Bi’Haftada Burçlar: 25 Şubat – 3 Mart 2019

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 25 Şubat – 3 Mart 2019 Haftası Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

Romantizm etkili bir hafta senin adına sevgili Koç..

Duygularını hürce ifade edeceğin bir atmosfere sahip olan bu yeni hafta, aşka dair büyük kararlar almana neden olabilir. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, ilişkin, evliliğin ile ilgili yapıcı yönde ciddi kararlar alabilirsin. Daha sağduyulu, daha naif bir ruha bürünebilirsin. Eşinin, partnerinin hassasiyetlerini önemseyeceğin, gözeteceğin bir hafta olacak.. İlişkisi olan bir Koç isen, ilişkini resmiyete taşıma kararı dahi alabilirsin. Ebeveyn bir Koç isen, çocukların ile geçirdiğin her anı kaliteli kılmak adına ekstra efor sarf edebilirsin.

Bekar bir Koç isen, duygusal anlamda aradığın nitelikler de biri ile yeni bir yola çıkabilirsin. Sosyal ilişkilerinde yapıcı tutumların yine ön plana çıkıyor..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça hızlı, oldukça tempolu bir hafta olacak diyebilirim. Fazlaca emek, fazlaca mesai gündeme gelebilir.. Beklediğin bazı konularda hareketlilik var.

Keyifli Haftalar..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

Bu hafta oldukça cesur tutumlar sergileyeceksin diyebilirim sevgili Boğa..

Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, huzursuzluk çıkaran her ne varsa ani tepkiler verebilir, ani değişikliklere gidebilirsin. Tepkilerinin yüksek olacağı bu hafta, yıkıcı olmamaya özen göstermelisin. Bu enerjini çözüm odaklı bir bakış açısı ile yönetebilir isen, bir çok sorunu kolaylıkla aşabilirsin, bilgine..

Bekar bir Boğa isen, bu hafta fazlası ile hareketli geçecek, benden söylemesi.. Yeni tanışmalar, yeni arkadaşlıklar, keşfedilecek yeni çevreler ve belki de sürpriz bir ilişki gündeme gelebilir.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ani tepkilerini mutlaka sağlıklı bir şekilde yönetmeye özen göstermelisin. Ani bir kararla istifa edebilir ya da kendi işinin sahibi bir Boğa isen, sektörel değişimlere gidebilirsin. Kariyerinde yeni bir dönem başlıyor.

Keyifli Haftalar..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

İçsel huzura yöneldiğin, hayatında fazlalıklarla ilgili adeta detoks uygulacağın bir hafta olacak diyebilirim sevgili İkizler..

Hayatında ki kalabalıklardan kurtulmak istiyorsun.. Evliliğin, ilişkin, ailevi ilişkilerin ile ilgili sorun yaratan alanları törpülemek isteyeceksin. Adeta rasyonel bir bakış açısı ile ciddi bir düzenlemeye gideceksin. Eşine, partnerine yapıcı yaklaşımlar sergilesen de ”istediğini almaya” odaklı olduğun için ”hayır’ı” bir cevap olarak kabul etmeyeceksin. Israrlı ve baskıcı bir tabiata bürünebilirsin.

Bekar bir İkizler isen, fazlası ile dikkat çekici bir kimliğe bürünüyorsun. Gönlünü acıtan eski ilişkinin, evliliğinin kalıntıları nihayet atıyorsun üstünden. Daha fresh, daha özgür bir ruha bürünüyorsun.. Duygusal anlamda yeni ilişkilere açık bir enerji ile, sosyal hayatına yönelebilirsin.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili kararlı tutumların ile ön plana çıkıyorsun.. Seni bekleten, yavaşlatan alanlara daha fazla tahammül etmek gibi bir durumun olmayacak diyebilirim. Son derece girişimci ve ne istediğini bilen bir bakış açısı ediniyor, bu yönde kararlar alıyorsun.

Keyifli Haftalar..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

Duygularının hayatına yön vermesine izin veriyorsun sevgili Yengeç..

Duygusal hayatında huzuru istediğini açık yüreklilikle dile getiriyorsun. Seni aşağı çeken, yoran enerjileri geri plana atıyorsun.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile daha fazla zaman geçirmek, daha fazla birlikte olmak adına emek sarf edeceksin.. Sevginin gücüne inanıyorsun.. Ve sevginin şifasına teslim oluyorsun. Ebeveyn bir Yengeç isen, çocukların ile aranızdaki bağ kuvvetleniyor..

Bekar bir Yengeç isen, yine aynı şekilde sevginin varlığına, büyüklüğüne olan inancın artıyor.. Enerjin yenilendikçe aşk sana doğru akıyor adeta.. Yeni bir ilişki mi? Neden olmasın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili net kararlarının, net adımlarının öne çıkacağı bir hafta olacak.. Özellikle ekonomi ile ilgili konularda ciddi değişimler var.

Keyifli Haftalar..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

Bu hafta temposu yüksek bir hafta senin adına sevgili Aslan..

Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşinin, partnerinin aile meseleleri gündeme geliyor diyebilirim. Eşin, partnerin ile sık sık bu konular üzerine derin konuşmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aynı zaman da senin ailevi ilişkilerinde yine özel hayatında ön plana çıkıyor. Eşinin, partnerinin yoğunluğu yine birbirinize zaman ayırmanız adına engel teşkil edebilir..

Bekar bir Aslan isen, hareketli aile hayatın, iletişim yoğunluğu yeni bir flörte, ilişkiye adapte olmakta güçlük yaşamana neden olabilir. Son derece tempolu bir hafta.. Ancak yeni bir arkadaşlık hızla flörte ilerleyebilir.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili girişimci ruhun, seninle birlikte yol alanlara ilham kaynağı oluyor.. Fikirlerinin takdir gördüğü, dikkate alındığın bir hafta olacak..

Keyifli Haftalar..

Başak Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat 3 Mart 2019

Bu hafta karmaşayı geri de bıraktığın bir sürece işaret ediyor sevgili Başak..

Duygusal anlamda içini kemiren konuları rafa kaldırıyorsun. Özellikle süregelen evliliğinde, ilişkinde içtenliğe önem veren bir ruha bürünüyorsun. Yüzeyselliğin kaybettirdiğini deneyimledin. Bu süreci geri de bırakmak ve sağduyu ile evliliğine, ilişkine adapte olmak isteyebilirsin. Eşinin, partnerinin iş, kariyer yükü zaman zaman birbirinize sağlıklı vakit ayırmanıza engel olacak olsa da, genel anlamı ile iyimser bir hafta geçireceksin..

Bekar bir Başak isen, duygusal anlamda seni yoran, ikileme, çelişkiye düşüren aklındaki insana ”hoşa kal” diyorsun.. Ailevi ilişkilerdeki bencil yaklaşımlarını törpülüyor, aile üyelerinin senin için yorumlarının haklı olduğunu farkına varıyorsun. Kişisel farkındalığının arttığı bir hafta olacak..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili gayretlerinin karşılığını alacağın bir dönem olacak.. Daha fazla mesai harcaman gerekebilir, ancak yeni oluşumlara ayak uydurmakta güçlük çekmeyeceksin.

Keyifli Haftalar..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

Gökyüzünün hareketliliği dur durak bilmiyor sevgili Terazi..

Zaman zaman içsel karmaşa, huzursuzluk gündeme gelebilir. Ancak özellikle süregelen evliliğin, ilişkin ile ilgili sakin tutumlar sergilemeye özen göstermelisin. Zira bu dönem başlatacağın yenilikler, atacağın adımlar uzun vadede kalıcı olacak diyebilirim. Bu sebeple dürtülerini doğru yönetmelisin. Eşini, partnerini seviyor ve hayatında daima olsun istiyor isen, kaygılarını yönetmelisin. İletişime dayalı bazı sorunlar abartıyı kaldırmayacak.. İyimser yönünü bu konu da sana fazlası ile yardımcı olacaktır, dikkate almanı öneririm.

Bekar bir Terazi isen, kendini güvenmediğin sulara bırakmak istemeyeceksin. Henüz başladığın bir flörtün, ilişkin var ise, ufak çaplı sınavlara tabi tutabilirsin.. Bir şeylerin doğal akışında yeterli olmadığına inanıyor isen, belki de yol yakınken ayrılmalısın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili sabırsız tutumlar sergileyebilirsin. Yeteneklerini sergilemek adına büyük heyecanlar duyabilirsin. Durağanlığa tahammülünün olmadığı bir süreç olacak..

Keyifli Haftalar..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

İç sesini susturmak ne mümkün, sevgili Akrep..

İçselliğe belki de hayatının hiç bir döneminde bu kadar değer vermemiştin.. Yanılıyor olamam, değil mi? Sezgilerin, rüyaların, ilahi inançların bu dönem de ön planda.. Huzur arıyorsun.. Sevgi huzur getirsin, dostluk huzur getirsin, eş, sevgili, kardeş huzur, şefkat getirsin istiyorsun.. Süregelen evliliğinde, ilişkinde tüm girişimlerin, adımların, söylemlerin bu yönde olacak diyebilirim. Seni anlamayan, emeklerine dokunamayan, değmeyen hiç kimseye tahammül gösterme noktasında değilsin..

Bekar bir Akrep isen, özellikle yaşam alanın ile ilgili girişimler de bulunabilirsin. Ev düzenlemesi, taşınma, aile ile yaşıyorsan ayrılma gibi gibi kararlara yoğunlaşabilirsin. Bu dönemde her ne kadar hayatında aşkın eksikliğini hissediyor olsan da, kişisel gelişimine yönelmeyi tercih edeceksin.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili inişli-çıkışlı bir grafik söz konusu olabilir. Ancak sen bardağın dolu tarafına bakmayı tercih ediyorsun. Son zamanlarda aklında olan konuları gündeme getirebilir, yeni projelere yönelebilirsin.

Keyifli Haftalar..

Yay Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat -3 Mart 2019

Hayatın bazı virajlarını almak kolay değildir sevgili Yay..

Bu hafta ilginç bir enerjiye sahip senin adına.. Bazı konular da ”ölçünün” ne denli önemli olduğunu deneyimleyeceksin diyebilirim.. Evliliğinde, ilişkinde sözlerin, sevginin, tavrın ne ”ölçü de ” olduğunun farkına varacak ve eksiklerini gidermek adına adımlar atacaksın.. Bazı sözlerinin aslında sana da, değer verdiğin insana da ne denli zarar verdiğini kavrayacaksın..

Bekar bir Yay isen, kaygıdan uzak olmak isteyeceksin. Negatiften beslenen ortamlardan kaçınmak isteyeceksin. Kendine zaman ayırmak, kaliteli zaman geçirmek adına ciddi ciddi kafa yorabilirsin. Ailevi ilişkilerde, yakın ilişkilerde kendine zaman ayırmakta güçlük çektiğini farkına varacaksın diyebilirim.

Kariyer ,eğitim hayatın ile ilgili mutlaka ”miskin” tutumlardan kaçınmaya özen göstermelisin. Zira bazı detayları es geçmek, önceden verilmiş sözleri es geçmek sana pahalıya malolabilir.

Keyifli Haftalar..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

25 ŞUBAT -3 MART 2019

Uykusuz gecelere hazır mısın sevgili Oğlak..?

Bu hafta yaşam alanın, hayatın ile ilgili önemli konular, yerleşim yerin, yurt dışı, şehir dışı bağlantılar, devlet daireleri ile ilgili işlemler vb. gündeme gelecek.. Bir şeylere yetişirken detayları atlamamaya mutlaka özen göstermelisin.. Hayatındaki önemli alanlarda değişimler var.. Etkileri bir süredir başlamış olmalı hatta.. Bu hafta tempo, yoğunluk nedeni ile uyku düzenine, sağlığına zaman ayırmakta güçlük çekebilirsin, dikkat..

Duygusal anlamda içtenliğe, samimiyete ihtiyaç duyduğun bir hafta olacak. Gönlün sevgiyi, aşkı, içtenliği, şefkati arıyor sevgili Oğlak.. Hayatın, sorumlulukların, prensiplerin altında öylesine eziliyor ki naif, romantik ruhun, bazen kendini kaybolmuş gibi hissediyor olabilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile birbiriniz için ne kadar doğru olduğunuzu sorguladığın günlerden geçiyorsun. Zaman zaman her şeyi bırakıp, gitme isteği dahi geliyor olabilir. İç sesine kulak vermeni öneririm ancak makul olmalı ve ölçülü adımlar atmayı tercih etmelisin.

Bekar bir Oğlak isen, geçmişin, anıların, olumsuz deneyimlerin seni yönetmesine bir son vermek isteyeceksin. Artık huzur ve içtenlik şimdiyle ilintili olsun, andan, yarına aksın istiyorsun.. Geçmişten arınıyorsun.

Keyifli Haftalar..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Şubat – 3 Mart 2019

Bu hafta rasyonel kararların ile ön plandasın sevgili Kova..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili fazlaca yorulduğunu, yıprandığını düşünebilirsin.. Biraz mola vermek, kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Hafta geneli itibari ile iş yükünü azaltmaya yönelik hareket edeceksin.

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, soğuk, kış günlerini ev de romantik atmosferde değerlendirmek isteyebilirsin. Bu nedenle akşam saatlerini sürekli olarak bu yönde planlara ayırmak isteyebilirsin. Fırsatınız varsa eşin, partnerin ile beraber kısa bir tatil dahi gündeme gelebilir.

Bekar bir Kova isen, biri seni bulsun ve ruhuna dokunsun isteyeceksin. Son derece romantik bir ruha bürünüyorsun.. Sanata, sanatın dallarına, ruhunu okşayan alanlara, hobilere yönelebilirsin. Sosyal ilişkilerinde dahi sohbet konusu daha çok aşk üzerine olabilir.

Keyifli Haftalar..

Balık Burcu Haftalık Yorum

25 Şubat – 3 Mart 2019

Espiritüel kimliğinin, yaratıcı yönünün ön planda olacağı bir hafta olacak diyebilirim sevgili Balık..

Sosyal ilişkilerin renkleniyor.. Enerjin, auranın ışığı girdiğin her ortamda fark ediliyor.. Yakın ilişkilerde akşamın, sofranın, ortamın aranılan ismi haline dönüşebilirsin. İletişimin yoğun akacağı bir hafta olacak diyebilirim.. Belki yeni bir ilişkinin, flörtün ilk adımları dahi bu hafta atılabilir.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça keyifli bir süreç olacak.. Kazanımlarından ziyade konforunun peşinde olacağın bir hafta olacak diyebilirim. Biraz daha bu alanlara yönelip, yaratıcı fikirler üreteceğin bir hafta..

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, yapıcı olmayı tercih edeceksin. Eşin,partnerin ile sorunsuz bir hafta geçirmek adına çaba sarf edebilirsin. Ancak enerjisi tükenmiş ve güçlükle ilerleyen bir evlilik, ilişki söz konusu ise, bu hafta seni ziyadesi ile yıpratabilir.. Arafta kalmakta ısrar etmemeli ve kendin için sağlıklı adımlar atmalısın.

Keyifli Haftalar..

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

25 Şubat – 3 Mart burçlarakrep burcuakrep haftalık yorumaslan burcuaslan haftalık yorumbalık burcubalık haftalık yorumbaşak burcubaşak haftalık yorumbi haftadabi haftada burçlarbihaftadabihaftada burçlarboğa burcuboğa burcu haftalık yorumboğa haftalık yorumbu hafta burçlarhaftalık burç yorumuikizler burcuikizler haftalık yorumkoç burcukoç haftalık yorumkova burcukova haftalık yorumoğlak burcuoğlak haftalık yorumterazi burcuterazi haftalık yorumyay burcuyay geç haftalık yorumyengeç burcuyengeç haftalık yorum
Yorum (0)
Yorum Yap