Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’ Haftada Burçlar: 7-13 Ekim 2019

0 4.752

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları Ile

7-13 Ekim 2019 Haftası Burçlar

Koç Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Hızlı kararların haftası sevgili Koç..

Duygusal hayatını yakından ilgilendiren gelişmeler ön plana çıkıyor.. Özellikle bekar bir Koç isen, seni yakından ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.. Yeni bir başlangıç, ilişki, resmi ilişki gündeme gelebilir. Gelgitli duygularının netleşeceği, aşk için net adımlar atacağın bir hafta..

Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile aranızda sorun teşkil eden konulara eğilebilir, çözüm odaklı tutumlar sergileyebilirsin. Aşka dair düşüncelerin, tutumların yeniden şekilleniyor.. Ailevi ilişkiler, kardeş ilişkileri ön plana çıkıyor.. Kardeşlerinin özel hayatları bu dönem gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Koç isen, senin için özel bir süreç..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili düzenlemeler yapacağın, yenilikçi adımlar atacağın bir hafta.. Ekonomik anlamda toparlanacağın bu süreçte, sorun teşkil eden alanlarda düzenlemelere gideceksin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

 

Boğa Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta senin adına önemli gelişmeler var sevgili Boğa..

Özel hayatın ile ilgili dikkat gerektiren bir hafta olacak diyebilirim. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, son derece baskın tutumlar sergileyebilir, asabi tutumlar sergileyebilirsin. Eşin, partnerin ile sorunları karşılıklı bir şekilde çözümlemek adına adımlar atmalı sakin tutumlar sergilemeyi tercih etmelisin..

Bekar bir Boğa isen, geçmişle ilgili konulara, kişilere fazlası ile takılı olabilir, takıntılı tutumlar sergileyebilirsin. Yeni bir ilişki arefesinde isen, bu dönem dikkatli olmalı ve iyice tanıdığından emin olmalısın.

Ekonomik anlamda yenilikler var.. Kariyer, eğitim, yaşam alanın ile ilgili değişimler gündeme gelebilir. Eskiden kalma geri gelen ödemeler, projeler emeklerinin karşılığını verebilir. Ancak biraz ihtiyatlı ve makul hareket etmeyi tercih etmelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

İkizler Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta özel hayatın ön plana çıkıyor sevgili İkizler..

Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile biraz daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisin. İletişime, paylaşıma dayalı bazı sorunlar seni psikolojik olarak yoracak olsa da, genel anlamda geride kalacak bu günler diyebilirim.. Çocukları olan bir İkizler isen, çocukların ile ilgili hassasiyetlerin artabilir..

Bekar bir İkizler isen, kafa karışıklığı seni biraz yorabilir, maalesef.. Eski ilişkiler üzerine düşünebilir, sorunlu gördüğün alanlarda öz eleştirini yapabilirsin. Yeni bir ilişki arefesinde isen, bu hafta genel anlamda bir hareketlilik gündeme gelebilir. Sosyal ilişkilerin yeniden şekilleniyor..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili oldukça yapıcı bir hafta.. Sadece inatçı tutumlar sergilememeye özen göstermelisin. Genel anlamda iyimser ve bereketli bir hafta..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta ailevi ilişkiler ve ekonomik hayatın ön plana çıkıyor sevgili Yengeç..

Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eş, partner ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Son derece baskın ve iddialı konular gündeme gelebilir. Yine kendi ailevi konuların gündemine oturabilir. Özel hayatına yansıtmamaya özen göstermelisin. Eşin, partnerin ile ekonomik konular üzerine yoğun konuşmalar, tartışmalar gündeme gelebilir. Bu hafta gökyüzü çok hareketli, sakin tutumlar sergilemeye özen göstermelisin.

Bekar bir Yengeç isen, fazlası ile takıntılı tutumlar sergileyebilirsin. Eski eşin, eski partnerin ile ilgili ilginç duyumlar alabilir, kafa yorabilirsin. Sosyal ilişkilerin ile ilgili emin olamadığın konularda duygusal tutumlar sergileyebilirsin. Yeni bir ilişki için ideal bir hafta değiş açıkçası..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili geçmişten gelen konular, geçmişten gelen ödemeler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Biraz yorucu ve hızlı bir hafta olabilir. Sakin ve makul ilerlemeye özen göstermelisin..
-Astrolog Seda Turan

 

Aslan Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta değişim ve ailevi konular ön plana gelebilir sevgili Aslan..
Fazlası ile hassas hissedeceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Aslan.. Özel hayatında özen isteyen bir hafta.. Eşin, partnerin ile ilgili gelgitli bir ruh haline kapılabilir, eşin, partnerin ile dengeli, uyumlu iletişim kurmakta güçlük çekebilirsin. Hassas ve alıngan tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin. Ailevi konularda ani bir flörte da ekonomi ve sorumluluk konuları gündeme gelebilir..

Bekar bir Aslan isen, hafta geneli itibari ile şanslı etkiler var sevgili Aslan.. Seyahatler, günü birlik geziler, yeni keşifler sana yeni bir sosyal statü ve arkadaşlıklar getirebilir.. Yeni bir arkadaşlık ani bir flörte dönüşebilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili özen isteyen bir hafta.. Dikkatli ve detaycı hareket edebilir isen, oldukça yapıcı gelişmeler gündeme gelebilir. Bu süreçte herkesi işine karıştırmamalı ve her konuda fikir beyan etmemeye özen göstermelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta özen isteyen bir hafta sevgili Başak..

Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile uyum yakalamakta güçlük çekebilirsin. Eşinin, partnerinin tavır ve tutumlarını fazlası ile hassas bir ruh hali ile ele alabilir, melankolik tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin. Aslında eşinin, partnerinin sana olan duyguları net ve safiyane iken, sen biraz kendi ruh halini özeline yansıtıyor olabilirsin, dikkat..

Bekar bir Başak isen, yeni bir ilişkiye atılmak adına ideal bir hafta değil diyebilirim.. Eskiden gelen birileri dikkatini çekebilir. Kafanı karıştıracak konulardan kaçınmanı öneririm mutlaka. Akraba, aile, yakın çevre ilişkileri bu hafta ön plana çıkabilir. Herkese sırlarını vermemeye özen göstermelisin..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili fazlası ile hızlı hareket edeceğin, arayışa gireceğin bir hafta olacak diyebilirim. Ekonomik anlamda güçlenmek isteyebilirsin. Fazlası ile atılımcı tutumlar sergileyebilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Terazi Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta önemli gelişmelere gebe bir hafta sevgili Terazi..

Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, gelecek ile ilgili konulara fazlası ile takıntılı tutumlar sergileyebilirsin sevgili Terazi.. Eşinin, partnerinin ekonomik koşullarını fazlası ile göz önünde bulundurabilir, yüksek beklentilere girebilirsin. Eş, partner ailevi konuları ya da kendi aile problemlerin gündemine gelebilir ve özel hayatına yansıyabilir..

Bekar bir Terazi isen, eski ilişkin, evliliğin ile ilgili hiç bilmediğin konular bir şekilde önüne düşebilir. Bu hafta kime ne anlattığına özen göstermelisin. Zira hiç beklenmedik insanların güvenini sarstığına şahit olabilirsin. Yeni bir ilişki için aceleci olmamaya özen göstermelisin. Mars öz burcunda hareket ederken seni fazlası ile yorabilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir.. Ani bir yükseliş ya da bitiş gündeme gelebilir. Aslında seni destekleyen bir süreç ancak sakin ve detaycı hareket etmeye özen göstermelisin mutlaka..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Senin ön planda olacağın bir hafta sevgili Akrep..

Özel hayatının ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Akrep. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin sana olan ilgisini, tutkusunu, aşkını fazlası ile didikleyebilir, deşebilir, araştırabilirsin. Sorgulayıcı tutumların eşin, partnerin ile aranızda beklenmedik problemlerin ön plana çıkmasına neden olabilir, dikkat.. Boşanmak, ayrılmak isteyen bir Akrep isen, evet bu haftayı değerlendirmelisin..

Bekar bir Akrep isen, ani gelişmeler gündeme gelebilir. Sosyal ilişkilerinde beklenmedik düşmanlıklar, olumsuz tepkiler görebilirsin. Dost bildiğin insanların aslında dost olmadıklarını, dürüst olmadıklarını görebilirsin.. Yeni bir ilişkiyi destekleyen bu hafta yinede ihtiyatlı olmakta fayda var..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili seni destekleyen bir hafta.. Ekonomik anlamda şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Ekonomik anlamda yeni gelir kaynakları gündeme gelebilir. Aceleci olmadan, makul hareket etmeye özen göstermelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta dikkat gerektiren bir hafta sevgili Yay..

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile ilgili fazlası ile hassas tutumlar sergileyeceğin bir hafta olabilir. Eş, partner ailesi ile ilgili konular özel hayatınıza yansıyabilir. Yakın çevre, ailevi ilişkiler, kardeş ilişkileri özel hayatına yansıyabilir. Çocukları olan bir Yay isen, fazlası ile tepkisel tutumlar sergileyebilirsin..

Bekar bir Yay isen, bu hafta genel olarak bir şeyleri başlatmak adına ideal bir hafta değil.. Bu sebeple yeni bir şeyleri başlatırken dikkatli olmakta fayda var.. Arkadaş ilişkilerinde denge isteyen, iletişimde güven isteyen bir hafta..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili genel anlamda yenilikler var diyebilirim.. Kariyer, statü hayatın yeniden şekilleniyor.. Yeni gelir kaynakları gündeme gelebilir. Yeni işbirlikleri, ortaklıklar gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta denge gerektiren bir enerjiye sahip sevgili Oğlak..

Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile dengeli iletişim kurmakta güçlük çekebilirsin. Gökyüzü fazlası ile hareketli olduğu için beklenmedik konular gündeme gelebilir. Aceleci tutumlar sergilememeli ve asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısın. Eş, partner sağlık konuları, ailevi konuları gündeme gelebilir. Evliliğini, ilişkisini bitirmek isteyen bir Oğlak isen, bu hafta o hafta değerlendirebilirsin..

Bekar bir Oğlak isen, özel hayatında hiç beklemediğin konular gündeme gelebilir. Ani bir ayrılık ya da ani bir başlangıç gündeme gelebilir. Güven duyduğun insanların iki yüzlülüklerini görebilirsin. İnandığın konularda aslında yanıldığını farkına varabilirsin..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili beklenmedik konuların gündeme geleceği bir hafta.. Ani projeler, ortaklıklar gündeme gelebilir. Ani bir proje, ortaklık, seyahat, anlaşma tüm akışını değiştirebilir. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmaya özen göstermelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

7-13 Ekim 2019

Bu hafta şansı ve şansızlığı bir arada hissedeceğin bir hafta olabilir sevgili Kova..

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile uyum içerisinde olmakta güçlük çekebilirsin. Biraz inatçı, biraz asabi tutumlar sergileyebilirsin. Başına buyruk tutumların eşin, partnerin ile problemler yaşamana neden olabilir. Ancak yinede bir şekilde gönül almanın bir yolunu bulacaksın. Ailevi konulara mesafeli olacağın bu hafta, kalp kırmadığından emin olmalısın..

Bekar bir Kova isen, sosyal ilişkilerinde oldukça olumlu gelişmeler var.. Özel hayatın yeniden şekillenebilir. Yeni bir arkadaşlık ya da flört hayatında önemli bir yer edinebilir. Gerek özel, gerek kariyer hayatın ile ilgili yapacağın seyahatler sana yeni ilhamlar kazandırabilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili radikal ve hızlı kararlar almaktan mutlaka kaçınmalısın.. Yatırımlar konusunda risk kabul etmeyen bir hafta..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Haftalık Yorum

7-13 Ekim 2019

Bu hafta gerginliklerden kaçınmaya özen göstermelisin sevgili Balık..

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile beklenmedik konularda tartışmalar ön plana çıkabilir. Eşinin, partnerinin eleştirel tutumları seni fazlası ile yorabilir.. Duygusal anlamda fazlası ile hassas tutumlar sergileyebilir, fazlası alıngan tutumlar sergileyebilirsin. Evin düzeni, çocukların sorumlulukları, ekonomik problemler fazlası ile ön plana çıkabilir. Sevdiklerinden yeteri kadar destek görmediğini savunabilirsin..

Bekar bir Balık isen, bu hafta aceleci olmamaya özen göstermelisin.. Ani gelişen arkadaşlıklar, flörtler beklenmedik problemlere neden olabilir. Aşka dair beklentilerin fazlası ile yüksek olabilir.. İletişimde dengeli olmaya özen göstermelisin. Geçmiş konular gündeme gelebilir. Sosyal ilişkilerin hassas bir süreçten geçebilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili riskli yatırımlar yapabilir, düşünmeden adımlar atabilirsin.. Sakin ve makul hareket etmeye özen göstermelisin. Ani çıkışların ya da gideceğin değişimler seni yorabilir, dikkat..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->