Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi Haftada Burçlar: 2-8 Temmuz 2018

0 3.316

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 2-8 Temmuz 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, kendini iyi hissedeceğin, yüklerinin hafifleyeceği yapıcı bir enerji de geçecek sevgili Koç.. Duygusal anlamda seni durdurmak ne mümkün, aşık bir Koç isen üstelik kafandan geçenleri planlamak, hayata geçirmek adına her türlü girişimi flash bir şekilde gündemine alabilirsin. Evli bir Koç isen eşinle ayrı gayrınız olsun istemeyeceksin.. Eşinle ortak hareket etmekten son derece keyif alacaksın. İlişkisi olan bir Koç isen, partnerin ile daha da yakınlaşmak isteyecek ilişkini resmiyete taşıyacaksın.. Yalnız bir Koç isen, yeni bir ilişki için oldukça sabırsız tutumlar sergileyeceksin diyebilirim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça hızlı bir hafta.. Yeniliklere açık bir haftadan geçiyorsun..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, olumlu yönlerin, düşüncelerin ön planda olacak sevgili Boğa.. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile birlikte olmak, daha fazla zaman geçirmek adına planlar yapacaksın.. Eşinin, partnerinin tavır ve tutumlarını eleştirecek olsan da, yapıcı tutumların ile aranızda ki her türlü pürüzü aşmak adına girişimler de bulunacaksın.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili değişimlerin ardı arkası kesilmeyecek.. Girişimci yönün bu noktada da devreye girecek.. Ortaklıklar, işbirlikleri gündeme geleceği gibi, alım-satım gibi yatırım ile ilgili konular da sık sık kafanı meşgul edecek.. Mantıklı ve makul hareket edebilir isen, karlı bir hafta geçirebilirsin.. Yalnız bir Boğa isen, o kadar flörtöz ve tatlı dilli tutumlar sergileyeceksin ki, yeni bir ilişki kaçınılmaz olacak diyebilirim.

Keyifli Haftalar Dilerim..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, atacağın cesur adımlar, alacağın riskler hayatında ciddi değişimler oluşturacak sevgili İkizler.. Hafta geneli itibari ile ciddi bir hareketlilik söz konusu olacak.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili geniş çaplı araştırmalar, yenilikler, eğitimler, kurslar alabilir, araştırmalar yapabilir, oldukça hevesli tutumlar sergileyebilirsin. Monotonlaşmış her şeye taze bir nefes katmak isteyeceksin. Duygusal anlamda flörtöz, tutkulu yönlerin ön plana çıkacak.. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile bir arada ortak hareket ederek son derece renkli bir hafta geçirebilirsiniz.. Seyahatler, günü birlik geziler haftanın favori aktiviteleri olacak.. Yalnız bir İkizler isen, geçmişten gelen biri kalbini heyecanlandırabilir..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, senin adına iyileştirici etkiler söz konusu olacak sevgili Yengeç.. Uzun zamandır seni yoran konular ile ilgili iyileşmeler yaşadığını göreceksin. Kariyer, eğitim, finansal hayatın ile ilgili oldukça iyimser gelişmeler yaşanacak.. İş bağlantıların, sosyal ilişkilerin iyileşecek.. İtibarın ile ilgili aldığın yaralar ortadan kalkacak.. Statünü iyileştireceğin, yükselteceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. 2017 yılının yaz aylarından bu yana süre gelen, sonuçlanmamış konuları nihayet çözüme kavuşturacaksın. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, oldukça iyimser bir haftadan geçiyorsun. Aileni genişletmek, ailen ile ilgili sorunları çözmek adına çözüm önerileri üreteceksin.. Yalnız bir Yengeç isen, bu hafta karizman, caziben öyle yükseliyor ki, hayranlarının etrafında pervane olmaması mümkün değil.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, yükseleceğin, enerjinin de yüksek olacağı bir hafta sevgili Aslan.. İkili ilişkileri iyileştirmek adına oldukça girişimci tutumlar sergileyeceksin.. Gerek işbirliklerinde, gerek sosyal ilişkilerinde oldukça girişimci, iyimser tutumlar sergileyeceksin.. Uzun zamandır görüşmediğin insanlarla bir araya gelebilirsin. Yaz tatilini geciktirmiş bir Aslan isen, bu hafta kimse seni tutamaz, zira o ertelediğin tatile çıkacaksın. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile hoş zamanlar geçireceksin. Karşılıklı flörtöz yaklaşımlar ilişkileri şifalandıracak.. Yalnız bir aslan isen bu hafta bir çok farklı insanlar karşılaşabilir, bir arada olma fırsatı bulabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yeni işbirlikleri gündeme gelebilir.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Başak Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, enerjin freshleniyor sevgili Başak.. Kendini daha zinde, dinamik hissedeceksin.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile ilgili problemleri farklı bir bakış açısı ile ele alabilirsin.. Yüzleşmek istediğin bir hafta olacak.. Kaçındığın konularla bir bir yüzleşebilirsin.. Evliliğine, ilişkine dair problemleri aşabileceğini hissettiğin nokta da hiç bir şeyden çekinmeyeceksin.. Aksi bir durumda küflenmiş, sana hiç bir şey katmayan bir ilişkiyi, evliliği sürdürmek istemeyeceksin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili dikkat isteyen bir hafta. Yönetici gezegeninin retro hareketi, seni zihinsel anlamda yorabilir.. Bir şeyleri doğru ele almalı, mantıklı ilerlemelisin. Yalnız bir Başak isen, geçmiş ilişkileri bir tarafa bırakıp, taze bir nefes isteyeceksin..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, ani olaylar, heyecanlı konular, tez canlı tutumlar, büyük büyük söylemler hava da uçuşabilir sevgili Terazi.. Senin için son derece havalı ve heyecanlı bir hafta olacağını belirtmek isterim. Yeni bir ilişki gündeme gelerek kalbine coşku katabilir mesela.. Yeni bir işbirliği kendini ifade edebilmen adına sana yeni imkanlar, alanlar sunabilir.. Süregelen işbirliklerinde, ortaklıklarında, projelerinde oldukça iyimser gelişmeler yaşanabilir.. Ekonomik anlamda dikkat isteyen bir hafta zira sen bütçeni sarsacak alış verişlere meyilli olabilirsin, dikkat.. Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin uzlaşmacı yaklaşımlar sergileyebilir. Aranızda ki iletişime dayalı sorunlar ortadan kalkabilir.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, 2018 yılı başından bu yana süregelen durağanlık son bulmaya başlayacak ve sen bunu somut bir şekilde hissedeceksin sevgili Akrep.. Özellikle ekonomik anlamda seni yoran konular bir bir bu hafta itibari ile çözüme kavuşacak.. Beklediğin ödemler bir bir hesabına düşecek diyebilirim.. Kariyerin, eğitim hayatın ile ilgili oldukça olumlu gelişmeler yaşanacak.. Yorucu, yıpratan işbirlikleri, ortaklıklar canlılık kazanacak.. Yeni bir iş arayışında isen, son derece verimli bir hafta olacağı için, girişimlerde bulunmalısın.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile aranızdaki tutkunun, heyecanın artışı her iki tarafında oldukça memnun edecek.. Yalnız bir Akrep isen, yeni bir ilişki ayaklarını yerden kesecek.. An meselesi hayatının aşkıyla karşılaşman Temmuz geneli itibari ile aşk her an kapını çalabilir..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yay Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, askıda kalan konular, sürüncemede olan konular, tıkanıklık yaşadığın alanlar bir bir açılacak sevgili Yay.. İş, eğitim hayatın, evin ile ilgili sorunlar bir şekilde çözüme kavuşacak.. Ekip değişimi, düzen değişimi gündeme gelebilir.. Çalıştığın ekibi, ortaklık kurduğun insanları bir bir gözden geçirebilirsin.. Yeni bir işe başlamak için araştırmalar yapabilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin sorumsuz bulduğun alanlarını, düşüncelerini gündeme alabilirsin. Eşinin, partnerinin gereken sorumlulukları almasını dile getirebilir, bu konuyu aile üyeleri ile de paylaşabilirsin.. Yalnız bir Yay isen, bu hafta kafanı kurcalayan insanlar bir araya gelme fırsatı bulabilirsin. Şansın bir şekilde yanında olduğunu hissedeceksin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

2-8 TEMMUZ 2018

Bu hafta, yenilikler bir bir kapını çalacak sevgili Oğlak.. Seni neler neler yormadı ki, değil mi? 2018 yılı Şubat ayından bu yana yaşanan değişimlere sen dahi içinde olduğun halde ayak uydurmakta güçlük çekiyorsun. Bir yandan artan sorumluluklar, bir yandan duygusal baskı, yakın ilişkilerde iyi niyetlerinden ötürü maruz kaldığın manipülasyonlar. İş hayatında bir şeylerin umduğun gibi gitmemesi üstelik tüm çabalarına rağmen.. İşte Temmuz ayı artık bir şeyler değişecek ve iyileşecek diyor.. Öncelikli olarak spiritüel anlamda bir şifalanma hissedeceksin haftanın ve aynı zamanda ayın ilk günleri itibari ile.. İçsel bir huzur, zihinsel bir rahatlama hissedeceksin. Denge de kalmakta güçlük çektiğin her alan de ”ben” merkezli hareket ederek, kendin için iyi bir şeyler yapmayı tercih edeceksin.. Kariyer, eğitim hayatında emeklerinin karşılığını, meyvelerini almaya başlayacaksın.. Haftanın ilk günleri itibari ile yaşanan hareketlilik içini rahatlatacak.. Yeni iş imkanları, fırsatlar, eski işbirliklerinin yeniden gündeme gelmesi seni heyecanlandıracak.. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile yaşanan ufak tefek pürüzleri kolaylıkla aşacaksınız karşılıklı.. Evlat sahibi olmak isteyen bir Oğlak isen, müjdeli haberler alabilirsin.. Yalnız bir Oğlak isen, sana şu kadarını söyleyeyim sevgili Oğlak; bu hafta itibari ile Temmuz ayının son gününe kadar kalbin gümbür gümbür atacak ve yaşayacaklarına sen bile inanamayacaksın..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, senin adına heyecan verici gelişmelere gebe sevgili Kova.. Hareketli ve heyecanlı bir hafta olacak.. Her şey bir an da değişmeyecek ya da mucizeler olmayacak belki ama işine gelen, seni ileriye taşıyacak, sana fayda sağlayacak konular bir bir gündeme gelecek.. Hayatına dair, yaşamına dair temel konularda genel anlamda bir değişim, dönüşüm söz konusu olacak.. Evliliğin, ilişkin ile ilgili net kararlar vereceksin mesela.. Kalbin, aklın ile çelişki de kaldı isen, karar vermekte güçlük çekiyor isen bu hafta ciddi kararlar verebilir, adımlar atabilirsin.. Yalnız bir Kova isen, yeni bir ilişkiye giden o flört, tutku, romantizm yoluna sürpriz bir şekilde adım atabilirsin. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili geçmişte kurmuş olduğun iş birlikleri, ilişkiler, çevre yeniden gündeme gelebilir.. Senin için iyimser gelişmeler olurken, aile içerisinde ki ilişkilerde kaotik olaylar gündeme gelebilir, ancak bunların bütünün hayrına gelişeceğini zamanla anlayacaksın.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Balık Burcu Haftalık Yorum

2-8 Temmuz 2018

Bu hafta, güçlü bir hafta senin adına sevgili Balık.. Uzun zamandır kafanda dönüp duran konuları çözüme kavuşturacağın gibi girişimler de bulunarak da hayata geçirmek isteyeceksin. Özellikle kariyer, eğitim hayatın ile ilgili bu güne kadar beklettiğin konular da adımlar atabilirsin.. Süregelen iş, eğitim hayatında iyileşmeler yaşanacağı gibi, ani bir şekilde sektör de değiştirmek isteyebilirsin. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, bu hafta eşinin, partnerinin ufak tefek sağlık sorunları gereksiz gerginlikleri bitirmek gerektiğini düşündürebilir.. Yalnız bir Balık isen, sosyal çevrende aynı an da birden fazla ilgini çekecek insanlarla bir araya gelebilirsin..

Keyifli Haftalar Dilerim..

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->