Bi’Haftada Burçlar: 30 Tem – 5 Ağustos 2018

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 30 Tem – 5 Ağustos 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, ani gelişen olaylar seni fazlası ile şaşırtabilir sevgili Koç.. Duygusal anlamda değişken bir süreçten geçebilirsin.. Hiç olmadığı kadar kendini sorgulayabilir, duygularını gözden geçirmek isteyebilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, ilişkinin, evliliğinin doğruluğunu sorgulayabilirsin.. Yalnız bir Koç isen, geçmişi bir kez daha gözden geçirebilirsin.. Kontrol edemediğin bir özlem duygusu seni yeniden beklentilere sürükleyebilir.. Bu nokta da gerçekten ne istediğine odaklanmalı ve attığın adımlardan emin olmalısın.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yurt dışı, şehir dışı fırsatları karşına çıkabilir.. Girişimci ruhunu ön plana çıkarmalısın..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, oldukça etkili bir enerjiye sahip senin adına sevgili Boğa.. Duygusal anlamda isteklerinin ön planda olacağı bu hafta geneli itibari ile tutkulu bir aşık edasına bürünebilirsin. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşine, partnerine karşı son derece baskın tavırlar sergileyebilirsin. Kontrolcü tutumların ön plana çıkabilir. Bekar bir Boğa burcu isen, aşk bir an da kapını çalabilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ortakların, işbirlikçilerin, yöneticilerin ile fikir ayrılıkları yaşayacağın bir sürece işaret ediyor.. Fakat yine de karşına çıkacak olan fırsatlar yüzünü güldüreceğe benziyor..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, bir şeylerin kendine tekrarladığını gözlemleyebilirsin sevgili İkizler.. Duygusal hayatın ile ilgili göz ardı ettiğin konular bir bir gün yüzüne çıkabilir.. Yüzleşmekten daha fazla kaçabilir misin? Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, bu hafta mutlaka her şeyden önce kendine dürüst olmayı benimsemelisin.. Eşinin, partnerinin tavır ve tutumlarının altında yatan gerçek nedenlere odaklanmalı ve çözümleri oralarda aramalısın.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili karşına çıkacak fırsatlar sana geçmişi hatırlatabilir. Ancak olumlu değerlendirebilir, mantık çerçevesinde hareket edebilir isen, bir çok konuda sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsin.. Ebeveyn sağlık sorunları maalesef ki gündeme gelebilir.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, önemli gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta sevgili Yengeç.. Gerek duygusal, gerek kariyer hayatın ile ilgili ciddi yenilikler gündeme oturacak diyebilirim. Duygusal anlamda sorgulayıcı tutumlarını bir kenara bırakmak, birlik içinde olmak isteyebilirsin. Eşin, partnerin ile uyum içerisinde hareket etmek, yenilikler yapmak isteyebilirsin. Bunun yanı sıra bekar bir Yengeç isen, her hali ile sana hitap edecek birini arzulayabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili olumlu dönüşler alacağın bir süreçten geçiyorsun.. Yeni fırsatlar, geçmişten gelen kaçırılmış fırsatlar sana yeni olanaklar sunabilir. Bunun yanı sıra finansal anlamda iyimser gelişmeler ön planda.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Temmuz 2018

Bu hafta, kendinden emin tutumlarının ön plana çıkacağı bir hafta olacak sevgili Aslan.. Gerek kariyer, gerek sosyal, gerek duygusal hayatın ile ilgili oldukça iddialı bir hafta olacağını belirtmek isterim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili gözünü uzaklara dikebilirsin.. Yeni iş, yeni projeler, yeni işbirlikleri ön plana çıkabilir.. Finansal anlamda kontrolcü bir tavra, tutumla bürünebilirsin.. Sık sık gündeminde maddi konular yer alabilir.. Duygusal anlamda bu hafta özellikle bekar bir Aslan isen, uzaklardan birine gönlünü kaptırman an meselesi diyebilirim.. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, alım-satım, düzen, değişim üzerine sık sık eşin, partnerin ile konuşmalar yapabilirsin.. Aile düzeni ile ilgili yenilikler gündeme düşebilir.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Başak Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, bir şeyleri içselleştirmekte, üzerine alınmakta üzerine olmayacak sevgili Başak. Hali ile bu durum ilişkileri gergin bir noktaya taşıyacak diyebilirim. Finansal anlamda beklentilerinin yükseleceği bir hafta olacak.. Ekonomik anlamda koşullarını yetersiz bulabilir, bu nokta da bir kriz ortamı oluşturabilirsin.. İşbirlikleri olan, ortaklı çalışan bir Başak isen, sana tavsiyem mutlaka fikir birliği içerisinde hareket etmen.. Zira sen biraz duygusal değerlendirebilirsin.. Duygusal anlamda ise alınganlığın mı üzerinde yoksa artık birikmiş bir şeyler mi gün ışığına çıkıyor sen karar vermelisin.. Son derece gerginliklere, tartışmalara açık bir ruh haline bürünebilirsin.. Ancak bu durum özellikle mevcut evliliğini, ilişkini tehlikeye sokacaktır, bilgine.. Bekar bir Başak isen, yeni bir ilişki için ideal bir dönem olmadığını bilmelisin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, sen sen ol ağzından çıkan her sözü iki kez kontrol et sevgili Terazi.. Duygusal çıkışların gerek evliliğine, gerek ilişkine, gerek aile ilişkilerine temelden zararlar verebilir.. Dayatmacı, ısrarcı, dominant tutumlardan mutlaka kaçınmalı ve sağduyuyu, empatiyi elden bırakmamalısın.. İletişimde baskın yönünün ön planda olacağı bu hafta, eşin, partnerini, en yakın arkadaşını ve belkide kardeşini sözlerinle yaralayabilirsin.. İnsanların vereceği tepkileri ise kabullenmekte güçlük çekebilir ileriye dönük daha sıkıntılı bir duruma neden olabilirsin. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ayın en iddialı günleri olacak diyebilirim.. Maddi manevi yeniden şekillenen düzenin, seni oldukça memnun kılacak.. Bekar bir Terazi isen, mesafeleri gözünün görmeyeceği bir aşka düşebilirsin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, gerek özel, gerek kariyer hayatında flash gelişmelerin ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Akrep.. Öncelikle her şey beklentilerinin ötesinde ilerleyecek bunu belirtmek isterim.. Finansal anlamda sevindirici gelişmeler gündeme gelirken, dış etkenli olumsuzluklarda eş zamanlı gündemine düşebilir.. Ortağının, işbirlikçinin, yöneticilerinin gideceği değişiklikler seni de yanından ilgilendirecek.. Duygusal anlamda ise oldukça sürprizlere açık bir süreç olacak.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile aranızda oluşacak kimyaya sen dahi şaşkınlıkla bakabilirsin.. Bekar bir Akrep isen, aşık aniden karşına çıkması seni heyecana sürükleyebilir.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yay Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, hassas, naif, sarıp sarmalayan yönün ön plana çıkıyor sevgili Yay.. Bu hafta oldukça tempolu geçecek diyebilirim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yurt dışı, şehir dışı bağlantılar, toplantılar, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir.. Finansal anlamda yeni düzenlemelere gitmek isteyebilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile ortak hareket edebilir hem iş, hem seyahat bir arada geçirebilirsiniz.. Eşinin, partnerinin de programının yoğun olması ortak çözüm noktalarına götürebilir her iki tarafı da.. Duygusal anlamda geçmişe dönüp bakabilirsin.. Evliliğinin, ilişkinin geçmişinde yaşanan sorunları anımsayabilirsin. Ancak geçmiş, geçmiştir sevgili Yay, bilgine.. Bekar bir Yay isen, kültür, yaş farkı olan biri ile yakınlaşabilirsiniz.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

30 TEMMUZ – 5 AĞUSTOS 2018

Bu hafta, son derece iddialı bir hava da geçecek diyebilirim sevgili Oğlak.. Gerek kariyer, eğitim, gerek özel hayatın ve yakın ilişkilerde son derece iddialı rüzgarlar esecek.. Eskisi gibi istemediklerini, beğenmediklerini, sevdiklerin uğruna sustuklarını yutmuyorsun.. Evet, artık kendine daha fazla değer vermen gerektiğini farkındasın.. Hal böyle iken bir şeylerin süt liman olması beklenebilir mi? Sen her ne kadar nezaketi ve sağduyuyu elden bırakmak istemesen de birilerinin ses yükselteceğini göreceksin.. Annen, baban, kardeşin, eşin, en yakın dostun, ortağın belki de.. Sana tek tavsiyem, attığın adımdan emin olman ve aldığın kararın arkasında durman yönünde.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili iyimser gelişmeler ön planda olacak. Ancak sektörel bazı sıkıntılar can sıkabilir..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, oldukça derinden geçecek diyebilirim sevgili Kova.. Güneş ve Ay senin kalbinden geçti geri de bıraktığımız hafta biliyorsun.. Bu nedenle duyguların oldukça yoğun, hala yoğun.. Son günlerde duygusal ilişkilerini gündeme almış olabilir misin? Sesin eskisinden daha gür ve kararlı çıkıyor olabilir mi? İşte bu sensin 😉 Evliliğini, ilişkini sorguluyor olabilirsin.. Her iki taraf adına da doğru yolu bulacağına eminim. Tek tavsiyem baskın ve aceleci tutumlardan kaçınman.. Bekar bir Kova isen, aşkın büyüklüğünü bir kez daha hissedeceğin bir ilişkiye adım atabilirsin. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili fırsatları göreceğin, elinde ki olanakları fırsata dönüştüreceğin yapıcı bir hafta..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Balık Burcu Haftalık Yorum

30 Temmuz – 5 Ağustos 2018

Bu hafta, gerek kariyer, gerek aşk hayatında sürprizler, ani gelişmeler, büyük oluşumlar gündeme gelebilir sevgili Balık.. Finansal anlamda iyimser gelişmeler yaşanırken, ortağın, işbirlikçin, yöneticilerin ile fikir ayrılıkları yaşanabilir.. Biraz daha bireysel hareket etmek isteyeceğin bir süreç olabilir.. Duygusal anlamda beklenmedik flash gelişmeler gündeme düşebilir.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile aklına takılan her konu da emin olmak isteyebilir, baskın tutumlar sergileyebilirsin. Bekar bir Balık isen, yeni bir ilişkiye adım atmadan önce karşında ki kişiyi iyice araştırma ihtiyacı duyabilirsin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

30 Temmuz – 5 Ağustos 201830 Temmuz – 5 Ağustos 2018 akrep burcu30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 aslan burcu30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 balık burcu30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 boğa burç30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 burç30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 ikizler burcu30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 koç burç30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 kova burcu30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 terazi burcu30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 yay burcu30 Temmuz – 5 Ağustos 2018 yengeç burcu30 Temmuz – 5 Ağustos başak burcu30 Temmuz – 5 Ağustos oğlak burcuakrep burcuakrep haftalık yorumaslan burcuaslan haftalık yorumbalak burcubalık burcubalık haftalık yorumbaşak haftalık yorumbi haftadabi haftada burçlarbihaftadabihaftada burçlarboğa burcuboğa burcu haftalık yorumboğa haftalık yorumbu hafta burçlarhaftalık burç yorumuikizler burcuikizler haftalık yorumkoç burcukoç haftalık yorumkova burcukova haftalık yorumoğlak burcuoğlak haftalık yorumterazi burcuterazi haftalık yorumyay burcuyay geç haftalık yorumyengeç burcuyengeç haftalık yorum
Yorum (0)
Yorum Yap