Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Cosmetics & Home Care Ingredients 2017

0 208

Cosmetics & Home Care Ingredients 2017

Kozmetik, Kişisel Bakım, Deterjan ve Ev Bakım Ürünleri Sektörünün Buluşma Noktası Cosmetics & Home Care Ingredients, 9-11 Kasım 2017 tarihleri arasında 3. Kez katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

2015 yılında ilk kez tek başına düzenlenen Cosmetics & Home Care Ingredients Fuarı Kimya Sektörü’nün en önemli alt dallarından biri olan Kozmetik, Kişisel Bakım, Deterjan ve Ev Bakım Ürünleri Sektörü tarafından yoğun ilgi gördü.

Dünyada 2013 yılından beri Kozmetik, Kişisel Bakım ve Ev Bakım Ürünleri sektörü büyümesinde daralma meydana gelirken, Türkiye’de sektörün artan bir ivme ile büyüdüğünü görmekteyiz. Özellikle İran ve Orta Doğu Pazarı’na yakınlığı sayesinde bu pazarlara ihracat hacmini artırmaya yönelik hedefler Türkiye’de Kozmetik ve Ev Bakım Ürünleri Sektöründe faaliyet gösteren firmaların yeni iş bağlantıları kurmak ve yeni pazarlara açılmak konusunda önemli rol oynayan ihtisas fuarlarına olan ilgisini de büyük ölçüde artırmıştır.

CHCI 2015 İstatistikleri

İstanbul Fuar Merkezi’nin 11. Salonunda gerçekleşen Cosmetics & Home Care Ingredients 2015 Fuarında 12 ülkeden 71 doğrudan katılımcı ve 27 ülkeden 209 firma ve firma temsilciliği katılımcı olarak yer aldı. Fuarı 3 gün boyunca 412’si 44 farklı ülkeden gelen yabancı ziyaretçiler olmak üzere toplam 2,565 sektör profesyoneli ziyaret etti. Cosmetics & Home Care Ingredients Fuarı nitelikli ve sektörün içinden gelen ziyaretçi portföyü ile katılımcı firmaların önemli iş bağlantıları yapmalarına ön ayak oldu.

CHCI 2015 Workshop / Seminer Etkinliği

Cosmetics & Home Care Ingredients 2015 Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen Workshop / Presentation Etkinliği çerçevesinde 3 gün boyunca toplam 26 sunum gerçekleştirildi.

Arkem Kimya, Azelis, BASF, Brenntag, Coptis, Cosming Laboratuvar, Ege Üniversitesi, Ejder Kimya, Hacettepe Üniversitesi, Ingeniatrics, Kemiropa, M.G. Gülçiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, NSI Cosmetics, Omya Madencilik, Pim Group, Reachin Chemical, Surya ve Yeditepe Üniversitesi’nden gelen yerli ve yabancı firma yetkilileri, ve akademisyenler sektördeki en yeni gelişmeler, ürünler, formülasyonlar ve teknolojiler konusunda ziyaretçileri bilgilendirdi.

Live Cosmetics & Home Care Bitmiş Ürün Sergisi

Cosmetics & Home Care Ingredients 2015 Fuarı Kozmetik, Kişisel Bakım, Deterjan ve Ev Bakım Ürünlerine gerekli olan hammadde ve teknolojileri sağlayan katılımcı firmaları bir araya getirirken aynı zamanda bu hammadde ve bileşenleri kullanarak üretilen bitmiş ürünlerin sergilendiği “Live Cosmetics & Home Care” isimli bir sergiye de ev sahipliği yaptı. Live Cosmetics & Home Care Sergisinde 50’nin üzerinde yerli kozmetik ve ev bakım ürünleri üreticisi ürünlerini tüm fuar katılımcı ve ziyaretçilerine tehşir etme fırsatı yakaladılar.

CHCI 2017’de yerinizi almayı unutmayın!

Siz de Kozmetik, Kişisel Bakım, Deterjan ve Ev Bakım Ürünleri Sektörünün bu büyük buluşmasının bir parçası olmak ve 200’ün üzerinde yerli ve yabancı sektör lideri firma arasında yer alarak rekabetin gerisinde kalmamak istiyorsanız 9-11 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Cosmetics & Home Care Ingredients 2017’i kaçırmayın!

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->