Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’Haftada Burçlar: 28 Ekim – 3 Kasım 2019

0 4.633

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları Ile

28 Ekim – 3 Kasım 2019 Haftası Burçlar

Koç Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

YeniAy haftası sevgili Koç..

Son derece etkin bir hafta olacak.. Enerjisi yüksek, dönüşümü olan bir hafta senin adına..
İş, eğitim, finans, kariyer, yaşamsal alanın ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. İş, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili değişimler gündeme gelebilir.. Eski alınamamış ödemeler geri dönerken, sürpriz vergiler, ödemeler, borçlarda gündeme gelebilir. Bu dönem yatırımlar, finans, kredi, borçlarla ilgili mutlaka dikkatli olmalısın..

Özel hayatın ile ilgili son derece radikal günlerden geçiyorsun.Yeni bir aşk gündeme gelebilir. Yakın geçmişte bitmiş olan ama aşamadığın bir ilişkiye yeniden ve bu sefer çok güçlü bir şekilde dönebilirsin.. Yeni bir ilişki, evlilik, nişan gündeme gelebilir. Evli bir Koç isen, eşinin sana yaklaşımlarına, verdiği değere göre tepkiler verebilir, radikal adımlar atabilirsin..

Ailevi ilişkilerde, sosyal ilişkilerde, ruhsal aleminde büyük bir dönüşüm gündeme gelebilir. Sağlığını ihmal etmemelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

 

Boğa Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Karşıt burcunda gerçekleşen Karmik-Kadersel YeniAy etkisi ile başlıyor yeni hafta sevgili Boğa..

Özel hayatında büyük değişimler gündeme gelebilir. Evliliğin, ilişkin gündeme gelebilir. Eş-Partner konuları, iletişimleri gündeme gelebilir. Ani ayrılıklar, başlangıçlar gündeme gelebilir.. Bekar bir Boğa isen, yeni bir ilişkiye, nişan, evlilik ile adım atabilirsin. Ailevi ilişkilerde ekonomik konular, miraslar, yatırımlar, nafakalar gündeme gelebilir. Ailede sağlık sorunları gün yüzüne çıkabilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili son derece radikal değişimler yapabilirsin. Kişisel Haritana göre olumlu-olumsuz etkiler alacaksın. Detaylar için Karma Enerji Seansı almanı öneririm. Yatırımlar, projeler, ortaklıklar, ani şan-şöhret gündeme gelebilir. Kişisel haritan olumsuz etkileniyor ise; ayrılıklar-bitişler gündeme gelebilir. Borç-Alacak konusunda dikkatli olmalı ve her önüne gelen konuya girmemelisin..

Sağlık ile ilgili bilinçaltı ve cinsellikle ilgili hastalıklar gündeme gelebilir, ihmal etmemelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

İkizler Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Senin adına önemli bir hafta sevgili İkizler..

YeniAy bir yandan, yönetici gezegenin Merkür’ün retro seyahati başlayacak bu öte yandan seni fazlası ile etkileyen bir hafta olacak..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili kişisel haritanın aldığı etkilere göre olumlu-olumsuz etkiler yaşayacaksın.. Ani değişimler, başlangıçlar, bitişler gündeme gelebilir.. Olumlu etki alan bir haritaya sahip isen; zenginlik, yeni gelir kaynakları, zam, terfi gündeme gelebilir. Aksi etkiler alan bir haritan var ise; ani bitişler, istifalar, değişimler gündeme gelebilir direnmemeli ve akışta kalmalısın..

Özel hayatın ile ilgili sorumluluklar-görev paylaşımları, değer konuları gündeme gelebilir. Süregelen evliliğinde, ilişkinde eş-partner ile yüzleşmeler gündeme gelebilir. Kendini yormak yerine çözüm odaklı hareket etmelisin. Çocukları olan, evcil hayvanları olan bir İkizler isen, önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bekar bir İkizler isen, aşk adına son derece sürprizli bir süreç seni bekliyor, büyük başlangıçlar gündeme gelebilir..

Ailevi ilişkilerde, sosyal ilişkilerinde insanların gerçek yüzlerini görebilirsin. Sağlığın ile ilgili ihmalkar olmamalısın. Baş ağrıları, uyku sorunları, zihinsel yorgunluklar gündeme gelebilir.

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Öncüsü olduğun su gurubunun asi çocuğu Akrep burcunda gerçekleşecek dönüştürücü etkilere sahip YeniAy etkisi ile başlayacak bir hafta sevgili Yengeç..

Evliliğin, ilişkin, çocukların ile ilişkilerin, evcil hayvanların, tutkuların gündeme gelebilir. Kişisel haritanın aldığı etkilere göre olumlu-olumsuz büyük dönüşümler gündeme gelebilir. Evliliğin, ilişkin ile ilgili sorunlar biteceği, yeni pozitif başlangıçlar olacağı gibi, ayrı ayrılıklar, kopuşlar da gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Yengeç isen, güvenlik konusunda özenli olmalısın mutlaka..

Ailevi ilişkiler, sosyal ilişkilerinde beklenmedik yüzleşmeler yaşayabilirsin. İnsanların gerçek yüzlerini görebilirsin. Yüzleşmekten kaçınmamalı, yüzleşmelisin. Yeni bir ilişki, aşk yakın çevrenden gelebilir..
Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili yine kişisel haritanın aldığı etkilere göre olumlu-olumsuz etkiler göreceksin. Uranüs YeniAy haritasında fazlası ile etkili olduğu için; ani değişimler gündeme gelebilir. Geçmişten gelen ödemeler, borçlar, vergiler, krediler gündeme gelebilir.. Sana tavsiyem yüzleşmeli, ödeşmeli ve kendin için yeni sayfalar açmalısın..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim.. 
-Astrolog Seda Turan

 

Aslan Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Önemli dönüşüm enerjileri taşıyan bir hafta sevgili Aslan..

Gökyüzünün hızlı aktığı, enerjisinin yüksek olduğu bir hafta.. Gezegen geçişlerinin yanı sıra bir YeniAy yaşayacağız..

Evliliğin, ilişkin, özel hayatın ile ilgili değişimler gündeme gelebilir. Kişisel haritanın aldığı etkilere göre olumlu-olumsuz ani gelişmeler gündeme gelebilir. Eşin, partnerin ile büyük yüzleşmeler yaşayabilirsin. Aniden çocuk sahibi olmak isteyebilirsin.. Olumsuz etkiler alan bir haritaya sahip isen; tartışmalar, yüzleşmeler, krizler gündeme gelerek ani bitişleri, kopuşları gündeme getirebilir.. Bekar bir Aslan isen, bir an da yeni bir ilişki, nişan, evlilik gündeme gelebilir..

Ailevi ilişkilerde, sosyal ilişkilerde, yaşam alanı ile ilgili konularda değişimler gündeme gelebilir. Ev, ofis, şehir, ülke değişimleri gündeme gelebilir.. Sağlığın ile ilgili konularda kesinlikle ihmalkar olmamalalısın zira şifa sana destek veriyor..

Kariyer, eğitim, finans alanın ile ilgili yine kişisel haritana göre olumlu-olumsuz aldığı etkilere göre büyük bir tempoya girebilirsin.. Finansal yatırımlar, krediler, yeni gelir kaynaklar, işbirlikleri gündeme gelebilir. Öte yandan enerjisi tükenmiş işbirlikleri, projeler bitebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

YeniAy, Merkür retrosu, Venüs-Yay geçişi derken baş döndürücü bir hafta olacak sevgili Başak..

İlişkilerin, ailevi ilişkilerin, iletişimlerin gündeme gelecek.. Ailevi ilişkiler, yakın ilişkiler, iş ilişkileri gündeme gelerek büyük bir dönüşüme girebilir. Kişisel haritanın aldığı etkilere göre olumlu-olumsuz ani değişimler gündeme gelebilir. Vergiler, miras, nafaka, hukuki konular, krediler gündeme gelebilir. Pozitif etkiler alan bir haritan varsa bu dönem şan, şöhret, zenginlik, tanınırlık yaşayabilirsin. Yeni gelir kaynakları, işbirlikleri, ortaklıklar gündeme gelebilir. Finansal anlamda desteklenebilir, iş bulabilirsin..

Özel hayatın ile ilgili son derece şifa dolu bir hafta.. Tabi ki kişisel haritan nasıl etkileniyor ise o yönde gelişmeler yaşayacaksın ancak genel etkilere göre değerlendirir isek; eşin, partnerin ile sorunları çözmek adına şifa dolu bir hafta olabilir. İlişkinde, evliliğinde olumlu dönüşler olabilir.. Bekar bir Başak isen, aşk adına son derece destekleyen bir hafta.. Olumsuz etkiler alan bir haritaya sahip isen; Uranüs’ün etkisi ile bir an da ayrılık gündeme gelebilir. Direnmemeli ve gerçeklerle yüzleşmelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

 

 

Terazi Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Gökyüzünün dur-durak bilmediği bir hafta sevgili Terazi..

İlişkiler, ekonomi, ailevi ilişkiler ön plana çıkabilir sevgili Terazi.. İletşim gezegeni Merkür’ün önce durağan sonrasında retro sürecine gireceğini göz önünde bulundurur isek; özen isteyen bir hafta.. Ekonomik, finansal, statü, işbirlikleri ile ilgili son derece önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Genel etkilerini pozitif ele alıyoruz ancak kişisel haritana göre aldığın etkilere göre olumlu-olumsuz ani değişimler yaşayacaksın.. Ailevi ilişkiler, kardeşler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çözüm aradığın konularda şifalanacağın bir hafta.. Kardeşler ile ilgili sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Ev,, ofis değişimi gündeme gelebilir..

Aşka dair heyecan verici bir hafta.. Medeni durumun her ne olursa olsun büyük gelişmeler gündeme gelecek diyebilirim.. Eşin, partnerin ile sorunları çözmek adına ideal bir hafta. Şifa bulacağın, gökyüzünün seni destekleyeceği bir hafta.. Çocukları olan bir Terazi isen; aralık 2019 ilk haftasına kadar dikkatli olmalı, ihmalkar olmamalısın.. Bekar bir Terazi isen, yakın çevreden bir aşk gündeme gelebilir. Çöpçatanlıklar gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Senin baş rolü aldığın bir hafta sevgili Akrep..

Öz burcunda bir YeniAy gerçekleşirken, Merkür öz burcunda retroya giriyor bu hafta..
Özel hayatın, ilişkilerin, aşk hayatın, kariyer, eğitim, finans, ailevi ilişkilerin, yaşam alanın yani hayata dair ne varsa kişisel haritana göre aldığın olumlu-olumsuz etkilere göre son derece önemli gelişmeler yaşayacaksın..
Öte yandan Uranüs etkisini dikkate alır isek; gizli düşmanlıklar, krediler, hukuksal konular, ani bitişler-başlangıçlar, kardeş ilişkileri gündeme gelebilir. Bu konularda dikkatli olmalı ve agrasyondan kaçınmalısın mutlaka..

Özel hayatın ile ilgili ani, şok edici gelişmeler gündeme gelebilir. Bekar bir Akrep isen, ani bir ilişki gündeme gelebilir. Evlilik, nişan, başlangıçlar gündeme gelebilir. Evliliğin, ilişkin ile ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsin.. Yine kişisel haritana göre olumlu-olumsuz aldığın etkilere göre ani değişimler yaşanabilir. Çocuk sahibi olabilirsin. Çocukları olan bir Akrep isen; çocukların ile ilgili son derece hassas, öz verili, duyarlı olabilirsin.. Ailevi ilişkilerde kardeş ve kardeş hayatları gündeme gelebilir.

Ekonomik anlamda son derece şanslı bir hafta.. Ancak belirtmek isterim ki kişisel haritana göre aldığın etkilere göre olumlu-olumsuz etkiler alacaksın.. Seni desteleyen gökyüzü finansal anlamda, kariyer, eğitim alanlarında şifa dolu bir enerji taşıyor.. Bu dönem karmik-kadersel etkiler olduğu için; benden Karma Enerji seansı gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Hareketli, dönüştüren, önemli gelişmeler barındıran bir hafta sevgili Yay..

Venüs öz burcuna geçerken, bir YeniAy ve Merkür retrosu yaşayacağımız bir hafta sevgili Yay.. Özel hayatın, ilişkilerin, evliliğin, gizli düşmanlıklar, bilinçaltı konuları gündeme gelebilir.. Eş, partner ile ilgili beklenmedik yüzleşmeler gündeme gelebilir. Arkadaşlık, dostluk ilişkilerinde kim dostun, kim düşmanın yüzleşebilirsin.. Sosyal ilişkilerin güncelleniyor, yenileniyor.. Sağlığın ile ilgili asla ihmalkar olmamalısın..

Gökyüzü seni aşk adına destekliyor. Ancak karmik-kadersel etkileri olan bir hafta olduğu için kişisel haritana göre etki aldığın konulara göre olumlu-olumsuz etkiler alacaksın.. Eşin, partnerin ile ilgili çözemediğin sorunlar çözüme kavuşuyor ve şifalanıyor.. Çocuk sahibi olmak isteyen bir Yay isen; müjdeler gelebilir. Bekar bir Yay isen; oldukça sürpriz konular gündeme gelebilir. Kişisel gelişim adına şifa dolu bir hafta.. Rüyalarına dikkat etmelisin.. İlahi mesajlara açık olmalısın. Bu dönem spiritüel konulara, kişisel gelişim konulara yönelmelisin. Mutlaka rehberlik, ön görü çalışmaları almalısın.

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili desteklendiğin bir hafta.. Ancak radikal adımlar atmadan önce sakin ilerlemelisin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

28 EKİM – 3 KASIM 2019

Karmik-Kadersel etkiler taşıyan bir hafta sevgili Oğlak..

Akrep burcunda Uranüsyen bir YeniAy ile başlıyoruz haftaya.. Merkür retrosunun gündeme geleceği bir hafta.. Venüs’ün burç değiştireceği bir hafta..

Özel hayatın bir an da gündeme düşebilir.. Yeni bir aşk, nişan, evlilik gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olmak isteyen bir Oğlak isen; müjdeler gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Oğlak isen; güvenlik, sağlık konularında iki kat dikkatli olmalı ve asla ihmalkar davranmamalısın. Eşin, partnerin ile son derece önemli bir yüzleşme yaşayabilir, daha iyi bir sürece adım atabilirsin. Kişisel haritana göre aldığın etkilere göre olumlu-olumsuz ani değişimler yaşayabilirsin.. Evliliğin, ilişkin ile ilgili sorunların çözüleceği bir hafta..

Ailevi ilişkiler, sosyal ilişkilerin, kardeş ilişkilerin ve kardeşlerin hayatları gündeme gelebilir. Bu dönem sorumluluklar konusunda ihmalkar olmamalısın.. Ani başlangıçlardan kaçınmalısın ve dedikodulara mahal vermemelisin.. Gereksiz konulara girmemeli ve uzak durmamalısın.. Borç alıp-vermek konusunda riskli bir hafta.. Hukuksal konular gündeme gelir ise; dikkat..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili desteklendiğin bir hafta.. Sürpriz kazanımlar gündeme gelebilir.. Ancak bu süreçte imkanın var ise; mutlaka Karma Enerji Seansı ya da Natal Öngürü almanı ve rehberlik sonrasında adım atmanı öneririm..

Bilinçaltı konuları, yüzleşmeler, şifa çalışmaları gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Ekim – 3 Kasım 2019

Özel hayatın, statün, ekonomik konularının gündeme geleceği bir hafta sevgili Kova..

Yönetici gezegenin Uranüs’ün etki etkiği bir YeniAy yaşayacağız haftanın ilk günü. Öte yandan Merkür durağan ve retro dönemini yaşayacağız bu hafta.. Ortaklıklar, işbirlikleri, ani değişimler gündeme gelirken, ev, ofis, ülke, şehir değişimleri gündeme gelebilir. Bekar bir Kova isen; ani bir ilişki, nişan, evlilik gündeme gelebilir.. Eşin, partnerin ile dönüşmek adına, sorunları bitirmek adına karşılıklı adımlar atabilirsiniz.. Kişisel haritana göre aldığın etkilere göre olumlu-olumsuz etkiler alarak ani değişimler yaşayabilirsin. Zira Uranüs kesinlikle sıradanlık ve yavaşlama bilmiyor ve seni yakından ilgilendiriyor..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili agrasyondan, ani öfke patlamalarından uzak durmalısın. İstifa, rest çekmek adına ideal bir hafta değil.. Son derece akli selim ve mantık isteyen bir hafta..
Ailevi ilişkilerde, sosyal ilişkilerinde, kardeş ilişkilerinde, sağlık konularında özen ve itina isteyen bir hafta.. Sosyal ilişkilerin şekillenirken, şifa bulacağın bir süreçte yaşayabilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Haftalık Yorum

28 Ekim – 3 Kasım 2019

YeniAy, Merkür Retro, Venüs-Yay geçişi derken, kalabalık, baş döndürücü bir hafta olacak sevgili Balık…

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanları bir an da gündeme gelebilir ani dönüşümler yaşanabilir.. Uranüs etkisini baz alır isek; son derece etkili ve ani gelişmelere açık bir hafta olacak diyebilirim.. İletişimin sıkıntıya düşeceği bir hafta.. Bu sebeple iletişimde, yazışma da, anlaşma da, sözleşmeler de mutlaka dikkatli ve detaycı hareket etmelisin. Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili değişimler senin kontrolünde ya da kontrolün dışı ani bir şekilde gündeme gelebilir. Bu süreci yönetirken mutlaka dengeye önem vermelisin. Ani bir iş, proje, gelir kaynağı gündeme gelebilir. Finansal anlamda şanslı bir süreç olabilir.

Özel hayatın ile ilgili özen isteyen bu hafta, bekar bir Balık isen; aşk itirafı alabilir, şaşırabilirsin. Heyecanlı umut vadeden başlangıçlar yaşayabilirsin. Süregelen evliliğinde, ilişkinde kişisel haritan üzerinden aldığın etkilere göre olumlu-olumsuz değişimler yaşayabilirsin. Zira zaman ”hiç bir şey eskisi gibi kalmayacak” yönüne akıyor bu günlerde.. Çocuk sahibi olabilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->