Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 1-7 Temmuz 2019 Haftası

0 5.719

Koç Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Hareketliliğin, enerjinin ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Koç..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili son derece hareketli bir hafta olacak diyebilirim. Eğitim, kariyer hayatın, evin, ev ile ilgili sorumlulukların son derece önemli olacak.. Girişimlerde bulunacak, değişimlere adımlar atacaksın.. Memnun olmadığın konular ile ilgili değişime gitmekten korkmayacak ve risk almak senin için oldukça kolay olacak..

Bekar bir Koç isen, 2 Temmuz 2019 tarihinde Yengeç burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sana aşk vadediyor. Aşka dair tabularını yıktığın, aşk adına büyük adımlar attığın bir süreç başlıyor senin için.. Sosyal ilişkilerinde güncellemeler yapacak, yeniliklere hevesli olacaksın..

Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili oldukça yapıcı tutumlar sergileyeceksin. Eşin, partnerin ile ilgili takıntılarını törpüleyeceğin bu hafta, ailevi ilişkilerde de iyimser gelişmeler ön plana çıkacak.. Ebeveyn bir Koç isen, çocukların ile ilgili son derece hassas, ilgili bir tavrabürünebilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Boğa Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Duygularının, düşüncelerin bambaşka bir boyuta evrileceği bir hafta sevgili Boğa..

2 Temmuz 2019’da Yengeç burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması seni yakından ilgilendirecek.. Evlilik, ilişki, aile konuları öne çıkabilir. Ailevi ilişkilerde, eş-partner ilişkilerinde sorunlar gündeme gelebilir. Kardeş ilişkilerin ön plana çıkabilir. Kendini net ifade edeceğin bu hafta, özel hayatın ile ilgili ciddi kararlar alabilirsin.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ön plana çıkacağın bir hafta.. Ekonomik konuları ön plana alıyorsun. Yaşam alanından işyerine, yaşadığın şehir, ülkeye kadar memnuniyetsizliklerini ön plana alabilir, değiştirmek adına araştırmalar yapabilirsin.

Bekar bir Boğa isen, yeni bir ilişki hayatına hiç beklemediğin bir ortamda, şekilde hayatına dahil olabilir. Sosyal ilişkilerinde seni memnun etmeyen, yoran insanlara karşı mesafeler koymak isteyebilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

İkizler Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta hareketlilik, ekonomi, finans konuları ön plana çıkıyor sevgili İkizler..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili son derece iyicil etkiler var.. Terfi, zam, değişim, alım-satım konuları gündeme gelebilir. İş, eğitim, sorumluluk alanların ile ilgili konular, konuşmalar, kişiler bol bol gündem oluşturabilir..

Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile ilgili detayları önemseyeceğin bir hafta olacak. Ufak konular dahi gözünde büyüyebilir. Eşin, partnerin ile açık konuşmalar yapmalı ve mutlaka kendini net ifade etmelisin. Tepkisel tutumların gereksiz tartışma, kargaşa getirebilir gündeme..

Bekar bir İkizler isen, geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir.. Çözüme kavuşturmalı ve aynı şeylerin tekrarlanmasına izin vermemelisin. Sosyal ilişkilerinde oldukça hareketli bir hafta.. Yeni bir flört gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta gökyüzünde ön planda sen varsın sevgili Yengeç..

2 Temmuz 2019’da öz burcunda YeniAy ile birlikte bir Güneş Tutulması meydana gelecek sevgili Yengeç.. Özel hayatın, ailen, yuvan, yaşam alanın, duyguların, iç dünyan ön plana çıkacak.. Eşin, partnerin ile ilgili sorunları açık söylemlerle masaya yatıracaksın. Daha cesur, daha tutarlı tutumlar sergileyeceksin. Ailevi ilişkilerde finansal meseleler, miras, yatırımlar, kardeş ilişkileri gündeme gelebilir..

Bekar bir Yengeç isen, 2 Temmuz 2019’da öz burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sana önümüzdeki 6 ay içerisinde hayatının aşkını, ruh eşini getirebilir.. Sosyal ilişkilerinde, yakın ilişkilerinde ise, artık daha sade ve düzeyli ilişkileri ön plana alacaksın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili önemli konular, gelişmeler gündeme gelecek.. Yurt dışı, şehir dışı konuları, ortaklıklar, işbirlikleri, yatırımlar, ülke, şehir değişimi gündeme gelebilir.. Uzun yıllardır emek verdiğin konularda ciddi sonuçlar alacağın bir sürecin başlangıcıdır bu hafta..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Aslan Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta oldukça ön plandasın sevgili Aslan..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili son derece etkin, girişimci tutumlar sergileyeceğin bu hafta, yeniliklere fazlası ile açık olacaksın.. Finansal anlamda ciddi gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni gelir kaynakları, önemli konular gündeme gelebilir..

Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, son derece yapıcı ancak iddialı bir tutuma bürünebilir, kendini önemsediğini açıkça belli edebilirsin. Eşin, partnerin ile güven içerisinde olduğunuzdan emin olmak isteyeceksin. Ailevi ilişkilerde sık sık sosyal iletişimler, aktiviteler gündeme gelebilir..

Bekar bir Aslan isen, güzelliğin-karizman ile iddialı duruşunu ortaya koyuyorsun.. Ön planda olacağın bu hafta, herkes seninle ilgili bir şeyler konuşabilir. Girdiğin ortamlarda oldukça ilgi toplayabilirsin. Flörtler, organizasyonlar, yeni başlangıçlar gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta son derece önemli gelişmelere gebe sevgili Başak..

2 Temmuz 2019’da Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması meydana geliyor.. Senin adına kadersel dönüşümlerin gündeme geleceği bir sürecin başlangıcı olacak bu hafta.. Karma’nın devrede olduğu, kadersel etkilere sahip bir Güneş Tutulması yaşayacağız.. Senin için özel hayatından, ekonomik hayatına çözümlenmemiş, arada kalmış, sonuca ulaşamamış konular bir şekilde sonuca bağlanacak.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile sorunlarınızı çözmek adına yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Finansal planlar, yatırımlar üzerine konuşmalar gündeme gelebilir..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça verimli bir hafta olacak.. Yeni işbirlikleri, ortaklıklar, anlaşmalar, projeler gündeme gelebilir.. Ekonomik anlamda seni destekleyen bir hafta olacak sevgili Başak..

Bekar bir Başak isen, önceliklerini değiştiriyorsun.. İlişkilerden beklentilerin farklı yöne akıyor olacak.. Sosyal ilişkilerinde biraz daha temkinli ve özenli olmalısın.. Zira umursamadığın alanlarda beklenmedik olumsuzluklar gündeme gelebilir.. Yeni bir ilişki gündeme gelebilir ancak aceleci olmamaya özen göstermelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Terazi Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta önemli gelişmeler var sevgili Terazi..

2 Temmuz 2019’da son derece kadersel, karmik etkileri olan bir Güneş Tutulması meydana geliyor sevgili Terazi.. Evliliğin, ilişkin, kariyerin, ailevi ilişkilerin son derece ön plana çıkıyor.. Önümüzdeki 6-9 ay boyunca sürecek olan gelişmeler bu hafta itibari ile başlayabilir.. Anne-Baba sağlığı, konuları, evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eş-partner ebeveyn konuları gündeme gelebilir.. Özel hayatında oldukça iddialı olacağın bu hafta, aile ilişkilerinin ön plana çıkması biraz canını sıkabilir..

Bekar bir Terazi isen, sık sık seyahat edeceğin için yeni bir ilişki ani bir şekilde gündeme gelebilir.. Aktivitelere, organizasyonlara, toplantılara, sosyal ilişkilere ağırlık vereceksin.. Bu süreçlerde ani karşılaşmalar, tanışmalar gündeme gelebilir..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili destekleyen bir gökyüzü enerjisi var.. Yaşam alanın ile ilgili, iş alanınla ilgili değişimler gündeme gelebilir. Gelir kaynakların ön plana çıkabilir. Yeni gelir kaynakları edinebilirsin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Terazi Burcu Haftalık Yorum

24-30 Haziran 2019

İletişimin ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Terazi..

Bu hafta iletişimde sağduyuya, hoşgörüye ihtiyaç var sevgili Terazi.. Evliliğini, ilişkini, ailevi ilişkilerini olumsuz etkilemek istemiyor isen, mutlaka iletişimde hassas olmalı ve nezaketli, sağduyulu bir üslup benimsemelisin. Eşinin, partnerinin tepkilerini, sitemlerini görmezden, duymazdan gelmemelisin..

Bekar bir Terazi isen, biraz savruk ya da atalet duygusuyla hareket edebilir, ciddi meseleleri rafa kaldırabilirsin. Kişisel gelişime yönelmeni tavsiye ederim.. Mutlaka kendini geliştirebileceğin alanlara yönelmeli, ruhunu, zihnini dinlemelisin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili iyimser gelişmeler var. Yenilikçi adımlar atabilirsin. Yeni fikirlere açık olacağın için, bu yönde fikrine danışacağın insanda çok olacak..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta senin adına önemli gelişmeler barındırıyor sevgili Akrep..

Su gurubu öncüsü Yengeç burcunda 2 Temmuz 2019’da meydana gelecek olan Güneş Tutulması seni yakından ilgilendiriyor.. Etkileri bu hafta itibari ile 6 ay kadar kalıcı olacak ve bu süreçte alacağın kararlar, başlatacağın ilişkiler, işbirlikleri vb. 9 yıl kadar kalıcı olacak.. Özel hayatın ile ilgili ciddi anlamda ”ben” merkezli bir tavra bürünebilirsin. Eşin, partnerin ile açık konuşmalar yapabilir, beklentilerini dile getirebilirsin. Duygusal anlamda tatmin yaşayacağın, romantizmin ön plana çıkacağı bir hafta olacak. Evliliğini, ilişkisini noktalamak isteyen bir Akrep isen, yine önemli kararlar alacağın bir hafta diyebilirim..

Bekar bir Akrep ise, ailevi ilişkiler, kardeş ilişkileri ve kardeş hayatları ile ilgili konular son derece önemli bir şekilde gündem oluşturabilir. Sosyal ilişkilerinde mesafeli tutumlar sergileyebilir, kaliteli dostluklar isteyebilirsin. Yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Aşk adına şanslı bir süreç..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça hareketli bir hafta.. Hafta geneli itibari ile neyi nasıl şekillendireceğini, sonuçlandıracağını karıştırmamaya özen göstermelisin. Yoğunluk, temponun yüksek olması seni yorabilir.. Öte yandan yurt dışı, şehir dışı konuları, işbirlikleri, projeler gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta radikal etkiler taşıyor sevgili Yay..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça etkili konular gündeme gelebilir. Süregelen işbirliklerin, ortaklıkların, projelerin ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Büyütmek, üstünü örtmek yerine çözüme kavuşturmalı ve sonuçlandırmalısın.. Kadersel etkiler taşıyan günlerden geçiyoruz.. 2 Temmuz 2019 Güneş Tutulması sana finansal anlamda destek sağlayabilir. Girişimlerde bulunmalı, atalete kapılmamalısın..

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, evliliğin ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bir süreç.. Sorunlar, problemler söz konusu ise, yıkıcı tutumlardan kaçınmalısın. Duygusal anlamda dengede kalmakta güçlük çekebilirsin. Evliliği, ilişkisi ile ilgili kendinden, duygularından, eşinden, partnerinden emin bir Yay isen, romantik ve tutkulu bir hafta olacak diyebilirim. Eş, partner gelirleri ile ilgili yüz güldüren gelişmeler gündeme gelebilir..

Bekar bir Yay isen, albenin artıyor.. Son derece ön planda olacağın bir hafta olacak.. Yeni başlangıçlar, ortamlar, sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Eski eş, partner ile ilgili problemler gündeme gelebilir.. Geçmiş konuların tekrarlanmasına izin vermemelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

1-7 TEMMUZ 2019

Bu hafta gökyüzünde sahnede sen varsın sevgili Oğlak..

2 Temmuz 2019’da karşıt burcunda Yengeç’te bir Güneş Tutulması meydana geliyor ve seni fazlası ile yakından ilgilendiriyor.. Akabinde ise 17 Temmuz 2019 öz burcunda bir Ay Tutulması meydana gelecek.. Dolayısı ile kadersel etkiler, karmik etkiler baş rolde.. Özel hayatında son derece önemli gelişmeler var.. Bekar bir Oğlak isen, geçmiş sorunları, sorunlu ilişkileri sonlandırıyorsun.. Bu hafta itibari ile önümüzdeki 6 ay içerisinde hayatının aşkı, ruh eşin hayatına dahil olabilir.. Ani bir flört ilişkiye, ani bir ilişki evliliğe taşınabilir.. Öte yanan ailevi ilişkiler, kardeş ilişkileri, miras, yatırım konuları hiç olmadığı kadar önemli bir şekilde gündeme oturacak. Ancak artık kendini biliyor ve kendin için adımlar atıyorsun.. Gereksiz sorumluluklardan kaçınmalısın..

Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, son derece önemli bir hafta.. Eş, partner gelirleri ile ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.. Ev, yuva, aile temaları ön plana çıkabilir. Yaşam alanın ile ilgili ani değişimler gündeme gelebilir..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili seni destekleyen bir hafta.. Ekonomik anlamda iyileştirici gelişmeler var..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

1-7 Temmuz 2019

Yeniliklerin ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Kova..

Oldukça hareketli bir hafta.. Özellikle özel hayatın ile ilgili ani değişimler gündeme gelebilir. Evliliğin, ilişkin ile ilgili oldukça önemli adımlar atabilirsin.. Daha romantik, daha tutkulu hissedeceğin bir hafta olacak.. Eşin, partnerin ile ortak yatırımlar yapabilir, birlikte hareket etmekten keyif alabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça iyimser etkiler var sevgili Kova.. Finansal anlamda önemli adımlar, kararlar gündeme gelebilir. Yeni başlangıçlar gündemine otururken, süregelen projelerin ile ilgili önemli sonuçlar alabilirsin. Öğrenmeye, sorumluluk almaya açık bir hafta..

Bekar bir Kova isen, ön planda olacaksın.. İnsanların ilgisini hemen hemen her ortamda yakından hissedeceksin.. Sosyal ilişkilerinde kıskanç enerjiler hissedebilir, mesafeler koyabilirsin.. Yeni bir ilişki ani bir şekilde hayatına dahil olabilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Haftalık Yorum

1-7 Temmuz 2019

Bu hafta hareketli, yenilikçi, girişimci bir ruha bürünüyorsun sevgili Balık..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça yapıcı, tez canlı bir ruh haline sahip olabilirsin.. Yeniliklere açık bir ruh haline bürünüyorsun.. İş çevrelerinde, eğitim çevrelerinde ve sorumluluk alanlarında oldukça baskın bir tavra bürünebilir, fikirlerini dayatabilirsin.. Finansal anlamda önemli kararlar gündeme gelebilir..

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, sık sık tepkisel tutumlar sergileyebilirsin. Oldukça baskın bir tavra bürünebilirsin.. Eşinin, partnerinin özel alanlarına girebilir, gelir kaynakları ile yakından ilgilenebilirsin.. Öte yandan birlikte hareket edebilir, ortak yatırımlar yapabilirsiniz.. Duygusal anlamda seni destekleyen bir hafta ancak her konuyu fazlası ile içselleştirebilir, melankolik tutumlar sergileyebilirsin..

Bekar bir Balık isen, senin adına oldukça destekleyici bir hafta olacak sevgili Balık.. Sosyal ilişkilerin yön değiştiriyor.. Sık sık seyahat edebilir, sık sık yeni ortamlar keşfedebilirsin.. Yeni ilişkilere açıksın ancak geçmişe dönüp bakabilir, karışıklık yaşayabilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->