Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Türkiye’nin yatak ve teknolojileri konusunda ilk ve tek fuarı Sleepwell Expo 2017

0 66

Türkiye’nin yatak ve teknolojileri konusunda ilk ve tek fuarı Sleepwell Expo 2017

Türkiye’nin yatak ve teknolojileri konusunda ilk ve tek fuarı Sleepwell Expo 2017, yatak ana sanayi, yan sanayi, makine ve ekipmanların profesyonellerini 4. kez bir araya getiriyor…

İlk kez 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen fuar, dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye’de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platforma ev sahipliği yapmıştır.
Sleepwell Expo’2014 Yatak ve Teknolojileri Fuarı, 51’i yerli, 8’i yabancı olmak üzere toplamda 59 katılımcının iştirak ettiği ve 5.171 ziyaretçinin takip ettiği bir arena olmuştur.

22-25 Ekim 2015 tarihinde 2. düzenlenen SleepWell Expo’2015, 79’u yerli, 22’si yabancı olmak üzere toplamda 101 katılımcının iştirakiyle %100’e yakın bir büyüme kat etmiştir.

Konusunda Türkiye’nin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini sürdüren Sleepwell Expo 19-22 Ekim 2017’de yine kapılarını açıyor.

Dünyada ve elbette ki ülkemizde; kullanımdaki yeri, önemi ve kalitesinin farkındalık meydana getirdiği yatak ve teknolojileri fuarı, sektörün lider firmalarının ve temsilcilerinin buluştuğu önemli bir organizasyon olma özelliğine sahiptir.

Sleepweel Expo’2016 Türkiye’de yatak ve teknolojileri konusunda spesifik tek fuar… Gerek Türkiye’den ürün alanların gerekse Türkiye pazarında yer edinmek isteyenlerin ve öte yandan dünyaya açılmak isteyen Türk üreticiler için alternatifsiz tek adres.

Dünya yatak sektörünün CEO’ları, üst düzey yöneticileri, satın alma müdürleri, üreticiler, tüketiciler, yurt içi ve yurt dışı temsilciler hepsi bu fuarda yer almakta, kısacası sektörün tüm mensupları, Sleepwell Expo Fuarı’nda bir araya gelmektedir.

Sektörün güç birliği yaptığı fuar, yatak sektörünün ana sanayi, yan sanayi, makine ve ekipmanları ile sanayicilerin buluştuğu, son teknolojilerin, inovatif ürünlerin ve son koleksiyonların tanıtılacağı ideal gerçek bir ticari platformdur.

 

19 – 22 Ekim 2017 İstanbul Fuar Merkezi / Ziyaret Saatleri 09:00 – 18:00

 

Voli Fuar Hizmetleri

www.voli.com.tr

http://sleepwellexpo.com/

 

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->