Bi’haftada Burçlar: 5-11 Kasım 2018 Haftası Burçlar

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 5-11 Kasım 2018

Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Farkındalığının artacağı bir hafta olacak sevgili Koç.. Duygusal anlam da bir nevi arınma, bir nevi freshlenme dönemi gibi değerlendirebilirsin.. Duygusal anlam da bir şeyleri düzeltebilmek, düzene koyabilmek adına kendin de yeteri gücü bulacağın bu hafta, adım atmakta tereddüt etmeyeceksin.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, değer görmediğini düşünüyor isen, gitmek için, bitirmek için gereken adımları atacaksın.. Süregelen evliliğinde, ilişkisinde kendini iyi hisseden, sevip, sevilen bir Koç isen, senin adına gerçekten tatmin edici, keyif verici bire hafta olacak.. Bekar bir Koç isen, aşka dair yeni umutlar beslemene, yeni sözler etmene neden olacak biri girebilir hayatına..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili değişimlerin gündeme geleceği bir hafta olacak diyebilirim.. Mali anlamda ciddi geri dönüşler alabilirsin.. Bereketinin artacağı bu dönem de, keyfi olarak bazı işbirliklerini, projelerini sonlandırabilir, belki de biraz dinlenmek isteyebilirsin..

Keyifli Haftalar..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Bu hafta bir şeylerin ani gelişmesi, aynı an da birden fazla konunun gündeme gelmesi söz konusu olabilir sevgili Boğa.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ciddi değişimler gündeme gelebilir.. Sektörel değişimler meydana gelebilir.. Bağlı olduğun kurum, çalıştığın iş yeri ile ilgili değişimler senin dışında değişebilir ve senin de düzenin de değişimler gündeme gelebilir.. Finansal anlam da özen isteyen bir hafta olacak..

Duygusal anlam da kendine yüklenebilir, kendini fazlası ile hırpalayabilirsin sevgili Boğa.. Zaman zaman muhakeme yeteneğini yitiriyor, objektif değerlendirmekte güçlük çekiyorsun.. Ölçülü hareket etmeli ve ne kendine, ne de bir başkasına haksızlık etmemeye özen göstermelisin.. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, bu hafta sakinlik, dinginlik ve huzur odaklı hareket etmeye özen göstermelisin.. Bekar bir Boğa isen, iletişimi güçlü, fiziki yapısı ile seni cezbedecek biri ile tanışabilirsin..

Keyifli Haftalar..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ani gelişmeler gündeme gelebilir sevgili İkizler.. Duygusal değerlendirmekten kaçınmalı ve mutlaka akli selim tutumlar sergilemeye özen göstermelisin. Seni ileriye taşıyacak projeler gündeme gelebilir.. Kendini ifade edebileceğin alanlar önüne çıkabilir ve bu alanlar da kendini gösterme fırsatları doğabilir.. Süregelen işbirliklerin de, projelerin de sıkıntı yaşıyor isen, memnun değil isen, bitirme kararları alabilirsin..

Duygusal anlam da geçmiş seni biraz yorabilir sevgili İkizler, dikkat.. Aynı yollardan bir daha geçmemeli ve aynı problemleri, sorunları yeniden hayatına almamalısın.. Kendini olabildiğince dinlemeli, kendin için doğru olan kararları almalı, adımları atmalısın.. Başının kalabalık olacağı bu hafta, sosyal hayatın, yakın ilişkilerin seni biraz bunaltabilir.. Biraz kendine zaman ayırmalı ve mutlaka ruhuna iyi gelecek aktivitelere, egzersizlere, ritüellere yönelmelisin.. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili melankolik düşüncelere kapılabilirsin.. Sana tavsiyem; gitmen gereken yer de kalmamalı, kendine baskı yapmamalısın.. Kendine güvenmeli ve kendin için doğru adımları atmalısın.. Bu konu da bir uzmandan da rehberlik alabilirsin.. Bekar bir İkizler isen, yine bu dönem de geçmiş ilişkilerini fazlası ile abartabilir, düşünebilirsin..

Keyifli Haftalar..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Bu hafta bazı gündemler oluşabilir ve seni biraz yorabilir sevgili Yengeç.. Duygusal anlam da geçmiş temalı konular gündeme gelebilir. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, geçmişten gelen bazı konular, kişiler ilişkine, evliliğine problem teşkil edebilir.. Dikkatli olmalı ve ölçülü hareket etmelisin.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, ilişkinin, evliliğinin geleceğine dair kararları geçmişten azade, şuan ki mevcut koşulları göz önünde bulundurarak değerlendirmeli, kararlar almalısın.. Bekar bir Yengeç isen, yine geçmiş temalı insanlar, ilişkiler maalesef ki bir şekilde karşına çıkabilir.. Olabildiğince yeniye odaklanmalı ve geçmişin izlerinden arınmayı tercih etmelisin..

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili yapıcı bir hafta olacak diyebilirim.. Ancak hukuksal sorunları olan bir Yengeç isen, bazı konuları detaylandırmalı ve atlamamaya önem vermelisin.. Finansal anlam da sürprizlere açık bir hafta olacak diyebilirim.. Ani gelişmeler yüzünü güldürebilir..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Bu hafta duygu ve düşüncelerin de denge de kalmaya özen göstermelisin sevgili Aslan.. Seni fazlası ile etkileyecek gelişmeler gündeme gelecek ve sıradan bir hafta olmayacak diyebilirim.. Maddi anlam da yüzünü güldürecek gelişmeler gündeme gelebilir.. İşbirlikleri, projeler ilham verici detaylar barındırabilir.. Süregelen işbirliklerin de, projelerin de olumlu yönde bir hareketlilik oluşabilir..

Duygusal anlam da hareketli bir hafta olacak diyebilirim.. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşinin, partnerinin sosyal ve iş hayatı ile ilgili yoğunlukları ve ani programları her ne kadar seni sinirlendirecek ya da sinirsel anlam da yoracak olsa da, geneli itibari ile haftayı dinamik, keyifli geçireceksin demek mümkün.. Duygusal anlam da takıntılarından arınacağın bir hafta olacak.. Bekar bir Aslan isen, duygularına, düşüncelerine hitap edecek biri ile kalabalık bir ortam da tanışabilir, ani bir arkadaşlığa adım atabilirsin..

Keyifli Haftalar..

Başak Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Bu hafta geneli itibari ile ani gelişmeler bünyesinde barındırıyor olacak senin adına sevgili Başak.. Geçen haftanın son günleri ya da hafta sonu itibari ile oluşmuş gündemler hız kazanabilir bu haftanın ilk günlerin de.. Hayatını yakından ilgilendiren ani gelişmeler meydana gelebilir.. Hukuksal süreçleri olan bir Başak isen, olabildiğince temkinli ve detaycı olmaya özen göstermelisin.. Bunun yanı sıra geçmişten gelen hukuki süreçler bir an da karşına çıkabilir.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, yine geçmiş temalı konular gündeme düşebilir.. Eşinin, partnerinin geçmiş bazlı ilişkileri, problemleri gündeme düşebilir ve şuan ki mevcut düzeninizi etkileyebilir.. Bekar bir Başak isen, geçmiş ilişkilerin, duyguların seni biraz yorabilir.. Melankoliden uzak kalmalı ve uyku düzenine, sinir sistemine bilhassa dikkat etmelisin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili detaylar önem kazanacak.. Süregelen işbirliklerin de, projelerin de az önce de belirttiğim gibi ani gelişmeler gündeme düşebilir..

Keyifli Haftalar..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Bu hafta senin adına iyimser enerjilerin yüksek olacağı bir hafta olacak sevgili Terazi.. Duygusal anlamda iyimser gelişmeler gönlüne su serpecek değer de olacak diyebilirim.. Hafta geneli itibari ile yakın ilişkilerin, duygusal ilişkilerin keyif verici yön de ilerleyecek.. Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, duygusal anlam da beklentilerine karşılık bulacağın bir hafta geçirebilirsin.. Bekar bir Terazi isen, geçmiş konulardan kaçınmaya özen göstermeli ve yeniye odaklanmayı tercih etmelisin.. Yeni bir ilişki sürpriz bir şekilde hayatına dahil olabilir ya da hoşlanacağın biri ile tanışabilirsin..

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili kendinden emin, kontrollü hareket etmeye özen göstermelisin.. Zira küçük detaylar büyük problemlere dönüşebilir.. Daha sonradan pişman olmak, zorluk yaşamak istemiyor isen, mutlaka bu hafta detaylara önem vermeli ve kontrollü hareket etmeyi ihmal etmemelisin.

Akrep Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Bu hafta tempolu, şanslı, ani gelişen olaylarla dolu senin adına sevgili Akrep.. Oldukça tempolu bir hafta olacağını bilhassa belirtmek isterim.. Oldukça iyimser bir hafta geçirebilirsin aynı zaman da.. Sosyal ilişkilerin iyimser yön de gelişeceği, iletişimin iyimser akacağı bir hafta olacak.. Aile içi ilişkiler de, yakın ilişkiler de küslükler ortadan kalkacak diyebilirim.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin inatçı, baskın, iddialı tutumlarından vazgeçtiğini, daha iyimser bir dil, üslup edindiğini fark edebilirsin.. Bekar bir Akrep isen, aşka dair ümitlerini yeşertecek biri ile tanışabilir ya da bu yönde gelişmeler yaşayabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili güçlü gelişmelerin gündeme geleceği bu hafta, finansal konular üzerine keyifli gelişmeler yaşanabilir.. Ani gelişen olaylar şanslı hissetmene neden olabilir.. Yeni bir işbirliği ya da proje gündeme gelebilir.. İletişime açık olmalı ve girişimci yönünü öne çıkarmalısın..

Keyifli Haftalar..

Yay Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Gökyüzü seni destekler nitelikte etkilere sahip sevgili Yay.. Duygusal anlam da bilhassa şanslı hissedeceğin gelişmeler yaşayabilirsin.. Bekar bir Yay isen, flörtöz bir enerji hissedebilir, beğenildiğini, albeninin arttığını fark edebilirsin.. Sosyal hayatında hareketlilik, canlılık gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra evli, ilişkisi olan bir Yay isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili de keyifli gelişmeler gündeme gelebilir.. Yeni bir bebek dahi gündeme gelebilir.. İlişkisini ileriye taşımak isteyen bir Yay isen, adımlar atabilirsin..

Kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili yapıcı gelişmeler gündeme gelecek diyebilirim sevgili Yay.. Ancak aceleci ve inatçı tutumlar sergilememeye özen göstermelisin.. Riskli adımlardan kaçınmalı ancak girişimci yönünü de ortaya koymaya özen göstermelisin..

Keyifli Haftalar..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Duygusal anlam da netleşmen gereken konular gündeme gelebilir sevgili Oğlak.. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili belirsiz kalmış, askı da kalmış konuları netleştirmen gerekebilir.. Ayrılma fikrini taşıyan bir Oğlak isen, güçlü adımlar atabilirsin.. Evliliği, ilişkisi ile ilgili memnun fakat kafası biraz karışmış bir Oğlak isen, eşinin, partnerinin atacağım yapıcı adımlara aynı şekilde karşılık vereceğini bilmeni isterim.. Ha keza eşinin, partnerinin de olumlu girişimleri keyfini yerine getirecektir diyebilirim.. Bekar bir Oğlak isen, aşka dair yeni umutlar, yeni heyecanlar gündeme gelebilir.. Kişisel gelişim adına da oldukça açık olacağın bu dönem, şifa nereden gelir belli olmaz..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili hareketli bir hafta olacak diyebilirim.. Aile bütçesini yakından ilgilendirecek gelişmeler meydana gelebilir.. Büyük harcamalardan kaçınmaya özen göstermelisin.

Keyifli Haftalar..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

5-11 Kasım 2018

Bu hafta iyimser bir atmosfer de geçecek diyebilirim senin adına sevgili Kova.. Duygusal anlam da hafiflediğini hissedeceğin gelişmeler yaşayabilirsin.. Artık sana yük olmuş, üzerinden atamadığın alışkanlıkları, olumsuz duyguları bir şekil de geri de bırakma fırsatları yakalayabilirsin.. Yenilenmeye açık olacağın bu hafta iyimser iletişimler, ilişkiler, etkinlikler gündeme gelebilir.. Bekar bir Kova isen, sana iyi gelecek biri ile tanışabilir, yakınlaşma şansı yakalayabilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin sürpriz yaklaşımları karşısın da son derece mutlu hissedebilirsin.. Bebek bekleyen bir Kova isen, sevindirici bir haber alabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yine yapıcı etkileri hissedeceğinden bahsedebiliriz.. Ancak aceleci ve sert tutumlar olumlu fırsatları da tersine çevirebilir, dikkat.. Süregelen işbirliklerin de iyimser iletişimler gelişebilir.. Projelerini geliştirebilir, kendini ifade edebileceğin alanlar bulabilirsin..

Keyifli Haftalar..

Balık Burcu Haftalık Yorum

5-11 Kasım 2018

Tempolu ve hareketli olacak bu hafta kariyer ve eğitim hayatın ile ilgili olumlu aşamalar kat edebilirsin.. Finansal anlam da rahatlamanı sağlayacak bir ödeme hesabına düşebilir. Uzun zamandır beklediğin bir proje onaylanabilir.. İş arayan bir Balık isen, isteklerine uygun bir iş imkanı bulabilirsin.. Yine aile, eş, kardeşler ile ilgili maddi anlam da sevindirici gelişmeler gündeme gelebilir..

Duygusal anlam da kendine fazla yüklenmediğin sürecek geneli itibari ile keyifli bir hafta olacak diyebilirim.. Yapıcı tutumlar sergilemeyi tercih etmeli ve olaylara pozitif yaklaşmayı benimsemelisin.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşinin, partnerinin seni desteğine, fikirlerine ihtiyacı olduğunu fark edebilirsin.. Yapıcı adımlarının aynı yön de karşılık bulacağı bu hafta, şifaya da fazlası ile açık olacak.. Bekar bir Balık isen, sosyal hayatında ki hareketlilik kafanı karıştıracak flörtleri de beraberin de getirebilir..

Keyifli Haftalar..

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

5-11 Kasım akrep5-11 Kasım aslan5-11 Kasım balık5-11 Kasım başak5-11 Kasım boğa burcu5-11 Kasım ikizler5-11 Kasım koç burcu5-11 Kasım kova5-11 Kasım oğlak5-11 Kasım terazi5-11 Kasım yengeçakrep burcuakrep haftalık yorumaslan burcuaslan haftalık yorumbalık burcubalık haftalık yorumbaşak burcubaşak haftalık yorumbi haftadabi haftada burçlarbihaftadabihaftada burçlarboğa burcuboğa burcu haftalık yorumboğa haftalık yorumbu hafta burçlarhaftalık burç yorumuikizler burcuikizler haftalık yorumkoç burcukoç haftalık yorumkova burcukova haftalık yorumoğlak burcuoğlak haftalık yorumterazi burcuterazi haftalık yorumyay burcuyay geç haftalık yorumyengeç burcuyengeç haftalık yorum
Yorum (0)
Yorum Yap