Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 2-8 Aralık 2019 Haftası

0 4.163

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları Ile

2-8 Aralık 2019 Haftası Burçlar

Koç Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Bu hafta dengeler değişiyor sevgili Koç..

Duygusal hayatın ile ilgili abartılı tutumlara meyilli olabilirsin. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, fazlası ile beklentiye girebilir, eşin, partnerin ile sağlıklı iletişim kurmakta güçlük çekebilirsin. İletişimde sert ya da sivri sözler sarf etmeye meyilli olabilirsin. Bekar bir Koç isen, bu hafta geçmişe yönelebilir, yarım kalmış bir hikayeyi yeniden deşe bilirsin. Ailevi ilişkilerde, yakın ilişkilerinde ”Değiştin mi sen” gibi sorularla karşılaşabilirsin. Uzaklarla ilgili sürpriz misafirler, seyahatler gündeme gelebilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili fazlası ile hızlı hareket edebilirsin. Bu durum fırsatları değerlendirmek konusunda destekçin olur iken, riskli konularda maalesef ki hatalar yapmana neden olabilir, dikkat..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Boğa Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Hareketli, bereketli bir hafta sevgili Boğa..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili aklından geçenleri yavaş yavaş hayata geçirmek adına kolları sıvayacağın, fazlası ile tempolu hareket edeceğin bir hafta olacak. Haftanın ilk günleri biraz daha duygusal tutumlar sergilemeye meyilli olacaksın. Ancak hafta ortası itibari ile mantıklı ve makul tutumların ile son derece makul adımlar atacaksın. Ekonomik anlamda oldukça destekleyici bir hafta..

Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, bu hafta duygusal eğilimin, beklentilerin artabilir. Fazlası ile duygusal tutumlar sergileyebilirsin. Eşinin, partnerinin hassasiyetlerini önemseyeceğin bir hafta. Çocukları olan bir Boğa isen, çocukların ile daha fazla zaman geçirmek isteyebilir, iş, sorumluluk yükünü hafifletebilirsin. Ailevi ilişkilerde son derece yapıcı bir hafta. Kardeş, kuzen ilişkileri ile ilgili son derece yapıcı haberler, sürprizler ön plana çıkabilir. Bekar bir Boğa isen, kesinlikle yalnız kalmak istemeyeceksin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

İkizler Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Bu hafta özel hayatın ile ilgili olumlu gelişmeler var sevgili İkizler..

Bu hafta özel hayatını ön plana çıkıyorsun. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, oldukça yapıcı, girişimci bir ruha bürünebilirsin. Eşine, partnerine daha fazla zaman ayırmak adına oldukça çözüm odaklı davranabilirsin. Yaşam alanın, iş hayatın ile ilgili sorumluluklarını ertelemeden, düzene sokacaksın. Çocukları olan bir İkizler isen, eğitim, hobi, kurs, yetenek eğitimleri ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Ailevi ilişkilerde sevildiğini hissetmek istiyorsun. Bu sebeple bazı davranışları, tutumları yanlış anlamaya meyilli olabilirsin. Abartıdan kaçınman gereken bir hafta. Bekar bir İkizler isen, flört adına oldukça şanslı fırsatlar var. Alacağın davetleri reddetmemelisin. Sosyal ilişkilerine ilgisiz kalmamalısın..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili girişimci tutumlar sergileyebilirsin. Ancak mevcut düzenini korumak ön planda olacak senin için. Terfi, zam, yer değişikliği gibi konular gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Bu hafta içsel huzursuzluğundan arınıyor, hayata karışıyorsun sevgili Yengeç..

Bu hafta oldukça hareketli geçecek diyebilirim. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, fazlası ile ilgili, fazlası ile yapıcı tutumlar sergileyebilirsin. Eşinin, partnerinin söylemlerini önemseyeceğin bu hafta, ekonomik anlamda fazlası ile şanslı gelişmeler var. Aile üyelerinden destek göreceğin bu hafta, yatırımlar, aile bütçesi gibi konular gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Yengeç isen, son derece hassas, ilgili bir tavra bürünebilirsin. Bekar bir Yengeç isen, sosyal ilişkilerindeki hareketlilik, edineceğin yeni arkadaşlıklar aşk adına fırsatlar sunabilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili hareketli bir hafta olacak. Ödemeler, krediler, hukuksal meseleler ile ilgili olumlu gelişmeler var. Yeni bir iş arayışında isen, bu hafta olumlu gelişmeler gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim.. 
-Astrolog Seda Turan

 

Aslan Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Bu hafta hareketli, sürprizlere açık bir hafta sevgili Aslan..

Son derece sosyal, aktif, faal olacağın bu hafta, yeni ortamlar, tatil planları, yeni arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Gireceğin yeni ortamlar, kalabalıklar yeni bir aşk gündeme getirebilir. Evli, ilişkisi olan bir aslan isen, eşin, partnerin sana ayak uydurmakta güçlük çekebilir. Yüksek enerjin, tempolu sosyal ilişkilerin özel hayatına yansıyabilir. Eşini, partnerini ihmal etmediğinden, çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarını ihmal etmediğinden emin olmalısın. Aile tatili, sürpriz bir organizasyon gündeme gelebilir. Finansal anlamda şanslı bir hafta. Ancak sen de fazlası ile tüketim odaklı hareket edebilirsin..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili düzen değişikliğine gidebilir, aceleci tutumlar sergileyebilirsin. İşbirlikleri, ortaklıkları olan bir Aslan isen, mutlaka radikal kararlar almadan önce emin olmalısın. Eski bir ödeme, hukuksal bir konu gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Bu hafta şanslı gelişmeler var sevgili Başak..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili destek göreceğin, beklentilerinin karşılık bulacağı bir hafta olacak. Ekonomik anlamda sevindirici gelişmeler gündeme gelebilir. İşbirlikleri, ortaklıklar, projeler ile ilgili oldukça olumlu gelişmeler gündeme gelebilir..

Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile ortak hareket edebilir, birlikte yatırım, ev, araba, aile bütçesi ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Ev düzeni ile ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının gelecekleri ile ilgili her detayı önemseyebilir, uzun vadeli planlar yapabilirsin. Ailevi ilişkilerde takdir toplayacağın bir hafta olacak. Bekar bir Başak isen, eski ilişkin bir şekilde gündeme gelebilir. Ama sen kararsız hareket edebilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

 

 

Terazi Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Bu hafta girişken yönün ön plana çıkıyor sevgili Terazi..

Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile ilgili hassas tutumlar sergileyebilirsin. Fazlası ile abartmaya meyilli olabilir, eleştirel tutumlarda kalp kırabilirsin, dikkat. Eşin, partnerin ile uyumlu olmaya özen göstermelisin. Ekonomik anlamda dengesiz harcamaların olabilir. Bu durumda eşinin, partnerinin de ilgisini çekebilir. Genel anlamda denge arayan bir hafta olacak. Ailevi ilişkilerde sorumlulukların ile ilgili ihmalkar olmamalı, aile üyelerinin söylemlerini dikkate almalısın. Duygusal anlamda bir şeyleri arka plana atıyor olabilir misin? Nezaketli, yapıcı bir üslupla eşin, partnerin ile konuşabilirsin. Bekar bir Terazi isen, duygusal anlamda seni tamamlayacak birinin varlığına ihtiyaç duyabilirsin. Durup durup geçmişi anıyor, özlüyor isen, artık geride bırakmanın zamanı geldi..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili sabırsızlığın ön plana çıkabilir. Rutin düzen seni sıkıyor olabilir mi? Değişim için makul ve ölçülü hareket etmelisin. Zira ani ve büyük adımlar uzun vadede problem yaratabilir. Ekonomik anlamda mutlaka dengeli olmalısın.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Kariyer, finans konuları ile ilgili fazlası ile rahatlatıcı bir hafta olacak sevgili Akrep..

Özel hayatın ile ilgili ilgili, girişimci tutumların ön plana çıkıyor. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, fazlası ile ilgili, romantik tutumların ön plana çıkabilir. Eşin, partnerin ile güzel paylaşımlarda bulunabilir, keyifli yolculuklar yapabilirsiniz. Çocukları olan bir Akrep isen, çocukların ile zaman geçirmekten keyif alabilirsin. Ailevi ilişkilerde biraz daha kendine dönebilir, kendine, özel hayatın, kişisel bakımına, gelişimine yönelebilirsin. Bekar bir Akrep isen, aşk adına beklenmedik, iyimser, şanslı fırsatlar gündeme gelebilir. Sosyal ilişkilerinde popülariten artabilir, girdiğin her ortamda ilgi görebilirsin..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili canını sıkan konularda ferahlayacağın gelişmeler var. Fırsatlar, finansal şanslar gündeme gelebilir. İletişimde yoğun geçecek bir hafta. Seyahatler, eğitim programları, seminerler, işbirlikleri, projeler gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 2019

Bu hafta fikirlerin, çözüm odaklı tutumların ile ön plana çıkıyorsun sevgili Yay..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili oldukça tempolu bir hafta olacak. Beklenti yaptığın, askıda kalan konular ile ilgili oldukça çözüm odaklı fikirler üretebilir, girişimlerde bulunabilirsin. Bir süredir durağan olan konularda hareketlilik, finansal gelişmeler var..

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, bu hafta fazlası ile ilgili tutumlar sergileyebilirsin. Eşinin, partnerinin iş, eğitim hayatı ile ilgili değişimler, yenilikler gündeme gelebilir. Evliliğini, ilişkini, finansal planları etkileyecek gelişmeler olabilir. Ev, yaşam alanı ile ilgili değişimler gündeme gelebilir. Ailevi ilişkilerde son derece yardım sever, paylaşımcı tutumlar sergileyebilirsin. Bekar bir Yay isen, bir süredir ilgini çekmeye çalışan birinin varlığını yakından hissedebilir, yeni bir flörte adım atabilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

2-8 ARALIK 2019

Bu hafta şansın, bolluğun, bereketin gezegeni Jüpiter öz burcuna geçiş yapıyor sevgili Oğlak..

Evet, haftanın ilk günü akşam saatlerinde genişleten, büyüten, adalet arayan, iyicil, bereketi, bolluğu, şansı temsil eden gezegen Jüpiter, öz burcuna geçiş yapıyor ve bir yıl boyunca öz burcunda seyredecek. Karizmanın, güzelliğinin göz dolduracağı, ilgi göreceğin, dikkat çekeceğin bir süreç olacak. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile fazlası ile ilgili, samimi iletişim geliştirebilir, uyumlu, yapıcı bir hafta geçirebilirsin. Eşinin, partnerinin yaklaşımları da ha keza yüzünü güldürecek. Bekar bir Oğlak isen, aşk adına şanslı bir hafta. Sosyal ilişkilerin hareketlenirken, sık sık seyahat edebilirsin. Ailevi ilişkilerde finansal meseleler gündeme gelebilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili son derece şanslı bir hafta. Oldukça yapıcı, şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Ekonomik anlamda zorlandığın konularda fırsatlar gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

2-8 Aralık 2019

Hızlı, seyahati bol, ekonomik anlamda bereketli bir hafta sevgili Kova..

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, oldukça şanslı, yapıcı bir hafta olacak diyebilirim. Eşinin, partnerinin gerek söylemleri, gerek tutumları seni fazlası ile memnun edecek. Eşin, partnerin ile zaman geçirmek, aktivitelere katılmak, çocuklar ile zaman geçirmek, gelecek ile ilgili konuşmalar, planlar yapmak adına son derece pozitif bir hafta olacak. Bekar bir Kova isen, son derece olumlu gelişmeler var. Ailevi ilişkilerde son derece sürpriz haberler var..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili oldukça yapıcı bir hafta. Girişimlerin olumlu sonuçlar getirebilir. Beklemek niyetinde olmadığın konularda hızlı hareket edebilirsin. Sürpriz işbirlikleri gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Haftalık Yorum

2-8 Aralık 019

Bu hafta son derece hareketli sevgili Balık..

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, son derece meraklı, ilgili, aşık bir tavra bürünebilirsin. Eşin, partnerin ile ilgili her konuda fazlası ile detaycı hareket edebilirsin. Eşin, partnerin ile iletişim kurarken sakin ve nezaketli olmaya özen göstermelisin. Zira masum tutumlar, söylemler beklenmedik krizlere neden olabilir. Bekar bir Balık isen, girdiğin ortamlar, katıldığın organizasyonlar sürpriz arkadaşlıkları gündeme getirebilir. Bir an da bir flört, ilişki gündeme gelebilir. Ailevi ilişkilerde oldukça iyimser bir hafta. Aile tatili, seyahatler, toplantılar gündeme gelebilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili şanslı bir hafta olacak. Ancak sık sık karar değiştirebilir, tutarsız tutumlar sergileyebilirsin. Hedefler belirlemeli, istikrarlı hareket etmelisin mutlaka.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->