Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 10-16 Haziran 2019

0 5.731

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları ile

10-16 Haziran 2019 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Kariyer, eğitim, hobiler, uğraşlar ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Koç..

Kariyer, eğitim hayatında gelişime, öğrenmeye, iletişime açık bir ruh haline sahipsin. Son derece meraklı, araştırmacı bir ruh haline bürünebilirsin. Şehir dışı, yurt dışı bağlantılarını güçlendirmek adına girişimlerde bulunabilirsin. Yeni bir eğitim programına katılabilirsin. İşini, kariyerini geliştirmek adına yeni adımlar atabilirsin.

Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, sorumluluk dağılımı noktasına son derece takılabilir, eşine, partnerine son derece baskın fakat sorumluluk duygusu, farkındalığı ile yaklaşabilirsin. Kariyer, eğitim hayatındaki yoğunluk eşin, partnerin ile, çocukların, kardeşleri, aile üyelerin ile iletişim kurmak, vakit geçirmek adına biraz yorabilir.. Zamanı planlı kullanmalısın mutlaka..

Bekar bir Koç isen, uluslar arası seyahatler, tatiller ilgini çekebilir.. Son derece girişken, sosyal bir ruh haline sahip olabilirsin. Son derece flörtöz bir ruh haline sahipsin.. Yeni arkadaşlıklar, ilişkiler gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Boğa Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

İlişkilerinin ön plana çıkacağı bir hafta olacak sevgili Boğa..

Bekar bir Boğa isen, son derece flörtöz, son derece sosyal bir ruh haline sahip olabilirsin. Sosyal ilişkilerini pekiştirmek adına girişimlerde bulunacağın bu hafta, yeni bir flört, ilişki gündeme gelebilir. Aşka olan ihtiyacının ön planda olacağı bir hafta..

Kariyer, eğitim hayatında son derece yaratıcı, becerikli, yetenekli tutumlarının ön plana çıkacağı bir hafta olacak diyebilirim. İşini, eğitimini, sektörünü, projelerini, işbirliklerini geliştirmek adına son derece girişken, çözüm odaklı tutumlar sergileyebilirsin. Yeni gelir kaynakları gündeme gelebilir..

Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, son derece yardım sever, yapıcı bir ruh haline sahip olabilirsin. Ev düzeni, yaşam alanı ile ilgili değişiklikler, eşin, partnerin ile ortak planlar gündeme gelebilir. Oldukça verimli, hareketli bir hafta.. Ailevi ilişkiler, yakın ilişkiler, kardeş ilişkileri gündeme gelebilir. İletişimin önem kazandığı bu hafta, sağduyulu olmaya özen göstermelisin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

İkizler Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Bu hafta kariyer, eğitim hayatındaki sorumluluklar, aile ilişkileri ön plana çıkıyor sevgili İkizler..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili sorumluluklarının artacağı bir hafta olabilir. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili kaygılı tutumlar sergileyebilir, aceleci tutumlar sergileyebilirsin. Bazı konularda sakin ilerlemeye özen göstermeli ve mutlaka detayları göz ardı etmemelisin..

Bekar bir İkizler isen, kardeş ilişkilerin, yakın ilişkilerin ön plana çıkacak.. Yeni bir ilişki için aceleci olmamalı ve mutlaka özenli hareket etmelisin. Zira aceleci tutumların hata yapmana neden olabilir ve yanlış bir ilişkiye adım atmana neden olabilir. Bunun yanı sıra medeni durumun her ne olursa olsun, kişisel bakımın, imajın, stilin ile ilgili değişikliklere gidebilirsin.

Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşine, partnerine karşı fazlası ile beklenti içerisinde yaklaşabilirsin. Ekonomik anlamda son derece savurgan tutumlar sergileyebilirsin. Bu noktada eşin, partnerin ile birlikte hareket etmeye özen göstermelisin. Her şeyi kafana takarak kendini yırapmamalısın zira sağlığını olumsuz etkileyecektir.. Çocukları olan bir İkizler isen, çocukların ile zaman geçirmekten keyif alacaksın.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

İletişimin, ilişkilerinin, planlarının ön plana çıkacağın bir hafta sevgili Yengeç..

Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile sık sık sohbetler edebilir, ilişkin, evliliğin üzerine sık sık çözüm arayışlarına girebilirsin. Duygularını dile getireceğin, aceleci tutumlar sergileyeceğin bir hafta olacak diyebilirim. Eşine, partnerine karşı stresli, gergin tutumlar sergileyebilirsin.. Bazı konularda kendini ifade etmek isterken, büyük sitemlerde bulunabilirsin.. Eşin, partnerin ile sakin iletişim kurmaya, aranızdaki tutkuyu, uyumu korumaya özen göstermelisin..

Bekar bir Yengeç isen, kardeşlerin ile, yakın dostların ile sık sık bir araya gelmek isteyebilirsin. Maneviyatını güçlendirmek isteyeceğin bu hafta, sosyal hayatından biraz uzaklaşabilirsin. Ruhunu, zihnini dinlemek istediğin bir hafta..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yakın geçmişte planladığın projeleri, işbirliklerini gündeme alabilirsin. Hızlı hareket edeceğin bu hafta, hata yapmamaya özen göstermelisin. Duygu ve düşüncelerini dengede tutmalı ve mutlaka sakin ilerlemeye özen göstermelisin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Aslan Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Netliklerin ve sosyal ilişkilerinin ön plana çıkıyor sevgili Aslan..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili bazı işbirliklerinin, projelerin sona ereceği bir hafta olacak diyebilirim. Ani tepkiler verebilir, son derece radikal adımlar atabilirsin. Aklından geçenleri, bir süredir düşündüklerini gündeme alacağın, harekete geçeceğin, yeni gelir kaynakları arayışına gireceğin, işbirliklerine imza atacağın bir hafta olacak diyebilirim..

Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, bir süredir duygusal anlamda özellikle seni yoran konuları gündeme getirebilir, eşin, partnerin ile açık konuşmalar yapabilirsin. Sinirlerinin yıpranmış olduğunu farkında mısın? Belkide kendine zaman tanımalı ya da spiritüel anlamda yardım almalısın.. Zira bazı konuları yönetmek, çözüme kavuşturmak konusunda güçlük çekiyorsun.. Ebeveyn bir Aslan isen, çocukların ile ilgili detayları fazlası ile önemseyebilirsin.. Gergin tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin.

Bekar bir Aslan isen, özellikle hafta ortası itibari ile yeni arkadaşlıklar, işbirlikleri gündeme gelebilir. Duygusal anlamda seni destekleyen gökyüzü, aceleden ırak, flörtöz, sempatik hareket etmeni öğütlüyor..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Hassasiyetlerinin, sağlık konularının ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Başak..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili hızlı hareket edeceğin, yeni girişimlerde bulunacağın bir hafta olacak diyebilirim. Ancak hızlı ve detayları önemsemeden hareket edersen eğer, finansal anlamda ciddi harcamalar gündeme gelebilir. Yeni alanlara girebilir, yatırımlar yapabilirsin. Sorumluluklarını abartabilirsin, dikkat..

Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, stresli, gergin hissedebilirsin. Eşini, partnerini yetersiz hissedebilir ve tepkisel tutumlar sergileyebilirsin. Ancak fevri çıkışların özel hayatında sorunları gündeme gelebilir. Duygusal anlamda derinlere inebilirsin, ancak kendini sağlıklı bir şekilde ifade etmeye özen göstermelisin.

Bekar bir Başak isen, sabırsız tutumlar sergileyebilirsin. Arkadaşlık, kardeş ilişkilerinde yanlış anlaşılmalara açık bir hafta, dikkat.. Ön yargılar koyabilirsin ve bu durum tansiyonu yüksek tartışmaları gündeme getirebilir. Yeni bir ilişki arefesinde isen, beklentilerin konusunda dengeli olmaya özen göstermelisin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Terazi Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Girişimlerinin ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Terazi..

Evliliğin, ilişkin ile ilgili sorumluluklarının ön plana çıkacağı bir hafta olacak diyebilirim sevgili Terazi. Eşin, partnerin ile ilgili her detayda fazlası ile hassas olabilir ve tepkisel tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin.. Sağduyudan uzak hareket etmemeli ve nezaketli tutumlar sergilemeye özen göstermelisin.. Ebeveyn bir Terazi isen, çocukların ile ilgili dikkatli ve özenli olmaya özen göstermelisin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili biraz agresif, biraz sabırsız tutumlar sergileyebilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi isen, radikal adımlar atabilir, ani değişimlere gidebilirsin.. Çalışan bir Terazi isen, ekip arkadaşların ile, yöneticilerin ile tansiyonu yüksek tartışmalara girmekten kaçınmalısın.. Tepkilerini yönetebilir, dengeli tutumlar sergileyebilir isen, finansal anlamda gökyüzü seni destekliyor olacak..

Bekar bir Terazi isen, ailevi ilişkilerine odaklanabilirsin. Kardeş ilişkilerinde, ebeveyn-çocuk ilişkilerinde son derece baskın bir ruh haline sahip olabilir, beklentilerini yüksek tutabilirsin. Sorumluluklarını göz ardı etmemeli ve empatik tutumlar sergilemeye özen göstermelisin. Aşk adına şanslı bir hafta fakat sen hazır mısın?

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Öne çıkacağın ve girişimlerde bulunacağın bir hafta sevgili Akrep..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili girişimlerde bulunacağın, yakın geçmişte geliştirdiğin çözüm konularını gündeme alacağın bir hafta olacak… Finansal anlamda destekleyen bir hafta.. İşbirlikleri olan, ortaklı çalışan bir Akrep isen, son derece despot tutumlar sergileyebilirsin. Kredi, geri ödemeler ile ilgili konularda şanslı gelişmeler gündeme gelebilir..

Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile ilgili her detayı büyütebilir, melankolik tutumlar sergileyebilirsin. Ailevi ilişkilerde son derece hassas olacağın bu hafta, kardeş, ebeveyn-çocuk ilişkilerinde yaşanacak problemleri eşine, partnerine yansıtabilirsin. Ancak dengeli olmaya özen göstermelisin. Duygusal anlamda zihnini, ruhunu dinlendirmeli ve kendine zaman ayırmalısın..

Bekar bir Akrep isen, sosyal ilişkilerinde parlayacaksın.. Yeni arkadaşlıklar, flört, dostluklar gelişebilir. Ancak sen hafta ortası itibari ile kendi kabuğuna çekilebilir, mesafeli tutumlar sergileyebilirsin. Bu hafta her alanda en önemli yardımcın; denge olacak..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Detayların ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Yay..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili her detayın önem kazanacağı bu hafta, ani adımlar atabilirsin. Radikal adımlar, değişimler yaşam alanına kadar her alanda değişim getirebilir. Kafandan geçenleri hayata geçirmek adına ısrarcı tutumlar sergileyebilirsin. Dengeli olmakta fayda var..

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, ev, yaşam alanın ile ilgili değişimler gündeme gelebilir. Bu ve benzeri konularda eşinden, partnerinden destek bekleyebilirsin. Ancak aceleci tutumların eşin, partnerin ile sorunlar yaşamana neden olabilir. Tepkisel tutumlar sergileyeceğin bu hafta, stresli konulardan, tartışmalardan kaçınmaya özen göstermelisin.. Biraz daha ilişkine, evliliğine odaklanmalı ve sağduyulu olmalısın..

Bekar bir Yay isen, sosyal ilişkilerin ile ilgili düşüncelere dalabilir ,bazı arkadaşlıkları gözden geçirebilirsin. Önümüzdeki hafta başında öz burcunda bir Dolunay gündeme gelecek ve sen bu sebeple radikal adımlar atmaya fazlası ile meyillisin.. Özel hayatında, yakın ilişkilerinde aceleci olmamalı ve sakin ilerlemeye özen göstermelisin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

10-16 HAZİRAN 2019

Kariyer, eğitim, ilişkilerin ile ilgili önemli konuların gündeme geleceği bir hafta sevgili Oğlak..

Gökyüzünün en önemli gezegenleri öz burcunda konumlanmışken, Temmuz 2019 da ön burcunda gerçekleşecek olan Tutulmalar yaklaşmışken, senin için sıradanlıktan bahsetmek ne mümkün..

Ailevi ilişkilerinde, özel hayatında büyük olaylar gündeme gelebilir. Eşin, partnerin ile, ebeveynlerin, kardeşlerin ile sorumluluk alanları ile ilgili, aldığın yüklerle ilgili büyük konuşmalar yapabilir, tartışmalara girebilirsin. Satürn-Mars açısı sana negatif etki eden yüklerini bıraktırıyor ve olumsuz, tüketen ilişkileri, olayları sonlandırmanı istiyor.. Evliliğin, ilişkin ile ilgili son derece derin düşüncelere dalabilir, beklentilere girebilirsin. Eşinin, partnerinin sağduyu göstermesi gereken bir hafta aslında.. Kardeş, aile ilişkilerinde ise, ciddi anlamda radikal adımlar atabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili temkinli olman gereken, detayları önemsemen gereken bir hafta.. Kendi işini yapan bir Oğlak isen, ön plana çıkabilir, yeni başarılara imza atabilirsin. Ancak bazı kıskançlıklar, çirkin rekabet gündeme gelebilir, dikkat.. Sen kendi yolunda ilerlemeli ve sağduyulu olmaya özen göstermelisin.. Finansal anlamda seni destekleyen bir hafta..

Bekar bir Oğlak isen, son derece yapıcı, son derece iyicil bir hafta sevgili Oğlak. İlişkilerini gözden geçireceğin bu hafta, yeni arkadaşlıklarda kurabilirsin. Uluslar arası ilişkiler, uzaklarla ilişki ilişkiler gündeme gelebilir.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

10-16 Haziran 2019

Finansal gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta sevgili Kova..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça verimli bir hafta olacak diyebilirim. Son derece yaratıcı, son derece yapıcı, son derece çözüm odaklı bir tavra bürünüyorsun. Yeniliklere açık olacağın bu hafta, yeni projeler geliştirebilir, yeni işbirlikleri kurabilirsin.

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile romantizmin artacağı, aranızdaki tutkunun artacağı bir hafta olacak. Ebeveyn bir Kova isen, çocukların ile ilgili planlar yapabilirsin. Yeni tatil, etkinlik, organizasyon planları gündeme gelebilir.

Bekar bir Kova isen, Venüs-İkizler konumu sana şanslı etkiler sağlıyor.. Yeni bir flört, ilişki gündeme gelebilir. Sosyal ilişkilerinin gelişeceği bu dönemde büyük keşifler yapabilirsin.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Haftalık Yorum

10-16 Haziran 2019

Yeniliklerin ön planda olacağı bir hafta sevgili Balık..

Kariyer, eğitim hayatında yaratıcı düşüncelerin, fikirlerin ön plana çıkacağı bir hafta olacak diyebilirim. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili büyük yeniliklere gidebilir, büyük adımlar atabilirsin. Finansal anlamda bütçeni aşacak girişimlerde, yatırımlarda bulunabilirsin. Seyahatler, etkinlikler, organizasyonlar, yeni bir eğitim programı gündeme gelebilir.

Ailevi ilişkilerin, özel hayatının iyiye akacağı bu hafta, duygusal anlamda kendini güçlü hissedeceksin. Ciddi anlamda bir barış, huzur ortamı gündeme gelebilir. Eşin, partnerin ile aranızdaki tutkunun, romantizmin arttığı hissedeceksin. Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarına zaman ayırmak adına ciddi bir zaman planlaması yapabilirsin.

Bekar bir Balık isen, sağlıklı düşünmeli, hayal kırıklığına uğramamak adına sakin ve detayları önemseyerek ilerlemelisin. Yeni bir ilişki arefesinde isen, karşı tarafı anlamaya çalışmalı ve sağduyulu yaklaşmalısın.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->