Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

10. Flower Show İstanbul Avrasya Bitki Fuarı 2018

0 3.515

10. Flower Show İstanbul Avrasya Bitki Fuarı Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı

 

Neden Flower Show’u Ziyaret Etmeliyim?

 

Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul, 22 Kasım 2018’de 10. kez bir araya getireceği katılımcı ve ziyaretçileri ile Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarıdır. Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul aşağıda belirtilen birçok niteliği ile sektör profesyonelleri için ziyarete değer özellikler sunmaktadır.• Bitki ve peyzaj sektörüne yönelik 40.000 m2 brüt ve 20.000 m2 net sergileme alanı ile açılan Avrasya’nın en büyük ihtisas fuarıdır.
• Fuar dünyanın her yerinden kolay erişilebilir ticaret noktası olan İstanbul’dadır.
• 2017 yılında 14 ülkeden 289 katılımcının iştirak ettiği Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul’da ülkemizin birçok üretim bölgesi ve yurt dışından katılmış, sektörün öncüsü yüzlerce firma ile tanışma ve işbirliği kurma imkânı bulabilirsiniz.
• Her iklime uygun dış mekân bitkilerini, mevsimlik çiçekleri, iç mekân bitkilerini yüzlerce çeşidi ile bulabileceğiniz bölgenin en büyük fuarıdır. • Bitki çeşitliliğinin yanı sıra üretim ve peyzaj uygulamaları esnasında kullanılan her tür ekipmanın bulunduğu bir fuardır.
• İnşaat projeleri, oteller, alışveriş merkezleri, kafe ve restaurant gibi peyzaj uygulaması gereken tüm projeler için ihtiyaç duyulabilecek her tür bitki, ekipman ve proje – uygulama firmalarını bulabileceğiniz en doğru adrestir.
• Belediyeler ve Kamu Kurumları için bahçe ve peyzaj tasarımları ile iklimlerine uygun bitkiler konusunda tüm çözümlerin bir arada bulunabileceği gerçek bir ticaret platformudur.
• Profesyonel ihtiyaç sahipleri kadar, müstakil konut sahipleri, villalar ve siteler için bahçe tasarımı, peyzaj uygulaması, bakım hizmeti ve süs bitkileri ile ilgili ürün ve hizmetlerin bir arada bulunabileceği tek adrestir.

 

FUAR ADI:

10. Flower Show İstanbul Avrasya Bitki Fuarı Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı

TARİH:

22 – 24 Kasım 2018

ZİYARET SAATLERİ:

10:30 – 18:30, 22 – 23 Kasım 2018
10:30 – 17:30, 24 Kasım 2018

YER:

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece – İstanbul

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->