Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Avrasya Ambalaj İstanbul, 24. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı 2018

0 5.058

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı 2018 Yılına Hazırlanıyor

Ambalaj ürünlerinden ambalaj makinelerine, gıda işleme ekipmanlarından ambalaj baskı teknolojilerine ve tamamlayıcı ambalaj ürünlerine kadar tüm ihtiyaçlara yönelik çözümleri bir araya getiren Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, bu yıl bir rekora imza atarak 108 ülkeden 59.326 sektör temsilcisini aynı çatı altında buluşturdu

REED TÜYAP Fuarcılık ve ASD Ambalaj Sanayicileri Derneği işbirliğinde düzenlenen ve sektörün diğer dernekleri AMD Ambalaj Makinecileri Derneği, FASD Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği, ESD Etiket Sanayicileri Derneği, KASAD Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği, MASD Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği, OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği ve SEPA Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin desteğini alan fuar; 2017 yılında 43 ülkeden 1.153 firma ve firma temsilciliği ile 108 ülkeden 59.326 ziyaretçiyi buluşturarak rekora imza attı.

Gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari buluşma noktası Avrasya Ambalaj İstanbul 24. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 31 Ekim – 3 Kasım 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Katılımcılarından Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’na Tam Not

2017’de 7.000’den fazlası yurt dışından olmak üzere, 108 ülkeden 59 binin üzerinde ziyaretçiyi katılımcıları ile buluşturan fuarda, Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fransa, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Tunus, Rusya, Ürdün ve Yunanistan başta olmak üzere 41ülkeden 1.000’in üzerinde alım heyeti de ağırlandı. Katılımcılar; Adidas Group, Arçelik, BİM, Eczacıbaşı Hijyen, Eti, Hayat Kimya, Henkel, McDonald’s, Metro, PepsiCo, Peyman Kuruyemiş, Shaya, Sütaş, Tamek, Tat ve UPS başta olmak üzere gıda ve gıda dışı sektörlerden Türkiye’nin ve Dünyanın önde gelen firmaları ile buluşma fırsatı buldular.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı Özel Bölümleri ile Daha da Güçlü

Ambalaj ürünleri, makine ve ekipmanları, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj baskı teknolojileri, oluklu mukavva-kağıt-karton ambalaj üretim teknolojileri özel bölümü PRINTPACK, içecek ve sıvı gıda teknolojileri özel bölümü DRINKTECH EURASIA, ambalaj tasarım hizmetleri özel alanı TASARIM SOKAĞI, gıda işleme makine ve ekipmanları (çikolata, şekerleme, bisküvi, kuruyemiş ve pastacılık teknolojileri, süt ve süt ürünleri teknolojileri, et ve et ürünleri teknolojileri, soğutma ve lojistik teknolojileri, gıda güvenliği ve hijyen teknolojileri) ile tüm ürün gruplarını kapsayan fuarda, katılımcılar; üretimden son tüketiciye ulaşana kadar her adımdaki ihtiyaçlarına yönelik tüm çözümleri tek çatı altında 60 bin ziyaretçiye sunma şansını yakalayacaklar.

Doğru Hedef Kitle ile Sürdürülebilir Ortaklıkların Platformu

Sektöre yeni pazarlar sunmak için hem dijital hem de geleneksel pazarlama ve tanıtım ağını genişletmeye devam eden Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 2018 yılında da önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nda yer alacak katılımcılar; fırsatları detaylı araştırmak ve yerinde incelemek isteyen yurt dışı ziyaretçiler ile görüşme şansı elde edecekler. Sektörlerinde uzun vadeli rekabet üstünlüğü sağlamak için en uygun pazarı seçmek isteyen ve stratejik iş ortaklıkları arayan üst düzey ziyaretçileri bünyesine katmaya devam eden Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı; katılımcılar için yeni fırsat kapıları açmaya devam edecek.

31 Ekim – 3 Kasım 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da gerçekleşecek fuar, yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını artırmak isteyenler için etkin bir ticaret platformu olarak hizmet vermeyi sürdürecek.

 

FUAR ADI:

Avrasya Ambalaj İstanbul, 24. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı

TARİH:

31 Ekim – 03 Kasım 2018

ZİYARET SAATLERİ:

31 Ekim – 2 Kasım 2018: 10:00 – 19:00
3 Kasım 2018: 10:00 – 18:00

YER:

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece / İSTANBUL

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->