Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 22-28 Nisan 2019

0 4.601

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları Ile 22-28 Nisan 2019 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta oldukça hareketli bir hafta olacak diyebilirim sevgili Koç..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça güçlü bir hafta olacak diyebilirim.. Çalışan, eğitim hayatı devam eden bir Koç isen, bu hafta son derece güçlü bağlar kurabilirsin.. Yeni işbirlikleri, yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılar kurabilirsin. Finansal anlamda ani gelgitler bir çok konu da yeni önlemler, çözüm önerileri alman-üretmen adına sana zemin oluşturacak..

Bekar bir Koç isen, bu hafta ciddi bir hafta diyebilirim.. Spiritüel çalışmalar, bilinçaltı arınmaları, karma ile ilgili konularda son derece güçlü gelişmeler gündeme gelebilir.. Kendini kısıtlı hissettiğin, durağanlık yaşadığın bir çok alanla ilgili kadersel anlamda arınma, hafifleme, rahatlama hissedebilirsin.. Kadersel anlamda sana şans getirecek günlerden geçiyorsun.. Yeni bir ilişki için mutlaka kalbinin sesini dinlemelisin..

Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, değer verdiğin insanla güçlü bağlar kurabilir, duygusal paylaşımlara, geçirdiğiniz zamanın kaliteli olmasına karşılıklı önem vereceksiniz diyebilirim. Ebeveyn bir Koç isen, çocuklarının eğitim hayatları ile ilgili yapıcı teklifler de bulunabilirsin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta baskın tutumlarının ön plana çıkacağı bir hafta olacak diyebilirim sevgili Boğa..

Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşine, partnerine karşı dikte edici, yaptırımcı tutumlar sergileyebilirsin. Fazlası ile inatçı ya da baskın tutumlar sergileyebilirsin. Biraz anlaşılmak istiyorsun, biraz da ilgi.. Ancak gösterdiğin tutum kesinlikle doğru değil. Aksine varolan problemleri daha büyük bir hale getirebilir. Sağduyudan uzaklaşmamaya özen göstermelisin.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili sakinlik ve temkin gerektiren günler diyebilirim. Finansal anlamada risk aldığın, öngörüsüz hareket ettiğin günlerden geçiyorsun.. İyice düşünmeden, iyice araştırmadan adım atmamaya özen göstermelisin. Kariyer, eğitim hayatını yönetirken mutlaka mevcut koşullarını korumaya özen göstermelisin..

Bekar bir Boğa isen, bu hafta sosyal, oldukça hareketli bir hafta olacak diyebilirim. Yeni çevreler edinebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim.

İkizler Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta kariyer ve eğitim hayatında yükseliş var sevgili İkizler..

Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, bu hafta eşin, partnerin ile ortak kararlar alabilirsiniz. Finansal anlamda ortak fikirler geliştirebilirsiniz.. Eşin, partnerin ile seyahat planları yapabilir, günü birlik yolculuklara çıkabilirsiniz. Aile ilişkilerinde paylaşıma açık, sosyal bir gün olacak diyebilirim..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça güçlü bir hafta. Gökyüzü seni destekliyor.. Bir süredir beklediğin konularla ilgili sonuçlar alabilirsin. Yeni işbirlikleri, ortaklık kurabilirsin.  Finansal anlamda güçlü gelişmeler gündeme gelebilir. Bir süredir beklediğin, geri dönüş alamadığın ödemeler sana gelebilir.. Yeni işbirlikleri, yeni başlangıçlar gündeme gelebilir..

Bekar bir İkizler isen, geçmişle ilgisi olan konulara şans vermek istemeyeceksin.. Yeni ilişkilere, arkadaşlıklara açık olacağın bir hafta olacak diyebilirim. Sosyal çevrende güçlü iletişimler gündeme gelebilir.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta güçlü gelişmeler var sevgili Yengeç..

Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, bu hafta eşin, partnerin ile birlikte olmaktan, birlikte vakit geçirmekten keyif alacaksın diyebilirim.. Eşinin, partnerinin duygusal anlamda desteklenmeye fazlası ile ihtiyacın var.. Eş, partner ailesi ilişkilerinde özenilen, konuşulan isim olabilirsin.. Ebeveyn bir Yengeç isen, çocukların ile ilgili her detayı önemseyebilirsin. Hassasiyetlerinin öne çıkmadı korumacı tutumlarını ön plana çıkarabilir..

Bekar bir Yengeç isen, duygusal anlamda bir şeyleri fazlası ile abartabilirsin. Geçmişle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsin.. Yeni ilişkilere açık tutumlar sergileyebilir, sabit fikirli tutumlarını artık geri de bırakabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili güçlü destekler hissedebilirsin sevgili Yengeç.. Finansal anlamda iyicil etkiler var, sürpriz ödemeler, kazançlar gündeme gelebilir.. Yeni projeler, işbirlikleri gündeme gelebilir.. Geçmişten gelen işbirlikleri, ödemeler bütçene ilaç gibi gelebilir.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta hırslarını yöneteceğin bir hafta olacak sevgili Aslan..

Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eş-partner ailesi sorunları ile ilgili uğraşmak zorunda kalabilirsin.. Eşinin, partnerinin tutumlarını pasif bulabilir, savunmacı tutumlar sergileyebilirsin. Finansal anlamda güvene ihtiyaç duyabilir, koşullarını gözden geçirebilirsin.. Eşinden, partnerinden destek beklediğin bu hafta, agresif tutumlardan kaçınacaksın..

Bekar bir Aslan isen, düşünmeye ihtiyaç duyabilir, kendi kabuğuna çekilebilirsin.. Zihnini, ruhunu arındırmak adına kendine zaman ayırmak isteyebilir, günü birlik seyahatlere çıkabilirsin. Doğaya karışabilir, sanata yönelebilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili son derece verimli bir hafta olacak diyebilirim. Finansal anlamda güzel sürprizler ve yeni anlaşmalar var diyebilirim.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Başak Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta uzun yolculukların, sürpriz seyahatlerin gündeme geleceği bir hafta olacak diyebilirim sevgili Başak..

Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, bu hafta eşin, partnerin ile iletişime dayalı sorunlar yaşayabilirsiniz. Biraz mesafeli, biraz kendine dönük bir ruh haline sahip olabilirsin.. Bu durum eşin, partnerin ile aranızdaki tutkuyu, romantizmi biraz etkileyebilir.. Sağduyulu tutumlar sergilemeye özen göstermelisin mutlaka..

Bekar bir Başak isen, bu hafta başına buyruk tutumların enikonu ön plana çıkabilir. Bağımsız tutumların, söylemlerin yakın ilişkilerde, arkadaşlık ilişkilerinde problemlere neden olabilir. Seyahatler, sürpriz yolculuklar, etkinlikler bol bol seni meşgul edebilir..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili verimli bir hafta olacak ancak biraz bağımsız tutumlar sergileyebilirsin. Bu durum finansal anlamda karşına çıkacak fırsatları kaçırmana neden olabilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta son derece hareketli, son derece tempolu bir hafta olacak diyebilirim sevgili Terazi..

Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, son derece romantik tutumlara meyilli olabilirsin. Eşinin, partnerinin sana daha fazla ilgi göstermesini isteyebilir, beklentilerini yüksek tutabilirsin. Eşinin, partnerinin kariyer, eğitim hayatı ile ilgili gelişmeleri yakından takip edebilirsin.. Finansal anlamda birbirinizi destekler tutumlar sergileyeceksiniz..

Bekar bir Terazi isen, bu hafta sürpriz karşılaşmalar, sürpriz tesadüfler gündeme gelebilir. Yeni bir arkadaşlık, flört seni fazlası ile heyecanlandırabilir.. Romantizmin öne çıkacağı bu hafta, sosyal ilişkilerinde ön plana çıkabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili verimli bir hafta olacak.. Finansal gelişmeler seni yeni kararlar almaya itecek diyebilirim.. Projeler, işbirlikleri, ortaklıklar, toplantılar ve hareketli bir hafta diyebilirim.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta kendini net ifade edeceğin, öz güveninin yüksek olacağı bir hafta olacak diyebilirim sevgili Akrep..

Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile oldukça duygusal, oldukça iyimser bir iletişim, uyum yakalayabilir, son derece romantik bir hafta geçirebilirsiniz. Paylaşıma açık tutumların, açık söylemlerin sana fazlası ile iyi gelecek. Etrafındaki insanlar, çevren, yakın ilişkiler senin için oldukça keyif verici olacak.. Samimi paylaşımlar, içten sohbetler genel olarak iyi gelecek diyebilirim..

Bekar bir Akrep isen, bu hafta caziben, havalı tutumların ile oldukça ilgi çekeceksin.. Yeni bir ilişkiye adıma atmadan önce karşı tarafı tanımak, emin olmak isteyebilirsin.. Sosyal ilişkilerinde olumlu gelişmeler var.. Sosyal bir hafta olacak diyebilirim..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili şanslı etkileşimler, gelişmeler var diyebilirim sevgili Akrep.. Finansal destekler alacağın bu hafta, yeni başlangıçlar içinde ideal olacak.. Bütçeni fazla aşmamaya özen göstermelisin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Yay Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta yakın ilişkilerin ön plana çıkacak bir hafta olacak sevgili Yay..

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile sorumluluklarınız üzerine ortak bir şekilde biraz sorumsuz, biraz rahat tutumlar sergileyebilirsiniz.. Eşinin, partnerinin rahat tavırları seni de biraz sorumsuz olmaya itebilir.. Faturalar, ödemeler, resmi daire işlemleri ile ilgili mutlaka detaylara önem vermelisin.. Seyahatler için plansız tutumların ya da eşinin, partnerinin tutumları beklenmedik aksilikleri gündeme getirebilir..

Bekar bir Yay isen, bu hafta iletişim trafiği son derece karışık olacak diyebilirim.. Geçmiş ilişkiler, aşk trafiği seni biraz yorabilir.. Mantıklı tutumlar şöyle dursun, hızlı ve tezcanlı tutumlar sergileyebilirsin. Yeni bir ilişki konusunda ise, düşünmeden, tereddüt etmeden hareket edebilirsin.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili sorumsuz tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin. Bu durum yöneticilerin ya da işbirlikçilerin ile sorunlar yaşamana neden olabilir. Genel anlamda detayları önemsemeli ve sorumluluk bilincinde olmalısın.. Zira genel anlamda seni destekleyen bir hafta olacak.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

22-28 NİSAN 2019

Bu hafta senin adına sürprizlerle dolu, yapıcı, bereketli bir hafta olacak diyebilirim sevgili Oğlak..

Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile uyumlu tutumlarınız ön plana çıkacak.. Yeni bir çocuk sahibi olmak isteyebilir, bebek müjdesi dahi alabilirsin. Bebek bekleyen bir Oğlak isen, sevindirici gelişmeler gündeme gelebilir. Ebeveyn bir Oğlak isen, bu hafta senin adına çocukların ile ilgili her detayı önemseyeceğin, her konuyu detaylarla ele alacağın bir hafta olacak. Çocukların ile zaman geçirmekten son derece keyif alacaksın..

Bekar bir Oğlak isen, bu hafta aşk adına sürpriz dolu bir tesadüf, başlangıç gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra daha sosyal, daha cool tutumlar sergilemeye meyilli olacaksın.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili verimli ve elverişli bir hafta. Ekonomik anlamda seni destekleyen bir gökyüzü var.. Süregelen projeler ile ilgili olumlu sonuçlar alabilir, bunun yanı sıra ise yeni projelere start verebilirsin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

22-28 Nisan 2019

Bu hafta konfora, yaşam alanlarına önem vereceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Kova.

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinden, partnerinden beklentilerin yüksek olabilir. Yaşam alanların ile ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsin.. Konfora, lükse olan ilgin eşin, partnerin ile beklentilerin üzerine konuşmalar yapmana neden olabilir ve yaptırımcı tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin. Bunun dışında uyumlu tutumların öne çıkacak.. Yapıcı bir bakış açısı ediniyorsun..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça iyimser bir hafta.. Ancak sen her anlamda harcamalara ağırlık verebilir, bütçeni zorlayabilirsin. Bu konuda önlemler almalı ve kontrollü olmalısın mutlaka.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Balık Burcu Haftalık Yorum

22-28 Nisan 2019

Bu hafta iletişimin önem kazanacağı bir hafta olacak sevgili Balık..

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile hemen hemen her konuda açık konuşmalar yapabilirsin. Eşin, partnerin ile özel hayatınız üzerine beklentilerinizi karşılıklı masaya yatırabilirsiniz.. Romantizm ihtiyacın, tutkulu tutumların eşini, partnerini de heyecanlandırabilir. Bu hafta sürprizlere açık bir hafta sevgili Balık..

Bekar bir Balık isen, bu hafta yine sürprizlere açık bir hafta olacak. Yeni başlangıçlar, yeni arkadaşlıklar gündeme gelebilir.. Sosyal ilişkilerine önem vereceğin bir hata olacak.. Hareketli ve sosyal bir hafta olacak.. Sanat, tarih konularına merak salabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili seni sevindirecek gelişmeler gündeme gelecek diyebilirim sevgili Balık. Bir süredir beklediğin terfi, bir süredir beklenti de olduğun zam gelebilir. İş arayışında olan bir Balık isen, yeni bir iş gündeme gelebilir.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->