Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’haftada Burçlar: 27 Kasım – 3 Aralık 2017

0 799

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 27 Kasım – 3 Aralık 2017 Haftası Burçlar

 

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, girişimci, araştırmacı yönün ön planda olacak diyebilirim sevgili Koç. Çalışan, eğitim hayatı devam eden, sorumlulukları olan bir Koç isen, bu hafta oldukça girişimcisin. Mücadeleci yönün ön planda olacak.. İşbirliklerinde, ortaklıklarında son derece detaycı, son derece atak olacaksın.. Yeni bir iş arıyor isen, yeni girişimlerin var isen, bu hafta sonuçlanacak diyebilirim.. Evli yada ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile aranızda ki uyum her şeyin ötesin de olacak.. Son derece duygusal hissedebilirsin. Eşinin, partnerinin duyguları, istekleri senin için çok önemli olacak.. Yalnız bir Koç isen, bu hafta özellikle haftanın ikinci yarısı itibari ile yeni arkadaşlıklar, ilişkiler gündeme gelebilir..

Keyifli Haftalar..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, kendini oldukça güçlü hissedeceksin sevgili Boğa.. Bulunduğun ortamda ön plana çıkabilirsin. Işığın dikkat çekebilir.. Sözlerin takdir toplayabilir. Gibi, gibi daha bir kaç örnek sayabilirim.. Tavrın, stilin, duruşun beğeni kazanacak.. Yalnız bir Boğa isen, yeni bir ilişki, güçlü duygular hayatına dahil olabilir. Evli yada ilişkisi olan bir Boğa isen, bu hafta eşin, partnerin ile sürpriz planlara dahil olabilir, sürpriz seyahatlere çıkabilirsiniz.. Enerjinizi tazelemek isteyeceğiniz bir hafta olabilir.. Çalışma, iş hayatın ile ilgili ivme almak adına mücadeleci yönünle ön plana çıkabilirsin. Yeni işbirlikleri, ortaklıklara karşı dikkatli olmalı, temkibli hareket etmelisin..

Keyifli Haftalar..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, konuşkan, yoğun, enerjik tutumların ile ön plandasın sevgili İkizler.. Bir çok konuda çözüm odaklı hareket etmeyi tercih edebilirsin. Bunun yanı sıra coşkulu, enerjik tutumların ile ilgi görebilirsin. Sosyal ortamında ilgi görebilir, yeni arkadaşlıklara oldukça yatkın, yakın olabilirsin. Evli yada ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile sık sık birlikte program yapabilirsin.. Eşin, partnerin ile bir arada olmaktan keyif alabilirsin.. Yalnız bir İkizler isen, zaten sosyal hayatında ön plandasın, bakarsın yeni bir aşk kapını çalar, ne dersin.? Enerjini yüksek tutmalı, işinde, okulunda zekanı kullanmalı, motivasyonunu yüksek tutmalısın.

Keyifli Haftalar..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, gereksiz konulara takılmakta bir marka haline dönüşebilirsin sevgili Yengeç. Evli yada ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşini, partnerini bu konuda yorabilirsin.. Maalesef bu hafta geneli itibari ile duygusal anlamda ve detaylarda alıngan, takıntılı bir ruh hali sergileyebilirsin. Eşini, partnerini ve belki de ailelerinizi yorabilir, strese neden olabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın da ise, ivme alabilir, güçlü bağlantılar kurabilirsin.. Ancak, hassas tutumların nedeni ile, kar getirecek konuları maalesef ki gözden kaçırabilirsin, dikkat.. Sen bir şeyleri gereksiz yere deştikçe, beklenmedik aksilikler de yakanı bırakmayacaktır. Bu nedenle sen sen ol, olabildiğince pozitif, motivasyonu yüksek bir şekilde hareket etmeyi tercih et..

Keyifli Haftalar..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, krizleri yönetmek noktasında son derece ustasın sevgili Aslan. Güçlü duruşun, tavrın bir şeyleri el yormadı ile yoluna koyacak diyebilirim. Kariyerin, eğitimin ile ilgili bir çok pürüzü aşabilir, işbirlikçilerinin, ortaklarının yarattığı krizleri kolaylıkla kontrol altına alabilirsin. Yeni işbirlikleri, ortaklıkları konusunda da oldukça dikkatli tutumlar sergileyeceksin diyebilirim.. Evli yada ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile şehir dışı projeler, mesafeler nedeni ile sorunlar gündeme gelebilir.. Belki de gereksiz bir şeyler seni yoruyordur belki de, ancak sen her ihtimale karşı büyük olaylar çıkarmamaya dikkat etmelisin.

Keyifli Haftalar..

Başak Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, ilişkiler de iletişime dayalı pürüzler gündeme gelebilir sevgili Başak.. Kariyer hayatında hareketli bir hafta olabilir. Şehir dışı, yurt dışı yolculuklar gündeme gelebilir. Sık sık seyahat etme durumunda kalabilirsin. Ancak, ufak tefek pürüzler can sıkabilir. Onaylanmış biletinin, yenilemeyi unuttuğun bir sözleşmenin, gereksiz kutusuna düşmüş önemli bir a mailin gözden kaçmış olması gibi bir kaç pürüz seni yorabilir. Bu nedenle bu hafta bir şeyleri mutlaka iki kez kontrol etmelisin. Göz ardı ettiğin ufak detaylar sorun yaratabilir. Duygusal anlamda ise, güçlü ve huzurlu bir hafta olacak diyebilirim, keyfini çıkarmalısın.

Keyifli Haftalar..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, hassasiyetlerin ön planda sevgili Terazi.. Ebeveyn bir Terazi isen, çocuklarının sağlığı, düzeni, beslenme sistemi senin için her şeyin önünde olacak diyebilirim. Evli yada ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile her şeyin yolunda olup, olmadığına hassas bir şekilde eğilebilir, kontrolcü bir tutum sergileyebilirsin. Sürprizlere açık değilsin bu sebeple normalin biraz üstünde bir kontrolcü tutum gündeme gelebilir.. Yalnız bir Terazi isen, hayatına yeni birini almak konusunda mesafeli olabilirsin. Kariyer, eğitim hayatında da bir o kadar hassas ve detaycı tutumlar sergileyebilirsin.

Keyifli Haftalar..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, genel anlamda son zamanların kasvetli havasını dağıtacak enerjide, pozitif yönde ilerleyecek bir hafta olacak diyebilirim sevgili Akrep.. Kişisel bakımın, stilin, dış görünümün, imajın bunun yanı sıra, cilt bakımı, masaj gibi konulara da son derece meyilli olabilir, önem gösterebilirsin.. Evli yada ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin sende ki bazı değişimleri hafif kıskanç bir tutumlar karşılayabilir, ancak hoşuna da gidecek diyebilirim. Yalnız bir Akrep isen, bu hafta yeni arkadaşlıklara huzurlu, yapıcı yaklaşacaksın diyebilirim. Kariyer, eğitim hayatın da huzurlu olmayı tercih edecek, gereksiz streslerden kaçınacaksın diyebilirim sevgili Akrep.

Yay Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – Aralık 2017

Bu hafta, yoğun başlayacak diyebilirim sevgili Yay.. Kariyer, eğitim hayatın, statün ile ilgili oldukça kararlı hareket edeceksin diyebilirim.. İvme almak adına bir çok konuda yenilikçi tutumlar sergileyebilirsin.. Ev taşımak, ofisini daha iyi bir semte taşımak, değişimler yapmak gibi konulara eğilebilirsin. Araştırmacı yönün ön plana çıkabilir.. Evli yada ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile fikir alış verişi içerisin de olmaktan keyif alabilir, eşinin, partnerinin fikirlerini fazlası ile önemseyebilirsin.. Yalnız bir Yay isen, duygusal anlamda sana yakın olduğunu düşündüğün arkadaşların ile bir arada olmaktan keyif alabilirsin..

Keyifli Haftalar..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, yoğun başlıyor sevgili Oğlak. Son derece hareketli bir haftaya girebilirsin. Enerjini yüksek tutmak adına ara ara dinlenmeye, doğada yürüyüş yapmaya, spaya gitmeye özen göstermelisin. Motivasyonunu yüksek tuttuğun ölçüde tempoya ayak uyduracaksın diyebilirim. Pratik tutumların, çözüm odaklı düşüncelerin seni bulunduğun noktada ön plana çıkaracak diyebilirim.. Duygusal anlamda ise, güçlü duruşunla fark yaratabilirsin.. Kardeşlerin, ailen, arkadaşların senin her şeye rağmen nasıl olur da böyle güçlü durduğunu anlamakta güçlük çekebilir, hafif kıskançlıklar yapabilirler..

Keyifli Haftalar..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, keyifli bir hafta senin adına sevgili Kova.. Sosyal anlamda hareketli ve renkli bir hafta olacak diyebilirim. Seyahatlerin gündeme geleceği bir hafta olabilir.. Gerek iş, gerek sosyalleşmek adına yoğun bir hafta olabilir.. Haftanın temposu öyle yorucu, yıpratıcı değil.. Ancak geceni, gündüzünü yakalamakta güçlük çekebilirsin. Bu nedenle uyku düzenine bilhassa özen göstermelisin. Duygusal anlamda ise, eşinin, partnerinin yapıcı, anlayışlı tutumların hoşuna gidecek diyebilirim.. Yalnız bir Kova isen, çıkacağın bir seyahatte sürpriz bir arkadaşlık seni heyecanlandırabilir.

Keyifli Haftalar

 

Balık Burcu Haftalık Yorum

27 Kasım – 3 Aralık 2017

Bu hafta, kendini son zamanlara göre daha huzurlu hissedeceğin, daha yapıcı olacağın bir hafta olacak diyebilirim sevgili Balık.. Huzursuzluk, kalbini yoran vesveselerin azaldığını belki de ortadan kaybolduğunu fark edebilirsin. Arkadaşların, dostların, kardeşlerin ile uyum içerisin de hareket etmeye özen gösterebilirsin.. Evli yada ilişkisi olan bir Balık isen, eşinin, partnerinin sorunlarına sağ duyulu ile yaklaşabilirsin. Mali anlamda beklentilerini düşürebilir, daha makul tutumlarla, barışçıl, çözüm odaklı hareket etmeyi tercih edebilirsin. Kariyer, eğitim hayatın da nihayet yüzünü güldürecek projeler gündeme gelebilir.

Keyifli Haftalar..

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->