Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 20-26 Ağustos 2018

0 4.676

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 20-26 Ağustos 2018 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, enerjik başlıyor sevgili Koç.. Oldukça enerjik ve kararlı tutumlar sergileyeceksin diyebilirim.. Bayram tatili haftası olmasına rağmen, iş, eğitim hayatın ile ilgili konuları da fazlası ile düşünecek, değerlendireceksin diyebilirim.. Sevdiklerin ile zaman geçirmekten keyif alacağın bir hafta olacak.. Eski sevgilin, eski eşin ile ilgili kafanı takan, seni yoran, yırpatan aşamadığın duyguları fazlası ile ciddi bir şekilde ele alacak ve nihayet hayatından çıkarmak adına kendinde yeterli gücü bulacaksın.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile güzel bir tatil programı yapabilirsin.. Bekar bir Koç isen, hiç ummadığın, hiç tahmin etmediğin diyarlardan biri ile kalbin birleşebilir..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, duygusal meseleler ön planda olacak diyebilirim sevgili Boğa.. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, fazlası ile romantik bir hafta olacak diyebilirim.. Eşin, partnerin ile birlikte zaman geçirmekten keyif alacak, sorunları geri de bırakmak adına adımlar atacaksın.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ani gelişmeler tatil haftası olmasına rağmen dikkatini çekebilir, gündemine düşebilir. Bekar bir Boğa isen, bugünler de kafan fazlası ile karışabilir.. Geçmişi sorgularken, yeni enerjilere de ihtiyaç duyabilirsin..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, karmaşadan kaçınmak isteyeceksin sevgili İkizler.. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, oldukça yapıcı, oldukça yapıcı bir tutuma, bir ruha sahip olabilirsin.. Eşinin, partnerinin ihtiyaçlarını, isteklerini, düşüncelerini önemseyeceksin.. Bayram tatili vesilesi ile şehrin kalabalığından uzaklaşmak sana fazlası ile iyi gelecek.. Bekar bir İkizler isen, son derece huzura, enerjiye ihtiyaç duyabilirsin.. Evinden dahi çıkmak istemeyeceksin diyebilirim.. Meditasyon, enerji, spiritüel alanlarına yönelmek isteyebilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili kafanda yeni fikirler oluşabilir..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, senin için oldukça özen bir hafta olacak sevgili Yengeç.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşinin, partnerinin sana olan özeni, sana olan tutumları, yapıcı girişimleri, sürprizleri seni fazlası ile memnun edecek diyebilirim.. Aile ilişkilerinde oldukça iyimser bir hafta olacak.. Bekar bir Yengeç isen, kalbine dokunacak birileri ile tanışabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça pozitif gelişmeler olacak diyebilirim.. Sürpriz gelişmeler, ani gelişmeler sana fazlası ile iyi gelecek..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, senin adına pozitif bir hafta olacak sevgili Aslan.. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile oldukça uyumlu, oldukça yapıcı bir hafta geçireceksiniz diyebilirim.. Tatil programı, uzun seyahatler, yolculuklar gündeme gelebilir.. Eşinin, partnerinin, senin aile ziyaretlerini yapabilir, sevdikleriniz ile zaman geçirebilirsiniz.. Bekar bir Aslan isen, pozitif bakış açın, yapıcı tutumların, girişimlerin sayesinde girdiğin her ortamda ışık gibi parlayacaksın diyebilirim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça iyimser haberler, gelişmeler gündeme gelebilir..

Başak Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, girişimlerin, tutumların, söylemlerin oldukça dikkat çekecek diyebilirim sevgili Başak.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşinin, partnerinin önerilerine, tekliflerine mesafeli ve uyumsuz tutumlar sergileyebilirsin.. Tatil programı, ailevi ziyaretler konusunda uyumsuzluklar gündeme gelebilir.. Bekar bir Başak isen, geçmişe biraz takılı kalabilirsin.. ancak hafta sonu gerçekleşecek olan Dolunay etkisini değerlendirebilir isen, geçmişin yüklerinden kolaylıkla geri de bırakabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili miskin, kararsız tutumlar sergileyebilirsin..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, aile ilişkileri, duygusal ilişkiler, yakın ilişkiler iyimser bir şekilde gelişecek diyebilirim sevgili Terazi.. Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile oldukça uyumlu bir enerjiye sahip olabilirsiniz.. Aile ziyaretleri, hediyeler, tatil havası oldukça iyimser ve yapıcı gelişecek diyebilirim.. Enerjinin freshleneceği, yükseleceği bir hafta olacak diyebilirim.. Bekar bir Terazi isen, yeni bir ilişki ani bir şekilde gündeme gelebilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili biraz tembel tutumlar sergileyebilirsin.. Ancak yine de iyimser bir hafta olacak..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, duygusal anlamda gelgitlerin seni biraz yoracak diyebilirim sevgili Akrep.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin önerilerine, tekliflerine, planlarına ayak uydurmakta güçlük çekebilirsin. Özellikle ebeveyn bir Akrep isen, çocuklarının konforunu ön planda tutabilirsin.. Bekar bir Akrep isen, düşündüğün kişi yahut platonik duygular beklediğin kişi ile ilgili oldukça gelgitli duygulara kapılabilir, kendini biraz bitkin hissedebilirsin. Kalbinin sesini dinlemeni öneririm.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yeni gelişmeler gündemini bol bol meşgul edecek diyebilirim.

Yay Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, girişimci ruhun ön plana çıkacak sevgili Yay.. Tatil haftası olmasına rağmen yine de iş ve eğitim hayatın ile ilgili oldukça yapıcı ve girişken tutumlar sergileyeceksin.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin yapıcı tutumları seni memnun edecek diyebilirim.. Ebeveyn bir Yay isen, çocuklarının keyif alacağı bir tatil programı yapmayı yeğleyebilirsin.. Bekar bir Yay isen, hoşlandığın kişiye yoğunlaşa bilir, adımlar atabilirsin.. Ailevi ilişkiler de ise, ani gelişen olaylar seni biraz yorabilir..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

20-26 AĞUSTOS 2018

Bu hafta, iyi ve kötü bir arada ilerleyecek diyebilirim sevgili Oğlak.. Senin bireysel hayatında iyimser, pozitif, sürpriz dolu gelişmeler gündeme gelirken, aile hayatında, yakın ilişkilerinde sorunlar yaşanabilir. Sen kendi içinde enerjik, mutlu olabilirsin.. Ancak ani gelişen yakın ilişkiler de sürpriz gündemler seni biraz yorabilir.. Özellikle tatil programı olan bir Oğlak isen, olabildiğince detaycı hareket etmeli, bir şeyleri ihmal etmediğine, unutmadığına emin olmalısın.. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, yine eşinin, partnerinin iş ve aile hayatı planlarınıza engel olabilir.. Mali anlamda planlamalar yapabilir, kendi adına bir şeyler yapmak isteyebilirsin..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, hareketli ve seyahatlerle dolu olacak diyebilirim sevgili Kova.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile keyif alacağınız bir tatil programı yapabilir, aynı an da bir kaç farklı seyahat programı yapabilirsiniz.. Ebeveyn bir Kova isen, çocuklarını da fazlası ile önemseyeceksin.. Hassas tutumların zaman zaman seni aşağı çekebilir.. Yakın ilişkiler de keyifli gelişmeler gündeme gelecek.. Yeni arkadaşlıklar edinebilirsin.. Son derece ön plandasın diyebilirim.. Bekar bir Kova isen, sevdiklerini ziyaret edeceğin bir hafta olacak diyebilirim..

Balık Burcu Haftalık Yorum

20-26 Ağustos 2018

Bu hafta, yenilikçi bir enerjiye sahip olacak sevgili Balık.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile aile ziyaretleri yapabilir, seyahat programınızı oldukça geniş tutabilirsiniz.. Maddi anlamda oldukça değişken bir hafta olacak diyebilirim.. Bekar bir Balık isen, geçmişten gelenlerin düşüncelerini, duygularını önemsemeyeceksin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili profesyonel girişimler de bulunabilir, araştırmalar yapabilirsin.. Ailevi ilişkiler de oldukça iyimser bir hafta olacak.. Uzakta yaşayan sevdiklerini ziyaret edeceksin.

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->