Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Bi’haftada Burçlar: 9-15 Temmuz 2019 Haftası

0 2.705

Astrolog Seda Turan’nın yorumları ile 9-15 Temmuz 2018 Haftası Burçlar

 

Koç Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, senin adına oldukça hareketli geçecek sevgili Koç.. Duygusal anlamda kendini son derece güçlü hissedeceksin.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, bu hafta eşin, partnerin ile hiç olmadığı kadar vakit geçirebilir, ertelediğiniz tatile beraber çıkabilirsiniz.. Duygusal anlamda paylaşım açık olacağın bir hafta olacak.. Kendini ifade edebilmek adına son derece güçlü hissedebilirsin.. Yalnız bir Koç isen, bu hafta ciddi bir ilişki başlangıcı yapabilirsin.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça yapıcı bir hafta olacak.. Girişimlerinin karşılık bulacağı bir hafta olacak diyebilirim.

Keyifli Haftalar Dilerim..

Boğa Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, kendince yaşamak isteyeceğin, kendine yöneleceğin bir hafta olacak sevgili Boğa.. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, kendine özgü hallerin, kendine yönelik yaşayışların oldukça dikkat çekebilir, kıskançlık dahi uyandırabilir.. Eşinin, partnerin baskın tavırları oldukça rahatsız edici gelebilir sana.. Empatiden uzak hallerin ilişkin, evliliğin ile ilgili olumsuz problemlere neden olabilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili durağanlık, kendini tekrarlayan konular canını sıkabilir.. Yeni işlere girmeden önce kapsamlı bir şekilde araştırma yapmalısın..

Keyifli Haftalar Dilerim..

İkizler Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, duygusal anlamda gelgitlerinin son bulacağı bir enerjiye sahip bir hafta olacak sevgili İkizler.. İkili ilişkiler de oldukça yapıcı bir hafta olacak.. Evli, ilişki olan bir İkizler isen, bu hafta eşin, partnerin ile zaman geçirmek adına her türden fırsatı değerlendirebilirsin.. Yalnız bir İkizler isen, bu hafta yeni bir ilişki çok şanslı bir şekilde gündeme gelebilir. Sosyal hayatında ki hareketlilik öz güvenini artıracak diyebilirim.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili takıntılı tutumlardan kaçınmaya özen göstermelisin.. Bir şeyleri akışa bırakmalı, karşına çıkan fırsatları değerlendirmeyi tercih etmelisin..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yengeç Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, köklü değişimlerin gündeme geleceği bir hafta olacak sevgili Yengeç.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile büyük adımlar atabilir, gelecek adına ciddi kararlar verebilirsiniz.. Ortak kararlar, ortak girişimler geleceğe yönelik ciddi değişimleri tetikleyebilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça yapıcı bir etki söz konusu olacak diyebilirim.. Yalnız bir Yengeç isen, geçmişe dair tüm kalıntıları bir çırpıda geri de bırakacaksın.. Öz güvenli, yapıcı tutumların yeni bir ilişkinin de enerjisini oluşturacak..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Aslan Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, hareketli başlayacak diyebilirim sevgili Aslan.. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılar, işbirlikleri, ortaklıklar, oluşumlar gündeme gelebilir.. Gerek kariyer, gerek eğitim hayatın ile ilgili oldukça etkili bir hafta olacak.. Kendini ifade edebileceğin alanlar oluşacak… Yaratıcılık gerektiren bir sektör de isen, bu hafta oldukça yapıcı geçecek.. Duygusal anlamda ise, empatiye açık bir ruh haline sahip olacaksın.. Eşinin, partnerinin isteklerini ,düşüncelerini kolaylık algılayabilecek, oluşabilecek olası krizleri daha gündeme gelmeden bertaraf edeceksin.. Yalnız bir Aslan isen, öz güvenli tutumların, sürekli hareket halinde oluşun renkli flörtleri beraberinde getirebilir..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Başak Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, oldukça değişken, farkındalığı oldukça yüksek bir hafta olacak sevgili Başak.. Ruhani anlamda, spiritüel anlamda ciddi bir değişim, gelişim, farkındalık yaşayabilirsin.. Danışmanlık, astroloji rehberliği, spiritüel rehberlik sana fazlası ile iyi gelecek.. Karşına sana yardımcı olacak insanlar, ders çıkarabileceğin konular gelebilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili durağanlık yaşadığın, kendini tekrarlayan konular bir bir ortadan kalkacak diyebilirim.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile aranızda ki uyum artacak.. Ufak tefek pürüzleri kolaylıkla aşacaksınız.. Yalnız bir Başak isen, bu hafta yeni bir ilişkiye mesafeli olabilir, kendinle zaman geçirmek isteyebilirsin..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Terazi Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, ilginç tesadüfler, değişimler, oluşumlar gündeme gelebilir sevgili Terazi. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça renkli bir süreç söz konusu olacak.. Yeni iş birliği, ortaklık teklifi alabilirsin mesela. Yeni proje finansal anlamda güçlenmeni sağlayabilir mesela.. Ev hayatın ile ilgili değişimler, yaşam alanın ile ilgili değişimler gündeme gelebilir. Değişen enerji ruhunu hafifleteceği gibi, taze bir nefes sağlayarak rahatlatabilir.. Yalnız bir Terazi isen, al benin yükseldiği için, iltifatlar, aşk itirafları alabilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşinin, partnerinin bu değişime sevinçle yaklaştığını görecek, destek alacaksın diyebilirim..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Akrep Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, senin adına büyük gelişmelerin gündeme geleceği bir hafta olacak sevgili Akrep.. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile ortak kararlar alarak, yatırımlar yapabilir, ekonomik anlamda koşullarınızı iyileştirmek adına girişimler de bulunabilirsiniz karşılıklı.. Duygusal anlamda kendini mutlu hissedeceğin bir hafta olacak geneli itibari ile.. Yalnız bir Akrep isen, servet avcılarına karşı dikkatli olmalısın. Çıkarcı, menfaatçi insanlar karşına çıkabilir, dikkat.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça yoğun, oldukça devrimci bir hafta olacak..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Yay Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, senin adına yapıcı bir hafta olacak sevgili Yay.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili kendini güçlü hissedeceğin gelişmeler gündeme gelebilir sevgili Yay.. İş yerin, evin, ofisin ile ilgili değişikliklere gidebilirsin.. Sektörünle ilgili yenilikleri yakından takip edebilirsin. Tembellik, miskinlik semtine uğramayacak.. Ebeveyn bir Yay isen, çocukların ile ilgili dikkat isteyen bu hafta, kontrollü elden bırakmamalı, işini şansa bırakmamalısın.. Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile oldukça güçlü bağlar kurabilirsiniz.. Karşılıklı empati, sağ duyu ile sorunları aşmak oldukça kolay olacak.. Yalnız bir Yay isen, etrafın kalabalıklaşabilir.. Seçenekler artıkça karar vermek güç bir hal alabilir..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

9-15 TEMMUZ 2018

Bu hafta, duyguların ön planda sevgili Oğlak.. Son derece romantik, tutku dolu bir hafta geçirebilirsin.. Geçmişte seni yaralayan konuları bir bir atlatabilir, iyileşebilir, enerjini freshleyebilirsin.. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile daha da yakınlaşabilir, mesafelerinizi, tabularınızı karşılıklı yıkabilirsiniz.. Yalnız bir Oğlak isen, oldukça şanslı bir haftadan geçiyorsun, bilgine.. Karşına çıkacak olanlar, alacağın teklifler, iltifatlar ayaklarını yerden kesebilir.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili geçen hafta yaşadığın durgunluktan eser kalmayacak.. Oldukça hareketli bir hafta geçireceksin..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, senin adına son derece fırsat dolu, hareketli bir hafta sevgili Kova.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile yurt dışı, şehir dışı tatiller, iş görüşmeler, ortak girişimler gündeme gelebilir. Yalnız hareket etmek istemeyeceksin diyebilirim.. Ebeveyn bir Kova isen, çocukların ile ilgili yüzünü güldürecek gelişmeler gündeme gelebilir.. Yalnız bir Kova isen, bir süredir ilgi duyduğun insanında seninle ilgilendiğini öğrenebilirsin.. Bir süredir kafanı kurcalayan meseleleri çözebilirsin.. Kariyer, eğitim hayatı ile ilgili gündelik değişimler, hızlı gelişen olaylar seni fazlası ile şaşırtacak..

Keyifli Haftalar Dilerim..

Balık Burcu Haftalık Yorum

9-15 Temmuz 2018

Bu hafta, senin adına oldukça keyif verici bir hafta olacak sevgili Balık.. Öncelikle ertelediğin tatiline nihayetinde çıkabileceksin sevgili Balık.. Arkadaşların ile, dostların ile, eşin, partnerin ile oldukça hoş vakitler geçirebilirsin.. Sevgini gönlünce yaşayacağın bir hafta olacak.. Açıkça iletişim kuracağın, kendini açıkça ifade edeceğin bir hafta olacak.. Yalnız bir Balık isen, sosyal çevrende ki hareketlilik aşka dair şans getirecek diyebilirim.. Ancak heyecan yanlış anlaşılmalara neden olabilir, dikkat.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili güncel meseleler, aynı zaman da yenilikler, sana fayda sağlayacak..

Keyifli Haftalar Dilerim..

 

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->