Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 23-29 Temmuz 2018

0 3.797

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 23-29 Temmuz 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, gerilim ve öfkeden kaçınman gerekiyor sevgili Koç.. Zira kendini kontrol edemez isen, olaylar sarpa sarabilir.. Aile ilişkileri ve özel hayatın gündeme oturabilir.. Hassas ilişkiler oldukça ön planda olacak diyebilirim.. Kardeş ilişkileri, ebeveyn ilişkileri ön plana çıkabilir.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşinin, partnerinin ailesi ile ilgili gelişmelerde yaşanabilir.. Olabildiğince arabulucu rolü üstlenmeni öneririm.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yine sakinlik isteyen bir hafta.. Önüne çıkacak olan sürpriz fırsatlar var.. Ancak aceleci yada öfkeli tutumlar sergiler, kontrolsüz davranır isen, fırsatları gözden kaçırabilirsin.. Yalnız bir Koç isen, eski eşin, partnerin iletişime geçmek isteyebilir.. Bir karar vermeden önce iyice düşünmeni öneririm.

Boğa Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, duygusal tepkilerden kaçınman gereken bir hafta olacak gibi sevgili Boğa.. Özellikle kariyer, eğitim, finansal hayatın ile ilgili akılcıl tutumlar sergilemeyi tercih etmelisin.. Kariyer hayatında değişimler gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra ödemeler, kredi ödeme planlamaları, bitirmek istediğin projeler ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.. Duygusallıktan ziyade mantığın ile hareket edebilir isen, durumu avantaja çevirebilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşinin, partnerinin tepkilerini, söylemlerini, tutumlarını yüksek ve aşırı bulabilir, eleştirisel bir tutum takınabilirsin.. Ancak bu noktada empati ve sağduyu sana fazlası ile yardımcı olacaktır.. Yalnız bir Boğa isen, yalnız başına seyahat planı, tatil planı yapabilirsin.. Enerjini yükseltmek isteyeceksin..

Keyifli Haftalar Dilerim..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, eşinin, dostunun, yakın ilişkilerde iç yüzlerini farkına varabilirsin sevgili İkizler.. Evet, bir şeyler bu dönemde vesile olacak ve insanların öz düşüncelerini, iç yüzlerini fark edeceksin.. İş ilişkilerinde özellikle dikkat isteyen bir hata zira rekabet işleri biraz zorlaştırabilir.. Kendi işini yapan bir İkizler isen, işbirliklerini, ortaklıklarını gözden geçirebilirsin.. Finansal anlamda büyük girişimlerden kaçınmaya özen göstermelisin özellikle bu hafta boyunca.. Duygusal anlamda geçmiş meseleleri bir kenara atmanın vaktidir sevgili İkizler.. Kalbine, zihnine yük olmuşlukları artık geride bırakmalısın.. Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, bu durum geleceğe daha sağlıklı ilerlemeni sağlayacaktır.. Sürekli kendini tekrarlayan meseleler evliliğini, ilişkini zayıflatıyor olmalı.. Yalnız bir İkizler isen, spiritüel anlamda arınmak adına oldukça ideal bir haftadasın.. Değerlendiremeli ve enerjini freshlemelisin..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, kalabalık ve yoğun bir hafta seni bekliyor sevgili Yengeç.. Ev, iş, ofis ile ilgili değişimler gündeme gelebilir. Hali ile bu hareketlilik fazlaca yoğun günler geçirmene neden olabilir. Yeni düzenlemelere gitmek isteyebilirsin.. Finansal anlamda geçmişten gelen meseleler üzerine eğilebilir, radikal adımlar atarak çözümler üretebilirsin.. Duygusal anlamda medeni durumun her ne olursa olsun; huzur istiyorsun sevgili Yengeç.. Güven ve huzur içinde hayatını sürmek istiyorsun.. Hal böyle iken, kalbine yük olan insanları, duyguları mantık süzgeçinden geçirip, geride bırakmayı denemelisin.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, bu hafta geneli itibari ile eşinin, partnerinin seni anlamadığını düşünerek, hayıflanabilirsin.. Ancak biraz akışa bırakmak gerektiğini fark etmelisin.. Yalnız bir Yengeç isen, bu hafta hiç olmadığı kadar geçmişe özlem duyabilirsin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, iç dünyana yöneleceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Aslan.. Duygusal anlamda melankoliye meyilli olabilirsin. Aslında spiritüel anlamda bir arınma döneminden geçiyorsun. Bilinçaltında yatan düşüncelerin, bir yandan da yüzleşmekten kaçındığın duyguların bir bir açığa çıkıyor olabilir. Bunu başta olumsuz görebilirsin ancak son derece olumlu bir süreçten geçiyorsun. Zira değerlendirebilir isen bu süreci, sonunda tüm yüklerinden arınmış olacaksın.. Sana engel teşkil eden duyguları, düşünceleri yüzleşerek geri de bırakmak adına muazzam bir dönem.. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile tartışmalardan kaçınmaya özen göstermelisin. Zira duygusal değişimlerin kalıcı problemleri tetikleyebilir, dikkatli olmakta fayda var.. Yalnız bir Aslan isen, bu hafta sık sık sosyalleşmeli, kendine zaman ayırmalı ve imkanların elverişli ise tatile çıkmalısın.. Duygusal değişimlerini kariyer, eğitim hayatından da olabildiğince uzak tutmalısın.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Başak Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, genle anlamda daha iyi geçecek diyebilirim sevgili Başak.. Özellikle finansal anlamda şanslı gelişmeler yaşanabilir. Bir süredir ağır aksak ilerleyen işlerin ile ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça umut verici bir hafta. Duygusal anlamda ise, kendine ne istediğini sormanı öneririm. Zira bu karmaşadan, duygusal gelgitlerden ancak ne istediğini net bir şekilde bilirsen kurtulabileceğini düşünüyorum.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, süregelen ilişkin, evliliğin için ani kararlar almamanı öneririm. Biraz zamana bırakmalısın.. Kariyer, eğitim hayatında ise, fırsatları değerlendirmelisin mutlaka.. Yalnız bir Başak isen, yeni bir ilişkidense, bilindik bir limana yeniden demir atmak isteyebilirsin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, karmaşık, kalabalık, yoğun iletişim trafiği olan bir hafta olacak diyebilirim sevgili Terazi.. Boşanmış, henüz ilişkisini bitirmiş bir Terazi isen, gerek hukuksal anlamda yeni gelişmeler, gerek duyacakların, işiteceklerin vasıtası ile öğreneceklerin yönünden olsun, son derece yoğun bir hafta olacak.. Geçmişe dair hiç bilmediğin ya da gözden kaçırdığın detaylar bir bir önüne düşebilir. Hukuk mücadelesi olan bir Terazi isen, mutlaka dikkatli olmalı ve detayları gözden kaçırmamalısın. Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, bu hafta eşinin, partnerinin tavır ve tutumlarını son derece tutarsız bulabilirsin. Eleştirisel tepkiler vermektense, akışa bırakmaya ne dersin? Yalnız bir Terazi isen, yeni bir ilişkiye adım atmak için ideal bir dönem olmadığını belirtmek isterim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili mevcut koşullarını iyileştirmek isteyeceğin, girişimci bir hafta olacak..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, beklentilerinin ötesinde bir hafta olacak diyebilirim sevgili Akrep.. Duygusal anlamda büyük keşifler yapabilirsin. Sürekli kendi tekrarlayan konuların altında yatan gerçek nedenleri bulabilirsin. Zihnin, bilinçaltın ile ilgili son derece aklına hayaline sığmayacak yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bu durum senin adına oldukça şanslı gelişmelerin temelini atacak sevgili Akrep.. Duygusal anlamda şifa dolu bir hafta.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin gerek kariyer hayatında ki değişimler, gerek finansal anlamda planlamaları bol bol gündeminize oturabilir.. Yalnız bir Akrep isen, geçmiş tüm defterleri kapatmak isteyebilir, bir arınma sürecine ihtiyaç duyabilirsin. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili sürprizlere açık, şanslı bir hafta diyebilirim.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yay Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, ısrarcı ve inatçı bir hava da geçebilir sevgili Yay.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça yaratıcı bir tavra bürüne bilirsin.. Yeni denemeler, girişimler, projeler üreteceğin verimli bir hafta geçirebilirsin. Bu durum kendi işini yapan, ortaklı çalışan bir Yay isen, olumlu sonuçlar doğuracağı gibi, eleştiriler alacağın bir sürece de işaret ediyor, bilgine.. Duygusal anlamda arayışta olacağın bir hafta olabilir.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, koşullarını, beklentilerini sık sık gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsin. Eşinin, partnerinin yeterliliğini sorgulayabilirsin. Yalnız bir Yay isen, geçmiş ilişkin sürpriz bir şekilde aklına düşebilir. Eski eşin, partnerin karşına çıkabilir.. Sakin kalmalı ve düşünerek hareket etmelisin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

23-29 TEMMUZ 2018

Bu hafta, kalbinin sesinin çok çok yüksek olacağı bir hafta olabilir sevgili Oğlak. Hiç olmadığı kadar duygusal hissedebilirsin.. Düşüncelere dalacağın, uzaklara gideceğin bir hafta olabilir. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin seni algılamakta, anlamakta güçlük çekeceği gibi, bir sorun olup olmadığı üzerine de endişelere kapılabilir. Kendine bol bol zaman ayırmalısın sevdiklerini endişelendirmemek adına.. Zihinsel anlamda arınabilmek adına meditasyon, yoga, kısa bir tatil, hafifi yürüyüşler yapmanı öneririm.. Yalnız bir Oğlak isen, geçmişte yaşadığın ilişkilerin yanlış olduğunu düşünebilir, üzerinde bıraktığı tortulardan arınmak isteyebilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili verimli bir hafta olacak diyebilirim.. Beklentilerini karşılayacak bir hafta..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, yalnızlığa ihtiyaç duyacağın bir hafta olabilir sevgili Kova.. Sık sık yalnız kalma isteği duyabilirsin. Bu durum çalışan, eğitim hayatı devam eden, sorumlulukları olan bir Kova isen, sıkıntı yaşamana, duygusal anlamda gergin hissetmene neden olabilir. Motivasyonunu yüksek tutmalı ve sana iyi gelecek aktivitelere yönelmelisin.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile birbirinize özel zamanlar ayırmaya özen gerektiren bir hafta.. Yalnız bir Kova isen, her şeyi bir kenara bırakıp tatile çıkmak isteyebilirsin. Bu süreçte sevdiğin bir kitaba başlayabilirsin.. Hobilerine yönelmekte sana iyi gelecektir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili riskli adımlardan, girişimlerden mutlaka kaçınmalısın.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Balık Burcu Haftalık Yorum

23-29 Temmuz 2018

Bu hafta, hırslarının ön plana çıkacağı bir hafta olabilir sevgili Balık.. Duygusal anlamda baskın bir haftadan geçebilirsin. İsteklerine odaklanacağın, beklentilerinin yüksek olacağı bir hafta geçirebilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili riskli adımlar atmaya fazlası ile meyilli olabilirsin. Ancak mantıklı hareket etmeye mutlaka özen göstermelisin.. Değişim beraberinde yeni sorumluluklar, yeni sorunlarda doğuracaktır göze alarak hareket etmelisin.. Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, bir süredir aklını karıştıran konuları, meseleleri bir kenara bırakmayı tercih edebilirsin.. Huzur zihnine de, kalbine de fazlası ile iyi gelecektir.. Yalnız bir Balık isen, geçmiş aşkına fazlası ile özlem duyabilirsin. Ancak unutmak için son derece ideal bir dönemden geçiyorsun.. Artık vazgeçmeyi öğrenmelisin.

Keyifli Haftalar Dilerim..

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->