Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’ Haftada Burçlar: 27 Ağustos – 2 Eylül 2018

0 5.402

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 27 Ağustos-2 Eylül 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos-2 Eylül 2018

Bu hafta, duygusal hayatın ile ilgili oldukça önemli bir hafta olacak sevgili Koç.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili ciddi kararlar alabilirsin.. Duygusal beklentiler, ya da sorunlar dışında maddi düzenlemelere de gidebilirsin.. Evliliğin de ortak paylaşımlar, finansal akış, sorumluluklar üzerine gidebilir, bu konular üzerine kararlar alabilirsin.. Bir süredir devam eden bir ilişkin var ise, resmiyete dökmek isteyebilir, partnerin ile bu konu da konuşmalar yapabilirsin. Bekar bir Koç isen, duygusal anlam da seni tamamlayacak biri ile tanışa bilirsin.. Finansal anlam da hareketliliği olan bu hafta, riskli adımlardan kaçınmaya özen göstermelisin.. Alacağın her kararı iki kez gözden geçirmelisin.

Boğa Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos-2 Eylül 2018

Bu hafta,  finansal konular üzerine ciddi gelişmeler gündeme gelebilir sevgili Boğa.. Kariyer, eğitim, finansal konular üzerine planlar yapabilir, mevcut koşullarını iyileştirmek adına araştırmalara girebilirsin. Bunun yanı sıra karşına sürpriz fırsatlar çıkabilir. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşinin, partnerinin de desteğini hissedeceğin, barışçıl bir hafta olacak diyebilirsin. Bekar bir Boğa isen, duygusal anlamda oldukça değişken düşüncelere kapılabilirsin. Çekiciliğinin artacağı bu hafta, birden fazla insana ilgi gösterebilir, iletişime girebilirsin.

İkizler Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, iş, eğitim, kariyer hayatın ile ilgili oldukça yenilikçi, oldukça güçlü bir hafta olacak diyebilirim sevgili İkizler.. Çalışan, eğitim hayatı devam eden bir İkizler isen, bir süredir sürüncemede kalmış, seni yoran konular ile ilgili ciddi çözümler alabilirsin.. Beklentilerinin pozitif, iyimser yönde karşılık bulacağı bir hafta olacak.. Yeni bir iş, proje gündeme gelebilir. Duygusal anlamda sık sık geçmişini anımsayabilir ya da geçmişinle ilgili gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişten gelenler, eski eşine, partnerine dair alacağın haberler kısa süreli şoklar yaşamana neden olabilir. Bekar bir İkizler isen, özellikle geçmiş sık sık gündemine düşebilir. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, mutlaka yapıcı ve uzlaşmacı olmaya özen göstermelisin.

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, yenilikçi, sürprizlere açık, keyifli bir hafta olacak senin adına sevgili Yengeç.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile oldukça romantik, oldukça duygusal paylaşımlar yaşayabilirsin.. Eşin, partnerin ile aranızda ki bağların kuvvetlendiğini, aranızda ki tutkunun arttığını hissedebilirsin. Bekar bir Yengeç isen, albenin yükseldiği için, girdiğin, bulunduğun her ortam da ilgi görebilir, dikkat çekebilirsin. Finansal anlam da yapıcı bir hafta olacak diyebilirim. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça iyimser, oldukça güçlü bir hafta.. Yeni işbirlikleri, projeler, tınan konular da çözümler gündeme gelebilir. Karşına çıkacak olası fırsatları değerlendirmelisin.

Aslan Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, kuvvetli hissedeceğin, kendine olan güvenin artacağı, yapıcı bir enerji de olacak sevgili Aslan. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin üzerin de daha etkin olduğunu hissedebilirsin. Sözlerinin dikkate alınması, istek ya da görüşlerinin önemsenmesi seni son derece mutlu edecek diyebilirim.. Ebeveyn bir Aslan isen, çocukların da okul öncesi son bir kez tatil planı yapabilirsin.. Bekar bir Aslan isen, biraz özgürlükçü, biraz havai bir ruh haline bürüne bilirsin. sosyal ilişkilerin, arkadaşlık ilişkilerin genişleyecek, gelişecek diyebilirim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili sürprizlere açık bir hafta.. Ancak biraz mücadele gerektirebilir.

Başak Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, kafa karışıklığından arınacağın, iyimser bir enerji de geçecek diyebilirim sevgili Başak.. Eski alışkanlıklar, olumsuz enerjiler, insanlar uzun bir süreliğine gündeminden kalkacak diyebilirim.. Daha pozitif, daha yapıcı insanlara, konulara, olaylara yönelmek isteyeceksin. Seni besleyen, sana iyi gelen alanlar, aktiviteler, organizasyonlar ilgini çekebilir. Çalışan, eğitim hayatı devam eden bir Başak isen, yapıcı fikirler, projeler geliştirebilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, oldukça romantik, duygusal hissedebilirsin.. Küçük detaylar da kaybolmadığın sürece bu konu da keyfin yerin de olacak diyebilirim. Bekar bir Başak isen, oldukça sosyal bir hafta geçirebilirsin.

Terazi Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, yapıcı ve bir o kadar dönüştürücü bir etkiye sahip sevgili Terazi.. Bir süredir askı da kalan konular, işleri, projeleri gündeme alabilirsin.. Özellikle kariyer, eğitim hayatın da ciddi bir hareketlilik gündeme gelebilir.. İş arayan, yeteneklerinin fark edilmesini bekleyen bir Terazi isen, yeteneklerini sergileyeceğin platformlar bulabilir, sana değer katacak kişi ve kurumlarla iletişim, ilişki kurabilirsin. Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşinin, partnerinin yapıcı, çözüm odaklı tutumları seni fazlası ile memnun edecek diyebilirim.. gereksiz detaylar da boğulmamaya özen göstermelisin.. Bekar bir Terazi isen, oldukça iyimser bir hafta, yeni arkadaşlıkları destekleyen bir hafta olacak..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, mistik olaylar, iyimser olaylar, değişken konular gündemine gelebilir sevgili Akrep.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, negatif, yorucu konulardan mutlaka uzak durmalı ve melankoliden kaçınmalısın.. Seni besleyen, evliliğine, ilişkine, bireysel enerjine iyi gelecek konulara yönelmelisin mutlaka.. Bekar bir Akrep isen, rüyalarına fazlası ile takılabilir, aklına düşen her şeye bir başka mana yükleyebilirsin.. Değişken bir hafta olacak ve sen özellikle mistik ve duygusal konulara fazlası ile kafa yoracaksın gibi görünüyor.. Seni yoran, bağımlılık, alışkanlıklar gibi konulardan bu dönemde rahatlıkla kurtulabilirsin. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili teşvik edici, destekleyen bir enerji söz konusu.. Değerlendirmeli ve tembellikten kaçınmalısın.

Yay Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, değişken, güçlü, sürprizlere açık bir hafta olacak diyebilirim sevgili Yay.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, bu hafta zorlanacak olsan da bir şeylerin üstesinden gelebileceğini fark edeceksin.. Kendini sorgulayacağın bir hafta olacak aynı zaman da.. Ben ne istiyorum? Gerçekten istiyor muyum? Ne yapmam gerekiyor? Gerekeni yeteri kadar yapıyor muyum? Gibi gibi bir çok konu da kendini sorgulayacağın bir hafta olacak diyebilirim.. Bu gibi sorgulamalar ve sorular aslında sana yepyeni kapılar açacak diyebilirim.. Duygusal anlamda ise biraz bir şeyleri önemsemediğin, görmezden geldiğin bir hafta olabilir.. Kendini ön plana alacağın, iç dünyana yöneleceğin bir hafta olabilir. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, bu durum eşini, partnerini biraz etkileyebilir, dikkat. Bekar bir Yay isen, yeni bir ilişkinin önünde duran engelleri kendince sorgulamak, çözüm üretmek isteyebilirsin.

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

27 AĞUSTOS – 2 EYLÜL 2018

Bu hafta, kariyer, eğitim, finansal alanların ile ilgili oldukça yapıcı, oldukça güçlü, oldukça iyimser bir hafta olacak diyebilirim sevgili Oğlak.. Finansal anlamda kazanımlar el de edebilir, mantıklı, makul, gelecek vaadeden girişimler de bulunabilirsin. Mevcut, süregelen iş, eğitim hayatın ile ilgili yeteneklerin doğrultusun da son derece yapıcı gelişmeler yaşayabilirsin.. Bir süredir beklediğin, askı da olan ödemeler geri dönebilir, kredi yapılandırmalarında şanslı gelişmeler yaşayabilirsin. İş arayışı olan bir Oğlak isen, bu haftayı mutlaka değerlendirmelisin.. Duygusal anlam da iyi iyi hissedeceksin genel anlamı ile.. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile oldukça duygusal, oldukça tutkulu bir iletişim, ilişki içerisin de olabilirsiniz karşılıklı. Bekar bir Oğlak isen, kalbine dokunacak biri ile yakınlaşabilirsin.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, kendinle ilgili değişimlere gideceğin, kariyer, eğitim hayatın ile ilgili arayışlara gireceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Kova.. Çalışan, eğitim hayatı devam eden bir Kova isen, bir şeylerden sıkıldığını hissedebilir, yeni bir enerjiye, taze bir nefese ihtiyaç duyabilirsin. Kendini tekrarlayan konulara ciddi anlam da mesafeler koymak isteyebilirsin.. Bekar bir Kova isen, arkadaş çevreni genişletmek, yenilemek isteyebilir, organizasyonlara, aktivitelere, kurslara yönelebilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, bu hafta sorgulayıcı bir ruh haline bürünebilirsin.. Emin olmadığın hiç bir konu da radikal adımlar atmamanı öneririm.

Balık Burcu Haftalık Yorum

27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Bu hafta, şanslı gelişmelerin peşpeşe gündeme geleceği bir hafta olacak senin adına sevgili Balık.. Öncelikle kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yarı da kalan, sürüncemede kalan, yorucu, tıkanmış konuları gündeme alacak, netleştirmek için gerekli adımları atacaksın diyebilirim.. Finansal anlamda düzenlemelere gidebilir, yine burada da büyük kararlar alabilirsin. İş arayan, iş arayışı olan, projelerini geliştirmek isteyen bir Balık isen, mantıksız, gereksiz, vaatler de bulunan ancak hepsi lafta kalan insanlarla yüzleşeceksin diyebilirim.. Bunları hayatından teker teker çıkarmak isteyeceksin.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşinin, partnerinin yakın çevresinin, ailesinin belki de yaptığı bir takım olumsuz konuşmaları, yorumları duyabilir, tepkisel tutumlar sergileyebilirsin. Yine kendi yakın çevrenle ilgili ilginç yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bekar bir Balık isen, güven duymak konusunda güçlükler çekebilirsin.

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->