Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’haftada Burçlar: 9-15 Eylül 2019

0 4.793

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları Ile

9-15 Eylül 2019 Haftası Burçlar

Boğa Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

İlişkilerin, özel yaşamının hareketli olacağı bir hafta sevgili Boğa..

Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile sorunları çözmek adına girişimlerde bulunabilirsin. Aşamayacağını düşündüğün sorunlarla artık mücadele etmek istemiyorsun. Özellikle hafta ortası itibari ile etki edecek olan 14 Eylül 2019 da gerçekleşecek olan Dolunay enerjisi ile ayrılık kararları alabilir, radikal adımlar atabilirsin.. Evliliği, ilişkisi ile sorunları olmayan, genel geçer problemleri olan bir Boğa isen, beklentileri yüksek bir tutuma bürünebilirsin.. Ruhsal anamda doyum yaşamak isteyebilirsin. Eşin, partnerin ile yalnız kalmak isteyebilirsin..

Bekar bir Boğa isen, aşk adına şanslı bir hafta.. Beklenmedik kimselerle ani flörtlere imza atabilirsin.. Duygusal anlamda beklentilerin yüksek olacak ve fazlası ile romantik tutumlar sergileyebilirsin.. Sosyal ilişkilerin, yakın ilişkilerin hareketlilik kazanıyor..

Kariyer, eğitim, finans alanlarında, yaşam alanında değişimlere gidebilirsin. Mevcut koşullarını geliştirmek, ileri taşımak adına girişimlerde bulunabilirsin. Uzaklar, yurt dışı, şehir dışı bağlantılar gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan 

İkizler Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

Finans, gelir kaynakları, iş değişimi, ani gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta sevgili İkizler..

Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili yeni bir süreç başlıyor, hissediyor musun? Evliliğin, ilişkin yeni bir boyut kazanıyor. Çocuk sahibi olmak isteyen bir İkizler isen, bu hafta müjdeler gelebilir. Eşinin, partnerinin ekonomik gelişmeleri seni fazlası ile memnun edebilir..

Bekar bir İkizler isen, duygusal anlamda sakin ve mantıklı ilerlemeyi tercih etmelisin. Beklenmedik karşılaşmalar duygusal anlamda seni etkileyebilir. Sosyal ilişkilerinde hareketlilik gündeme gelecek. Ancak 14 Eylül 2019 da gerçekleşecek olan Dolunay etkisi hafta ortası itibari ile enerjisini hissettirecek.. Ani tepkiler sıkıntı yaratabilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili sakin ve mantıklı hareket etmelisin. İş değiştirmek istiyor isen, istifa etmek istiyor isen iyice düşünüp öyle karar vermelisin.. Yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. Yeni bir sektör gündeme gelebilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

Ruhsal anlamda gelişeceğin, kariyerin ile ilgili yeni kararlar alacağın bir hafta sevgili Yengeç..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanı ile ilgili artık emeklerinin karşılığını vereceğin bir hafta olacak diyebilirim sevgili Yengeç.. Uzun zamandır seni yoran konular ile ilgili artık çözüm bulabilirsin. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılı işler, projeler gündeme gelebilir.

Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, duygusal anlamda artık kendini daha keyifli hissedeceğin bir hafta olacak.. Yöneticisi, öncüsü olduğun su gurubunun değişken nitelikli üyesi Balık burcunda 14 Eylül 2019 da gerçekleşecek olan Dolunay enerjisi hafta ortası itibari ile kendini hissettirmeye başlayacak.. Ruhsal, duygusal anlamda biraz zorlanabilirsin ancak artık problemler kapanıyor ve rahatlıyorsun.. Özel hayatında eşten, partnerden beklentilerin karşılık bulacak..

Bekar bir Yengeç isen, oldukça sakin ilerlemeye özen göstermelisin. Ani ilişkilere adım atmadan önce mutlaka karşındaki kişiyi iyice tanımaya özen göstermelisin. Ruhsal anlamda arınma, şifa bulma haftası olacak.. Mutlaka Spiritüel bir çalışma, mutlaka Rehberlik adına bir ön görü almalısın..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

Özel hayatının, ilişkilerinin ön plana çıkacağı bir hafta sevgili Başak..

Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşinden, partnerinden beklediğin desteği alacaksın. Eşin, partnerin ile ilişkide, romantizmde, tutkuda uyum yakalayacağınız bir hafta.. Çocuk isteyen bir Başak isen, bu haftayı es geçmemelisin. 14 Eylül 2019 da Balık burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Etkilerini hafta ortası itibari ile hissedeceksin.. Sorunlu ilişkisi, evliliği olan bir Başak isen, evliliğini, ilişkini bitirme kararı alabilirsin..

Bekar bir Başak isen, son derece flörtöz, romantik bir hafta sevgili Başak.. Aşk adına kısmetlerin artıyor.. Oldukça sosyal, aktif bir enerjiye sahip olacaksın..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili değişiklikler yapabilirsin.. yeni girişimler gündeme gelebilir. Süregelen işbirliklerinde, anlaşmalarda, projelerde ön plana çıkabilir, yeteneklerin ile sivrilebilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Haftalık Yorum

19-25 Ağustos 2019

Detaycı, analitik zekanın öne çıkacağı, sıkıntılarını aşacağın bir hafta sevgili Başak..

Kariyer, eğitim, yaşam alanın ile ilgili oldukça şanslı bir hafta. Ekonomik anlamda seni destekleyen bir hafta olacak diyebilirim. Finansal anlamda yeni gelir kaynakları ya da alacakların geri dönmesi, kredi yapılandırmaları gibi konular gündeme gelebilir. Ailevi destekler, miras gibi konular gündeme gelebilir.

Bekar bir Başak isen, son derece ilgi göreceğin, dikkat çekeceğin bir hafta sevgili Başak.. Yeni bir tanışıklık yavaş yavaş aşka dönüşebilir..

Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile aranızdaki mesafelerin kalktığını hissedeceksin.. Daha sakin, daha huzurlu bir hafta.. Yeni bir bebek gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Başak isen, çocukların ile ilgili her konuda hassas, yapıcı tutumlar sergileyeceksin.. Eşin, partnerin, aile üyelerin ile ilgili süregelen iletişim sorunları, gerginlikler geride kalıyor..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Terazi Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

Yakın ilişkiler, çocuklar, iş hayatı ön plana çıkıyor sevgili Terazi..

Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, oldukça hareketli bir hafta olacak diyebilirim. Eşinin, partnerinin desteğini göreceğin bir hafta olacak diyebilirim. Son derece hareketli ve yenilikçi bir hafta. Ancak ruhsal anlamda son derece melankolik hissedebilir bu durumu eşine, partnerine yansıtabilirsin. Evliliği, ilişkisi ile ilgili kafası karışık bir Terazi isen, ayrılık kararları alabilir aile, çevre baskısını aşarak radikal adımlar atabilirsin..

Bekar bir Terazi isen, aşk adına şanslı bir hafta.. Oldukça keyifli, oldukça romantik ilişkiler gündeme gelebilir. Hoşlandığın bir insan söz konusu ise, açılabilir, adımlar atabilirsin. Ailevi ilişkiler, çocuk, kardeş ilişkileri gündeme gelebilir..

Kariyer, eğitim, yaşam alanın, finansal konular ile ilgili sakin ilerlemeni tavsiye ederim.. Hafta ortası itibari ile etkilerini hissettirecek olan 14 Eylül 2019 Dolunay’ı ani kararları beklenmedik noktalara taşıyabilir.. Çalıştığın insanlar, yöneticilerin, aile büyüklerin, ortakların ön plana çıkabilir..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

Özel hayatın, yeteneklerin, tutkuların ön plana çıkıyor sevgili Akrep..

Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile son derece romantik paylaşımlar gündeme gelebilir. Evliliği, ilişkisi ile net olan bir Akrep isen, son derece romantik, tutkulu paylaşımlar öne çıkabilir. Çocukları olan bir Akrep isen, oldukça şanslı bir hafta.. Ev alabilir, yeni yatırımlar yapabilirsiniz eşinle, partnerin ile birlikte.. Evliliği, ilişkisi ile ilgili sorunları olan, gelgitler yaşayan ve yorulmuş bir Akrep isen, artık 14 Eylül 2019 Dolunay’ı ile birlikte ayrılık kararları alabilirsin..

14 Eylül 2019 da balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte ki etkilerini hafta ortası itibari ile hissetmeye başlayacağız.. Aşk hayatında çok ciddi gelişmeler gündeme gelebilir. Aşk, şans, kısmetler peş peşe gelebilir.. Oldukça romantik ilişkiler gündeme gelebilir. Ancak aynı an da birden fazla ilişki sorunlara neden olabilir, dikkat. Güzellik, estetik konuları ön plana çıkabilir..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili oldukça şanslı gelişmeler var.. Son derece bereketli gelişmeler gündeme gelebilir. Emek verdiğin konularda son derece bereketli geri dönüşler alacağın bir hafta.. Tanınırlığı, bilinirliği olan bir iş, sektörde yer alan bir Akrep isen, artık beklediğin popülariteye ulaşabilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

Yaşam alanın, kariyer hayatın, ailevi ilişkilerin ön plana çıkıyor sevgili Yay..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yaşam alanın ile ilgili değişimlerin gündeme geleceği bir hafta sevgili Yay .Son derece yapıcı, olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Yurt dışı, şehir dışı ilişkiler, işbirlikleri, eğitimler gündeme gelebilir. Son derece temposu yüksek bir hafta..

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile sakin ve makul iletişim kurmaya özen göstermelisin. Ani tepkiler, ani girişimler olumsuz sonuçlar doğurabilir.. Beklentileri yüksek bir hafta olacak senin adına.. Kontrollü ve makul ilerlemeye özen göstermelisin.. Eşin, partnerin ile iletişim sorunları maalesef ki gündeme gelebilir.. 14 Eylül 2019 da Balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ve enerjisini hafta ortası itibari ile hissettirecek ve sen fazla gelgitli bir ruh haline sahip olacaksın diyebilirim..

Bekar bir Yay isen, oldukça sakin olman gereken bir hafta.. Zira Dolunay haftasını yaşayacağız ve sen ruhsal alanda, duygusal anlamda maalesef ki denge kalmakta büyük güçlük çekebilirsin.. Dengeli ve ölçülü olabilir isen, oldukça iyimser gelişmeler gündeme gelebilir.. Yeni bir ilişki kurmak adına aceleci olmamalısın..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

9-15 EYLÜL 2019

Yakın ilişkiler, ailevi ilişkiler, kariyer hayatın ön planda olacak sevgili Oğlak..

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili oldukça keyifli bir hafta olacak diyebilirim. yurt dışı, şehir dışı projeler, işbirlikleri gündeme gelebilir. Son derece hareketli bir hafta.. Ancak akli selim ve detaycı ilerlemelisin..

Bekar bir Oğlak isen, sosyal hayatın öylesine hareketleniyor ki, neye nasıl yetişeceğini şaşırabilirsin.. Flörtöz, romantik iletişimler, ilişkiler gündeme gelebilir.. Sosyal ilişkilerin hareketlenirken, seyahatler gündeme gelebilir. Uzaklardan gelen bir aşk, ilişki gündeme gelebilir.. Öte yandan rujsal anlamda kozmik bir enerji hissedebilirsin. Spiritüel çalışmalara başvurmalısın..

Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eş, partner desteği göreceğin bir hafta olacak diyebilirim.. Eşinin, partnerinin finansal anlamda desteği seni fazlası ile menun edecek.. Eşin, partnerin ile problemleri çözmek adına son derece yapıcı adımlar atabilirsin.. Evliliği, ilişkisi ile ilgili gelgitleri olan bir Oğlak isen, bu hafta Dolunay etkisi ile birlikte artım ayrılık kararları alabilirsin..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

9-15 Eylül 2019

Senin için önemli konuların gündeme geleceği bir hafta sevgili Kova..

Kariyer, eğitim, iş hayatın ile ilgili oldukça hareketli, tempolu bir hafta olacak diyebilirim. Beklentilerini yüksek tutmadan, detaycı, karşına çıkan fırsatlara objektif yaklaşabilir isen, oldukça keyifli bir hafta olacak senin adına..

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, oldukça keyifli bir hafta.. Eşin, partnerin ile problemlerini aşmak adına karşılıklı adımlar atacaksınız diyebilirim. Evlilik terapistine, ilişki terapistine gidebilirsiniz birlikte.. Spiritüel çalışmalara yönelebilirsin.. Son derece geliştiren, büyüten, dönüştüren bir hafta.. Eşin, partnerin ile sorunları çözmeye odaklı olmalısın. Ev, yaşam alanı ile ilgili değişiklikler gündeme gelebilir..

Bekar bir Kova isen, son derece flörtöz bir tutuma sahip olabilirsin.. Yeni arkadaşlıklara, flörtlere açık olacağın bir hafta.. 14 Eylül 2019 da gerçekleşecek olan Dolunay etkilerini hafta ortası itibari ile hissettirmeye başlayacak ve son derece derinden hissedeceksin.. Geçmiş sorunları artık aşmalısın..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Haftalık Yorum

9-15 Eylül 2019

Senin için önemli bir hafta sevgili Balık..

14 Eylül 2019 da öz burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, etkilerini hafta ortası itibari ile hissettirmeye başlayacak.. Özel hayatın ön plana çıkabilir. Bekar bir Balık isen, son derece hareketli bir hafta olabilir.. Oldukça şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Sosyal ilişkilerin pekişebilir, davetler, organizasyonlar, yeni iletşimler, seyahatler gündeme gelebilir…

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, evliliğin, ilişkin ile ilgili gelecek konularına odaklanabilirsin. Eşin, partnerin ile sık sık ciddi meseleler üzerine iletişim kurabilirsin. Eş, partner ailesi ile ilgili beklenmedik konular gündeme gelebilir. Mutlaka gerek hayati gerek olmadıkça tartışmalardan kaçınmalısın.

Kariyer, eğitim, finans, yaşam alanın ile ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Oldukça hareketli ve tempolu bir hafta olacak.. Bulunduğun sektörde ön plana çıkacağın bir hafta olacak.. Ekonomik anlamda şanslı fırsatlar var..

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

-Astrolog Seda Turan

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->