yalnız bir İkizler burcu isen, kalbinin sesini kontrol etmekte güçlük çekebilirsin. Bu süreçte olabildiğince kendine güvenmeli, attığın adımlardan emin olmalısın.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili yapıcı bir rüzgâr söz konusu diyebilirim. Bekleme de olan konular hız kazanabilir, yavaş giden projeler sonuca ulaşabilir. Yeni bir iş arayışın da isen, yeteneklerini sergileyebileceğin bir alan karşına çıkabilir. Birikim yapmak adına son derece ideal bir dönem.

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Duygusal anlamda kontrollü ve sakin olmayı gerektiren bir hafta sevgili Yengeç. Senin gibi bir diğer su burcu olan Akrep burcunda aşk ve parasal hayatı yöneten gezegen Venüs retro hareketi yapıyor. Bu durum özellikle senin gibi su grubu mensubu bir burcu fazlası ile etkileyebilir. Evli ya da ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşini, partnerini fazlasıyla kıskanabilir, alıngan tutumlar sergileyebilirsin. Bu durum süregelen evliliğinde ya da ilişkinde eşin ya da partnerin ile problemler yaşamana neden olabilir. Bu nedenle sakin ve yapıcı olmaya özen göstermelisin. Bekar bir Yengeç burcu isen, yeni bir ilişkiye adım atmadan önce kendini dinlemeli ve kendine zaman tanımalısın.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili geçmişten gelen konuları sonuçlandırabileceğin bir hafta olacak. Kendini tekrarlayan, yorucu süreçleri sonlandırma şansı yakalayacaksın. İşbirliği içerisinde olan, ortaklı çalışan bir Yengeç isen, mutlaka iş ilişkilerine sadık kalmaya özen göstermelisin. Yeni bir oluşum için yine aceleci tutumlardan kaçınmaya özen göstermelisin.

Aslan Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Bu hafta seni destekleyen, sana iyi gelecek bir enerjiye sahip sevgili Aslan. Duygusal hayatın ile ilgili yapıcı bir etki söz konusu olacak. Bekar bir Aslan isen, yeni bir ilişkiye adım atabilir, kalbine iyi gelecek biriyle tanışabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin partnerin ile daha fazla zaman geçirebilir, ortak etkinliklere yönelebilirsiniz.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili özellikle ekonomik anlamda son derece yapıcı bir hafta. Bir süredir askıda kalan, alamadığın ödemeler geri gelebilir. Yeni bir iş, yeni bir proje seni heyecanlandırabilir. Süregelen işbirliklerinde ufak tefek sorunlar dışında haftayı iyi kapatacaksın diyebilirim

Başak Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Senin için yepyeni başlangıçların temellerinin atılacağı bir hafta olacak Sevgili Başak. Duygusal hayatın ile ilgili kendinden emin olacağın bir sürece adım atmış bulunmaktasın. Evli ya da ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile aranızda ki mesafeleri ortadan kaldırabilecek adımlar atacaksın. Kendini daha iyi ifade edebileceğin bir hafta olacak diyebilirim. Devam eden ilişkini resmiyete taşımak adına girişimler de bulunabilirsin. Bekar bir Başak isen, aşk adına yeni heyecanlar duyabilirsin.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili daha kararlı olacağım bir süreç olacak. Geleceğe yönelik planlar yapabilir, daha kontrollü tutumlar sergileyebilirsin. Süregelen işbirliklerinde, ortaklıklarında daha etken bir rol üstlenebilirsin. Yeni bir iş arayışında isen, bu hafta olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.

Terazi Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Senin adına son derece etkin bir hafta sevgili Terazi burcu. Duygusal hayatını yakından etkileyecek olan bir Yeni ay ayın 9’unda öz burcunda gerçekleşecek. Senin adına yepyeni başlangıçların temelini atacak bu yeni ay etkisi, hafta başı itibari ile kendini hissettiriyor olacak. Süregelen evliliğin, ilişkin ile ilgili oldukça radikal kararlar gündeme gelebilir. Ani adımlar, ani kararlar ciddi değişimleri gündeme getirebilir. Sen sen ol, mutlaka attığın adımlardan ve aldığın kararlardan emin ol. Bekar bir Terazi isen, geçmişten ilişkiler, geçmişte kalmasını istediğin ya da geçmişte bıraktığın gönül ilişkileri gündeme gelebilir.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili seni destekleyen, pozitif bir enerji söz konusu haftanın geneli itibari ile. Süregelen işbirliklerinde, ortaklıklarında, projelerinde verimli, olumlu bir etki söz konusu olacak. Yeni bir iş arayışında isen yine bu hafta olumlu etkileri ile seni destekleyecek. Estetik, cerrahi müdahaleler ile ilgili çok dikkat gerektiren hassas bir süreç olacak, bilgine.

Akrep Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Duygularını, iç dünyanı, derinlerinş karıştıracak bir retro öz burcynda gerçekleşiyor sevgili Akrep. Aşk, ilişkiler, para, güzellik ile ilgili alanları yöneten gezegen Venüs öz burcunda geri hareketine başlamış durumda. Bu durum az önce de belirttiğim gibi senin iç dünyanı fazlasıyla etkileyecek. Hal böyle iken; ani kararlar, ani adımlar, ani başlangıçlar, çarpık ilişkiler, yalnızca tutkunun ön plan da olduğu birliktelikler gündemine yerleşebilir. Evli ya da ilişkisi olan bir Akrep isen, bu süreçte evliliğine, ilişkine zarar verebilecek insanlardan, ilişkilerden kaçınmaya özen göstermelisin. Bekar bir Akrep isen, mantığın kabul etmediği başlangıçlardan kaçılmalısın.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili geçmişten gelen işbirlikleri veyahut ortaklıklar gündeme gelebilir. Yeni ödeme planları, geçmişten kalan ödemeler sık sık gündemini meşgul edebilir. Bu süreçte yapacağın anlaşmalara, işbirliklerini ihtiyatlı yaklaşmaya özen göstermelisin.

Yay Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Gökyüzü gündemi bu hafta son derece hareketli sevgili Yay. Bir yandan ilişkileri, aşkı, parayı yöneten Venüs retro hareketini sürdürürken, bir yandan da hava grubunun önce burcu Terazi de bir Yeni ay gerçekleşiyor. Bir yandan kalbin yeni heyecanlara hevesli iken, bir yandan geçmişin gündemine geliyor olması aklını karıştırabilir. Sana tavsiyem bu süreçte evli ya da ilişkisi olan bir Yay isen, tepkilerini ölçülü tutmaya özen göstermelisin. Bir anda alacağın kararlar hatalara neden olabilir. Bekar bir Yay burcu isen, emin olmadığın ilişkilerden kaçınmaya özen göstermelisin.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili seni destekleyen bir hafta olacak diyebilirim. Israrcı ve inatçı tutumlardan kaçınmaya özen göstererek, mantıklı ve akli selim tutumlar sergilemeyi becerebilir isen, gökyüzü seni destekliyor olacak. Eskimiş, köhne düşüncelerden kaçınmalı, yapıcı ve girişimci olmaya özen göstermelisin.

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Bu hafta senin gibi öncü bir burç olan Terazi Burcu’nda 9 Ekim de gerçekleşecek olan Yeni ay etkisiyle başlayacak sevgili Oğlak. Duygusal anlamda yarım kalmış, gereken derslerin henüz çıkartılmamış olduğu ilişkiler yeniden gündeme gelebilir. Bu süreci doğru yönetebilmek adına, mutlaka mantıklı hareket etmeye özen göstermelisin. Evli ya da ilişkisi olan bir Oğkak isen, geçmiş defterleri yeniden açmamaya özen göstermelisin. Bekar bir Oğlak isen, yeniden aynı süreci yaşamak isteyip, istemediğinden emin olmalısın.

Ekonomik anlamda seni destekleyen bu hafta, beklenmedik iş anlaşmaları, yine beklenmedik fırsatlar kapını çalabilir. Yeteneklerini ortaya koymalı, girişimci yönünü ön plana çıkarmalısın. Süregelen işbirliklerinde, ortaklıklarında, projelerinde yapınca bir süreç olacak.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

8-14 Ekim 2018

Senin gibi hava grubu mensubu Terazi burcunda 9 Ekim de gerçekleşecek olan Yeni ay etkisiyle başlayacak olan bu hafta, sana sürpriz fırsatlar doğuracak nitelikte sevgili Kova. Duygusal anlamda geçmişin yorucu etkilerini bir kenara bırakıyor, tazeleniyor, adeta yeniden doğuyorsun diyebilirim. Süregelen evliliğin ya da ilişkin ile ilgili net kararlar verebileceğin bir dönemde olacaksın. Bekar bir Kova isen, popüler bir döneme giriyorsun. Ancak yasak ilişkilerden kaçınmaya özen göstermelisin.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili yaratıcı yönünün ön planda olacağı bir hafta olacak. Süregelen işbirliklerinde, ortaklıklarında, projelerinde oldukça parlak bir sürece geçeceksin. Fikirlerini önemseyecek olan insanlarla bir araya gelebilir, yeteneklerini sergileyebileceğin alanlarda yer alabilirsin. Ekonomik anlamda oldukça yapıcı bir hafta olacak.

Balık Burcu Haftalık Yorum

8-14 Ekim 2018

Bu hafta bakış açının değişeceği, vizyonunun tazeleneceği bir hafta olacak sevgili Balık. Duygusal anlamda oldukça pozitif bir hafta olacak. Evli yada ilişkisi olan bir Balık isen, oldukça keyifli bir hafta geçireceksin diyebilirim. İletişimde ki becerilerin eşinin, partnerinin de kendini rahat ifade etmesine yardımcı olacak. Seyahatler, sosyal ortamda ki hareketlilik evliliğine, ilişkine artı sağlayacak diyebilirim. Bekar bir Balık isen, oldukça yapıcı bir hafta olacak. Arkadaş çevrende ki hareketlilik yeni heyecanları da beraberinde getirebilir.

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili yine verimli bir hafta olacak diyebilirim. Süregelen işbirliklerin, ortaklıklarım, projelerin olumlu sonuçlar doğuracak. Yeni bir iş kurmak üzere isen, resmi adımları asla ihmal etmemeli, gözden kaçan detaylar olmadığından emin olmalısın.

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->