Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’haftada Burçlar: 23-29 Nisan 2018

0 1.324

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 23-29 Nisan 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, senin için bireysel anlamda ön plan da olacağın bir hafta olacak sevgili Koç. Gerek dış görünüş, gerek kişisel gelişim konusunda oldukça değişken bir hava da olacaksın diyebilirim. Görünüşün ile ilgili değişiklikler yapabilir, yeni bir imaj benimseyebilirsin. İşin, kariyerin ile ilgili kendini geliştirmek adına kişisel gelişim alanlarına yönelebilir, mesleki kurslara başvurabilirsin. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin tarafından fazla özgürlükçü bulunarak eleştirilebilirsin. Sen biraz daha enerjini freshlemek, kendine dönmek adına adımlar atarken, eşin, partnerin bu durumu sevgizsizlik, ilgisizlik olarak yorumlayabilir. Yalnız bir Koç isen, yeni bir ilişkiye adım atmak konusun da aceleci tutumlar sergileyebilirsin..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, kendinden emin tutumlar sergileyeceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Boğa. Eski sıkıntıları aşmış olarak, daha güvenli, daha huzurlu bir şekilde gününe, gecene, geleceğe odaklanabilir, enerjini pozitif yönde tutabilirsin. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yenilikçi ve köklü adımlar atacağın bir hafta olabilir. Bu dönemde atacağın adımlar, yapacağın başlangıçlar kalıcı olacak diyebilirim. Duygusal anlamda cesur ve kendinden emin tutumlar sergilemeye meyilli olabilir, eşine, partnerine gönül alan sürprizler yapabilirsin. Duygularını açıkça ifade edeceğin bir hafta. Yalnız bir Boğa isen, yeni bir ilişki kurmak yerine geçmişe dönüp bakabilir, geçmişe bir şans için yeniden adım atabilirsin.

İkizler Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, sorguları, sorgulamaları geri de bırakacağın ve önüne bakacağın bir hafta sevgili İkizler. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili daha emin, daha güçlü hissedeceğin bir sürece geçiş yapabilirsin. Beklenti de olduğun konular ile ilgili olumlu, yapıcı sonuçlar alabilir, daha kolay bir dönem yaşayabilirsin. İş arayan, yeni bir kuruma, sektöre geçiş yapan bir İkizler isen, istediğin yönde değişimler yaşayabilir, kat edebilirsin. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile fikir ayrılıkları yaşadığın konular da uyum, düzen yakalama şansı bulabilirsin. Yeni bir ilişki arayışında isen, sürekli bir arada bulunduğun, sosyal ortamlardan hiç tahmin etmediğin birinden aşk itirafı alabilirsin.

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, atılımlar, yatırımlar, girişimler haftası olacak diyebilirim sevgili Yengeç.. Kendini iyimser, yapıcı bir enerji ile işine, üzerinde çalıştığın projeye, girişimlerine adayabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili olumlu sonuçlar alacağın bir süreç olacak diyebilirim. Geçmişe dair bir takım sorunları çözme şansı bulabilir, kendini daha rahat hissedebilirsin. Gönül meselelerin de biraz karmaşık bir hafta olabilir.. Geçmişte kaldığını düşündüğün bir takım sıkıntılar, konular gündeme gelebilir.. Geçmiş yaralarını deşecek bir takım anılar, hatıralar bir şekilde karşına çıkabilir.. Özlem duygusuna kapılabilir, geçmişi anabilirsin. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile uyum yakalamak, uyumu korumak noktasın da güçlükler çekebilirsin. Yeni bir ilişki, evlilik içerisin de isen, geçmişe özlemin daha çok kendini hissettirebilir. Bu noktada ilişkinde, evliliğinde yaşanan eksikleri tespit etmeye yönelmeli, çözüm odaklı hareket etmelisin.

Aslan Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, aşka dair ümitlerin yeniden yeşerebilir sevgili Aslan.. Süregelen evliliğinde, ilişkinde eşin, partnerin ile daha romantik, daha uyumlu bir sürece girebilir, uzun aradan sonra daha mutlu hissedeceğin günler geçirebilirsin.. Yalnız bir Aslan isen, yeni bir ilişki kalbinin pır pır heyecanla atmasına neden olabilir. Flörtoz tutumların, aşka dair yeşil ışık yakışların sana kuvvetli bir ilişki getirebilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça iyimser bir süreç olacak diyebilirim.. Yeni bir iş, proje kapını çalabilir.. Ekonomik anlamda daha rahat hissedeceğin bir hafta olacak diyebilirim.

Başak Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, yüzünü güldürecek gelişmeler gündeme gelecek diyebilirim sevgili Başak.. Psikolojik anlamda oldukça iyimser bir hafta olacak diyebilirim. Seni yoran, yıpratan konularda daha özgürlükçü, daha cool, daha rahat hissedeceksin.. Arınacağın ve geçmişin olumsuz izlerini sileceğin bir süreç olacak.. Yeni alışkanlıklar, hobiler, kurslar, seminerler sana fazlası ile iyi gelebilir.. İş, eğitim hayatın ile ilgili yeni başlangıçlar yapabilir, finansal anlamda yüz güldürecek gelişmeler yaşayabilirsin.. Duygusal anlamda yine yeniliklerin kendini hissettireceği bir süreç olacak gibi görünüyor senin adına.. Süregelen bir evliliğin, ilişkin söz konusu ise, eşin, partnerin ile problemleri aşma şansı bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bir ev, yaşam alanında ki değişiklikler gündeme gelebilir. Yalnız bir Başak isen, duygusal anlamda tavrı, sözleri, tutumları seni ziyadesi ile etkileyecek bir ile tanışabilirsin.

Terazi Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, güçlü bağlar kuracağın bir hafta olabilir sevgili Terazi.. Yeni bir işbirliği, ortaklık gündeme gelebilir. Kendini daha güçlü hissedeceğin bağlar kurabilir, finansal anlamda daha rahat bir döneme geçiş yapabilirsin.. Süregelen işbirliklerinde, ortaklıklarında uyum yakalayabilirsin.. Ev, yaşam alanın ile ilgili değişimler yaşayabilirsin, ev, şehir değişimleri gündeme gelebilir.. Bu durum eşinin, partnerinin iş hayatı ile ilgili de olabilir.. Duygusal anlam da yeniliklere açık olacağın bir sürece girebilirsin.. Daha rahat, daha huzurlu hissedebilir, uyum içerisin de olmayı tercih edebilirsin. Negatif tutum sergileyen insanlardan bilhassa kaçınabilirsin..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, tutkularının ön plana çıkacağı bir hafta olacak diyebilirim sevgili Akrep.. Yaptığın her şeyde içtenlik arayabilirsin. Yeni kararlar alabilir, uygulamaya geçebilirsin. Fiziksel anlam da memnuniyetsiz olduğun alanlarda girişimler de bulunabilir, olumlu sonuçlar alabilirsin. Kariyer hayatında ivme alabilir, yükselişe geçebilirsin. Kendini ifade etmek konusunda ustalaşacağın bir süreç olacak diyebilirim. Duygusal anlam da ilahi boyuta kendini yakın hissedebilirsin. İnançların noktasında daha güçlü hissedebilir, geçmişin olumsuz etkilerinden arınabilirsin. Süregelen evliliğinde, ilişkinde oldukça iyimser bir dönem.. Eşin, partnerin ile daha mutlu hissedeceğiniz değişikliklere gidebilirsiniz.. Eşin, partnerinde uyum içerisinde sana adımlar atabilir.. Yalnız bir Akrep isen, aşka dair güçlü bağlar kuracağın bir ile birlikteliğe adım atabilirsin.

Yay Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, arada kalmışlığı aşmak istediğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Yay.. Kafanı karıştıran, kurcalayan konular da çözümlere gidebilirsin. Yaşadığın bir sağlık sorunu var ise, nihai olumlu sonuçlara gidebilirsin.. Mevsimin olumlu uyanışları cildine, tenine, saçlarına, gülüşlerine kadar yansıyacak diyebilirim.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, oldukça stresli hissedebilirsin. Zira, eşinin, partnerinin uyum yakalamaktan kaçındığını düşünebilir, tek başına mücadele etmekten yorgun hissedebilirsin. Ebeveyn bir Yay isen, yine eşinin, partnerinin destek olmadığını düşünebilir, sitemkar tutumlar sergileyebilirsin.. Yalnız bir Yay isen, yeni bir ilişkiye adım atmadan önce kendine zaman ayırmak isteyebilir, kişisel gelişim konularına yönelebilirsin. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ikilemde kaldığın konuları aydınlatacaksın diyebilirim.

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, son zamanlar da yaşadığın değişimlere ayak uyduracağın, kendini daha huzurlu hissedeceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Oğlak. Yeni evine, ofisine, koşullarına oldukça huzurla uyum sağlayabilir, kendini daha güvenli hissedebilirsin.. Evli, bir Oğlak isen, eşinle oldukça ılımlı, yapıcı bir döneme girebilirsiniz. Eşinin sorumlulukları oldukça yapıcı bir şekilde üslenmesi seni fazlası ile mutlu edebilir. Evinizde konforlu değişiklikler yapabilirsiniz.. İlişkisi olan bir Oğlak isen, ilişkini resmiyete taşımak adına girişimler de bulunabilirsiniz.. Yalnız bir Oğlak isen, aşka dair çok çok şanslı bir dönem olacak diyebilirim.. Kariyer, eğitim hayatın da tecrübelerin doğrultusunda yeni adımlar atabilir, prestijini arttıracak gelişmeler yaşayabilirsin..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, etrafında ki insanlardan oldukça destek göreceksin diyebilirim sevgili Kova.. Eşinin, partnerinin, işbirlikçinin, ortağının koşulları seni son derece güçlü kılacak gelişmelere vesile olabilir. Finansal anlam da kendini güçlü hissedeceğin bağlantılar kurabilir, kaynaklar edinebilirsin.. İş arayışında olan bir Kova isen, yeni bir işe adım atmak hiçte zor olmayacak senin adına.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin destekçi, iyimser yaklaşımları seni onore edecek diyebilirim. İlişkisi olmayan bir Kova isen, yeni bir ilişki kurmak isteyebilir ancak mesafeli tutumlar sergileyebilirsin.. Hazır cevap biri seni fazlası ile etkileyebilir..

Balık Burcu Haftalık Yorum

23-29 Nisan 2018

Bu hafta, ticari ilişkilere yöneleceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Balık.. Yaptığın işi daha geniş kitlelere ulaştırmak adına girişimler de bulunabilir, ciddi bir fırsat yakalayabilirsin. Kurumsal bir sektör de çalışıyor isen, oldukça yapıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Eğitimci, sağlık sektöründe yer alan bir Balık isen, iyimser bir hafta olacak diyebilirim. Duygusal anlam da seni anlamak yakınların tarafından oldukça güç olabilir.. Zira gelgitli, belirsiz tutumlar sergileyebilir, biraz daha özgürlükçü tutumlara meyilli olabilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile uyum yakalamak adına girişimler de bulunsan da tutarlı tutumlar sergilemekte güçlük çekebilirsin.. Sana tavsiyem, bu hafta mutlaka istikrarlı ve tutarlı olmalı, çelişkili tutumlardan kaçınmalısın..

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->