Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 13-19 Ağustos 2018

0 6.044

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 13-19 Ağustos 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta oldukça iyimser bir enerjiye sahip sevgili Koç.. Hayatına oldukça yenilik kayacak bir dönemden geçiyorsun.. Karşına yenilikçi, iyimser fırsatlar, insanlar, projeler çıkabilir.. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler, kişiler bir şekilde önüne çıkabilir.. Fırsatları sağlıklı bir şekilde değerlendirebilir isen, maddi, manevi oldukça olumlu adımlar atabilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, geçmişe dayalı konuların üzerine gidebilir, çözüm odaklı arayışlara girebilirsin.. Aksi halde ani ayrılık kararları gündeme gelebilir.. Bekar bir Koç isen, oldukça önemli gelişmeler seni bekliyor diyebilirim.. Kalbini yerinden oynatacak biri ile heyecan dolu bir ilişkiye adım atabilirsin. Ancak oldukça farklı kültürden, uzaklardan biri olabilir bu..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta özgürlükçü, cesur, yenilikçi kararların ön plana çıkabilir sevgili Boğa.. Özellikle ilişkiler konusunda oldukça güçlü, yenilikçi adımlar atabilirsin. Süregelen evliliğin, ilişkin adına oldukça radikal adımlar atabilirsin.. Eşinin, partnerinin kendini tekrarlayan sorunlar, çözüme gitmeyen konular üzerine durması ayrılık kararları almana neden olabilir.. Seni beslemeyen, seni yıpratan her türden ilişkiye son vermek isteyebilirsin. Bekar bir Boğa isen, kendini iyi hissedeceğin ortamlara yönelebilirsin. Sosyalleşmek adına her türlü fırsatı değerlendirebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili endişeler taşıyabilirsin.. Ancak bir şeyleri acele etmeden çözmeye çalışmalısın.

İkizler Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta güçlü bir enerjiye sahip sevgili İkizler.. Özellikle kariyer, eğitim hayatın ile ilgili süregelen problemleri çözmek adına adımlar atabilirsin.. Memnun olmadığın işin, eğitimin ile ilgili arayışlara girebilirsin.. İşbirlikçilerin, ortakların ile oldukça fikir ayrılıkları yaşayabilir, kendine iyi gelecek sektörlere yönelebilirsin.. Yeni projeler geliştirmek isteyebilirsin.. Mali anlamda çözüm arayışlarına girebilirsin. Duygusal anlamda ise, oldukça yapıcı bir tutuma bürünebilir, yeniliklere açık olabilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşinin, partnerinin desteğine ihtiyaç duyabilirsin.. Karşılıklı uyum, anlayış senin için önemli olacak.. Bekar bir İkizler isen, hafta sonu özellikle yeni başlangıçlar gündeme gelebilir..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta finansal anlamda iyileşmeler gündeme gelebilir sevgili Yengeç.. İş, eğitim, kariyer hayatın ile ilgili oldukça olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.. Yeni bir proje gündeme gelebilir, bunun yanı sıra üzerinde çalıştığın proje ile ilgili olumlu gelişmeler de yaşanabilir.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, dış etkenler, üçüncü şahıslar ile ilgili olumsuz konular evliliğini, ilişkini maalesef ki etkileyebilir. Bu konuda objektif tutumlar sergilemeye özen göstermelisin.. Bekar bir Yengeç isen, yapıcı tutumların sosyal çevrende ön plana çıkmana neden olabilir.. Yeni başlangıçlara daha sıcak bakabilirsin..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta senin adına iyimser bir etki de geçecek sevgili Aslan.. Uzakta yaşayan aileni, akrabalarını, sevdiklerini ziyaret edebilirsin.. Sevdiklerinle daha uzun zaman geçirmek adına her türlü bahaneyi değerlendirebilirsin.. Oldukça içten, hümanist tutumlar sergileyebilirsin.. Bekar bir Aslan isen, bu hafta oldukça olumlu gelişmeler yaşanabilir.. Sevdiğin insanla yapıcı bir şekilde iletişiminizi ilerletebilirsiniz.. Bunun yanı sıra hoşlanacağın bir ile tanışabilirsin. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşimin, partnerinin cömert, cesur tutumları seni fazlası ile memnun edebilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili biraz miskin tutumlar sergileyebilirsin, maalesef.. Ancak kararında olabilir isen, dinlenmek, sevdiklerine zaman ayırmak senin de hakkın tabii ki..

Başak Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta senin adına güçlü bir enerji ile başlayacak sevgili Başak.. Yönetici gezegenin Merkür hafta sonu nihayet geri hareketine son verecek.. Haftanın ilk günleri biraz yorucu olacak olsa da geneli itibari ile iyimser bir hafta olacak diyebilirim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça hevesli adımlar atabilirsin.. Yeniliklere açıksın.. Bu durum da seni oldukça ileriye taşıyacak gelişmeleri doğurabilir.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşinin, partnerinin maddi anlamda beklentilerinin yüksek olması ve yapıcı tutumlardan kaçınıyor olması seni biraz yorabilir, maalesef ki.. Olabildiğince objektif, makul tutumlar sergilemeye özen göstermelisin.. Bekar bir Başak isen, oldukça şanslı gelişmeler gündeme gelebilir.. Karşılaşmalar, iletişimler kuvvetlenebilir..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta duygusal anlamda daha özgür, daha iyimser, daha güçlü hissedeceksin sevgili Terazi.. Maddi, manevi kendine olan güvenini tazeleyeceksin.. Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, son derece olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.. Eşinin, partnerinin senin adına alacağı bazı kararlar şaşırmana neden olacak olsa da, sonrasında kendini yeni duruma kolaylıkla adapte edeceksin.. Bekar bir Terazi isen, evliliğe olan bakış açın değişebilir.. Evlenmek isteyebilir, bu konu da hayaller kurabilirsin.. Yeni ilişkilere açık bir profil sergileyebilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili güçlü bağlantılar kurabilirsin. Özellikle Merkür retrosunun son bulması ile, oldukça keyifli hissedebilirsin..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta bir şeylerin daha iyiye gideceğine dair ümitler besleyeceksin sevgili Akrep.. Kendini daha güçlü hissedeceksin.. Melankoliden, depresyondan, olumsuz düşüncelerden bilhassa kaçınmak isteyeceksin.. Seni aynı şekilde yoracak, aşağı çekecek konulara, iletişimlere mesafeler koymayı tercih edeceksin.. Hak, hukuk meselelerinde oldukça iyimser gelişmeler yaşayabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili olumlu gelişmeler kat edebilirsin.. Yeni girişimlere açık olacağın gibi, mevcut durumunu da ileri taşımak isteyeceksin.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, duygusal tutumların ön plana çıkabilir. Eşin, partnerin ile yakınlaşabilir, aranızda ki mesafeleri aşabilirsiniz karşılıklı.. Duygusal anlamda romantizm rüzgarları esebilir.. Bekar bir Akrep isen, senden çok uzaklardan olan birilerine gönlünü kaptırabilirsin..

Yay Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta, hırsların ön plana çıkacak sevgili Yay.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, oldukça güçlü hissedebilir, eşine, partnerine kendini daha fazla bağlı hissedebilirsin. Eşin, partnerin ile bir arada olmak adına her fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin.. Bekar bir Yay isen, girişimci ruhun yeni çevrelere dahil olmanı sağlayabilir.. Yeni dostluklar sana kendini iyi hissettirecek birileri ile karşılaşmana, yakınlaşmana neden olabilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili duygusal tutumlardan uzaklaşıp, daha hırslı, daha kararlı tutumlar sergilemeyi tercih edebilirsin. Kötü gidişata dur demek isterken, öfke ile hatalı kararlar vermekten kaçınmalısın..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

13-19 AĞUSTOS 2018

Bu hafta içsel tutumlar sergilemeyi tercih edebilirsin sevgili Oğlak.. Yaptığın her işte, her konu da, attığın her adım da, aldığın her karar da oldukça içsel, oldukça derin tutumlar sergileyebilirsin.. Duygusal anlamda kendini daha güçlü hissedeceksin.. Platonik bir Oğlak isen, gelgitli ruh halinden çıkıp, hissettiğin duygulara daha da bir bağlanabilirsin.. Bunun yanı sıra yeni karşılaşmalar, tesadüfler, yakınlıklar iyimser bir ilişkiye adım atmana neden olabilir.. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşinin, partnerinin girişken, yapıcı tutumları seni oldukça memnun kılacak.. İş hayatın ile ilgili oldukça mantıklı, oldukça kalıcı kararlar vereceksin..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta, yorucu, yıpratıcı, kindar insanlardan kaçınmayı tercih edebilirsin sevgili Kova.. Duygu ve düşüncelerini herkesle paylaşmaktan kaçınabilirsin.. Biraz daha içe dönük tutumlar sergileyebilirsin. Mistik konulara meyilimin artabilir.. Spiritüel enerji, meditasyon, yoga gibi konulara eğilebilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin daha bir yaratıcı, daha bir güçlü adımlar atmasını bekleyebilirsin.. Beklentilerini yüksek tutabilirsin.. Bekar bir Kova isen, sana enerji katacak birileri ile bir arada olmak sana fazlası ile iyi gelebilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili durağanlık canını sıkabilir.. Ancak sakin olmalı ve kriz yaratacak konulardan bilhassa kaçınmalısın..

Balık Burcu Haftalık Yorum

13-19 Ağustos 2018

Bu hafta seyahatler ön plana çıkabilir sevgili Balık.. Bayram tatilini erkenden başlatabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili biraz ağırdan alabilirsin.. Ancak aksaklıklar ve ani gelişecek olaylara karşı dikkatli olmaya özen göstermelisin.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin sana destek olmakta güçlük çekebilir. Bunun yanı sıra ani gelişecek olaylar eşin, partnerinden kaynaklı da olabilir. Yani anlayacağın sıradan bir hafta olmayacak.. Bekar bir Balık isen, kendine iyi gelecek aktivitelere yönelmeye özen göstermelisin.. Yeni dostluklar, arkadaşlıklar sana fazlası ile iyi gelecek..

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->