Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Fashionist Fuarı 2018

0 4.412

Moda İstanbul’a geri dönüyor!

4-6 Aralık 2018‘de CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan CNR Fashionist Fuarı ile İstanbul yeniden modanın başkenti oluyor.

 

Dünyada keşfetmesi heyecan verici nadir şehirlerden birisi olan İstanbul, CNR Fashionist Fuarı ile abiye, gelinlik ve damatlıkta yeniden modanın başkenti haline gelecek.

 

4-6 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek olan CNR Fashionist ile çok kolay aşık olacağınız ve çok zor ayrılacağınız bir şehir olan İstanbul’da modaya dokunmanın hazzını yaşayacaksınız.

CNR Holding’in OTİAD’la birlikte düzenleyeceği fuara sektörün önde gelen 100’ün üzerinde firması katılacak. Yerli ve yabancı 20 bin profesyonel alıcının ziyaret etmesi beklenen fuar, gelinlik, damatlık ve abiye sektörününün yıllık 1.5 milyar dolar olan ihracat hacimini daha da yukarıya taşıyacak.

En prestijli fuarlara ev sahipliği yapan CNR Holding, Fashionist’i coşturacak!

Yıllara dayanan fuarcılık tecrübesiyle ülke ihracatı ve ekonomisinin lokomotif sektörlerine destek sunan ve dünyanın en prestijli fuarlarına ev sahipliği yapan CNR Holding, bu başarısını ilk defa düzenleyeceği abiye, gelinlik ve damatlık alanına taşıyacak.

Yenilenen data servisi ve yurt dışındaki şirketleri sayesinde CNR Fashionist Fuarı’nı yabancı alım heyetlerinin ilgi odağı haline getirecek olan CNR Holding, sektöre de yeni bir soluk getirecek.

 

Fuar

Fashionist Abiye, gelinlik ve damatlık fuarı

Organizatör

İstanbul Fuarcılık A.Ş.

Tarih

4-6 Aralık 2018

Yer

CNR EXPO Yeşilköy

Ziyaret Saatleri

4-5 Aralık 2018 / 10.00 – 19.00
6 Aralık 2018 / 10.00 – 18.00

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->