Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Avrasya Boat Show 2018

0 945

Alanında dünyanın en büyük iki fuarından biri olan CNR Avrasya Boat Show Her zamanki yeri ve tarihinde CNR Expo Yeşilköy’de

 

Denizcilik alanında karada yapılan dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’un 13.sü 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy’de binlerce deniz severi buluşturuyor. Her zamanki gibi kendi yeri ve tarihindegerçekleştirilecek olan CNR Avrasya Boat Show, dünya denizcilik sektörü tarafından da yakından takip ediliyor.

 

Onüç yıldır kesintisiz düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlayacak olan CNR Avrasya Boat Show’un 85 bin metrekarelik fuar alanında, 400’den fazla tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da görücüye çıkarılacak.

 

CNR Avrasya Boat Show; 13. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı; Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi(ICOMIA) üyesi Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliği ile düzenlenecek. Fuar, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve KOSGEB destekleriyle gerçekleşecek.

Yerli ve yabancı 65 bin profesyonel ziyaretçinin hedeflendiği fuarda siz de geç kalmadan yerinizi ayırtın.

 

Fuar Adı: CNR Avrasya Boat Show 2018

Organizatör: Pozitif Fuarcılık A.Ş.

İş Birliği: DENTUR

Üye Olunan Kuruluşlar: IFBSO, ICOMIA

Tarih: 10 – 18 February 2018

Yer: Cnr Expo Yeşilköy / İstanbul – TURKEY

Destekleyen Kuruluşlar: UDHB, İMEAK, KOSGEB, İBB

Hedeflenen Ziyaretçi: 200.000

Hedeflenen Katılımcı: 600

Fuar Alanı: 160.000 M2

Ziyaret Saatleri: 10-17 Şubat 2018 11.00 – 20.00 / 18 Şubat 2018 11.00 – 19.00

 

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->