Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Growtech Eurasia 2018

0 3.629

Dünyanın En Büyük Örtü Altı Tarım Sektörü Fuarı!

Dünyanın en büyük örtü altı tarım sektörü fuarı olan Growtech Eurasia, her yıl daha da büyüyerek sektörün en verimli buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Tohumculuk, Sera & Sulama Teknolojileri, Bitki Besleme & Koruma, Traktör ve Tarım Makinaları sektörleri ile birlikte, 18. yılında “Hayvancılık” bölümünü de açan Growtech Eurasia bu yıl 28 Kasım – 01 Aralık tarihlerinde Antalya Expo Center’da gerçekleşecek.

Growtech Hakkında

Growtech Eurasia 18. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı

Uluslararası Sektör Liderleri Growtech Eurasia’da 28 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında, 18. kez buluşuyor!

Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Kafkasların lider fuarı olan ve her geçen yıl uluslararası arenada saygınlık kazanarak, istikrarlı bir şekilde büyüyen ve gelişen tarımsal üretim ve ihracatın kalbi Antalya’da gerçekleştirilen Growtech Eurasia, Sera ve Teknolojileri, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Bitki Besleme ve Koruma, Biyolojik Mücadele, Tarımsal Makine ve Ekipmanları’nın her alanında öncü firmaların katılımları ile gerçekleşiyor.

Tarımın uluslararası buluşması Growtech Eurasia, geçtiğimiz yıl 160’ı  uluslararası 517 firma/675 markayı, 5.381’i uluslararası olmak üzere toplamda 82 bin 648 ziyaretçi ile ‘Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması’ ana temasıyla Antalya Expo Center’da 50 bin m2 alanda buluşturdu.

Tarlasında toprağını ekip biçen çiftçiden, dünya pazarlarına ihracat yapan dev şirketlere kadar sektörün her bir yapı taşını tek bir çatı altında toplayan Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı, bu yıl 18. yaşını kutluyor. Bu yıl fuara 30’u aşkın ülkeden 800’den fazla lider firma ve markanın yanısıra ziyaretçi sayısının daha da geliştirilerek 85 ülkeden 85 binin üzerinde sektör profesyonelinin Growtech Eurasia 2018 Tarım Fuarı’nda ağırlanması hedefleniyor. Katılımcı ve ziyaretçi kitlesi her yıl daha da büyüyen Growtech Eurasia fuarında bu yıl “Hayvancılık” bölümü de yer alacak.

Bireysel olarak katılan 200’ün üzerinde yabancı firmanın yanı sıra, bu yıl 5 ülke Growtech Eurasia’ya milli katılım gerçekleştirmek üzere anlaşmalarını yaptı. Çin, Güney Kore, Hollanda ve İspanya milli katılımlarına ilaveten bu yıl ilk defa Macaristan firmaları da Growtech Eurasia’da milli katılım ile yer alacak.

Fuar programı kapsamında; Ekonomi Bakanlığı ile koordine edilerek, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği organizatörlüğünde “Alım Heyeti Programı” düzenlenecek. Ticaretin gelişmesine olanak sağlayan, çevre ülkelerin potansiyel alıcıları ve karar vericilerinin katılacağı ikili görüşmelere tarım sektörü firmalarının buluşması sağlanacak ve ticari iş birlikleri sağlanacak ve fuar boyunca devam edecek.

Growtech Eurasia 2018 kapsamında, tarımsal üretimin katma değer kazanmasına ve inovatif çalışmalarına yönelik, onbirinci kez ATSO Growtech Tarım Ödülleri verilecektir.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->