Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Aylık Burç Yorumları: Haziran 2019

0 5.805

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları ile Haziran Ayı Burç Yorumları

Koç Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019’da İletişim, Hareket, Bilinçaltı konuları öne çıkıyor ve özel hayatın önem kazanıyor sevgili Koç burcu..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili atılımlar yapacağın, araştırmalara gireceğin, girişimler de bulunacağın bir ay Haziran 2019.. İşbirlikleri kurabilir, yeni ortaklıklara adım atabilirsin. Aile büyüklerinden, ortaklarından, fikir aldığın, önemsediğin insanlardan destek beklediğin bir ay olacak Haziran 2019.. Coşkulu, pratik, çözüm odaklı tutumların ön plana çıkacak.. Fazlası ile tempolu bir ay ve modunu düşürmeye hiç niyetin yok..

Özel hayatında son derece baskın bir ruh hali sergileyeceksin diyebilirim. Ailevi ilişkilerden, evliliğine, ilişkine kadar her türden ilişkide karar veren taraf olmak isteyeceksin. Daha baskın, daha otoriter bir tavra bürünebilirsin. Genel anlamda duygularını netleştirmek istediğin bir ay Haziran 2019.. ne istediğine odaklanacağın, kendini geliştirmek, ilişkini, evliliğini, ailevi ilişkilerini geliştirmek adına emek vereceğin bir ay Haziran 2019..

Bekar bir Koç isen, Haziran 2019 aceleyi kaldıracak bir ay değil, bilgine.. Emin adımlarla ilerlemeyi tercih etmelisin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Boğa Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019’da kişisel kazanımların, finansal kazanımların, ailevi ilişkilerin-işbirliklerin ön planda olacak sevgili Boğa..

Finansal hayatının ön planda olacağı bir ay olacak Haziran 2019.. Ekonomik anlamda yeniliklere gidebilirsin.. Kredi yapılandırmaları, ödeme planlarında düzenlemeler, işbirliklerinde yenilikler ön planda olacak.. Kazanç kaynaklarını geliştirmek, genişletmek istediğin bir ay Haziran 2019.. Alım-Satım, Yatırımlar, Miras konular ön plana gelebilir. Uluslararası, Şehirler arası işbirlikleri kurabilirsin..

Özel hayatında oldukça sabit fikirli, inatçı tutumlar sergileyebilirsin Haziran 2019’da.. Eşin, partnerin ile sorunlar gündeme gelebilir.. Zira ben merkezli tutumların ciddi problemleri beraberinde getirebilir.. Mücadeleci yapın bu nokta da ön planda olacak.. Son derece savunmacı ve otoriter tutumlar sergileyebilirsin. Bu durum özel hayatını etkileyebilir.. Bu nokta da sana tavsiyem; empati yeteneğini ön plana çıkarman.. Zira ani tepkiler beklenmedik tartışmalara neden olabilir. Sahip olduklarının değerini bilmeli ve mutlaka empati yaparak hareket etmelisin.

Bekar bir Boğa isen, ilişki odaklı hareket edebilirsin Haziran 2019 boyunca.. Yeni bir ilişki kurabilmek adına yanlış ilişkilere açık bir profil çizebilirsin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

İkizler Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 senin adına son derece verimli, yapıcı, destekleyici bir ay senin adına sevgili İkizler..

Özel hayatının ön planda olacağı bir ay olacak Haziran 2019.. Yenilikçi tutumların ön plana çıkacak.. Evliliğin, ilişkin ile ilgili ciddi anlamda düşüncelerin, duyguların değişebilir ve bu yönde yeni adımlar atabilirsin. Evliliğin, ilişkin ile ilgili ciddi kararlar alacaksın. Eşine, partnerine fazlası ile düşkün, fazlası ile meraklı tutumlar, yaklaşımlar sergileyebilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili oldukça yenilikçi olacaksın Haziran 2019’da. Kendi işini yapan bir İkizler isen, kişisel markanı geliştirmek adına araştırmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Süregelen işbirliklerinde, projelerinde olumlu sonuçlar alabilirsin..

Bekar bir İkizler isen, yeni bir ilişki hayatına dahil olabilir. .Daha flörtöz, konuşkan, meraklı bir profil çizeceksin. Gerek sosyal ilişkilerin, gerek ailevi ilişkilerinde yapıcı tutumların ön plana çıkacak.. Estetik, güzellik, stil, imaj ön plana çıkıyor olacak hayatında ve bu alanlarda ciddi değişimlere gidebilirsin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 senin adına genel anlamda kendine döneceğin, sorgulamakar yapacağın, kalabalıklardan kaçınacağın bir ay olacak senin adına sevgili Yengeç..

Özel hayatında sorgulayıcı tutumların ön plana çıkacak diyebilirim Haziran 2019 genelinde.. Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile aranızda olumsuz mesafeler oluşsun istemiyor isen, kendine özel zamanlar ayırmak istediğini, zihnini dinlediğini bilhassa belirtmelisin. Zira içine çekilecek olman eşin, partnerin tarafınca yanlış algılanabilir. Ailevi ilişkilerine düşkün olacağın bu ay, güvendiğin insanlarla bir arada olmaya özen göstereceksin. Ruhsal anlamda, Spiritüel anlamda ciddi bir şifa dönemi yaşayabilirsin. Eşinin, partnerinin sevgisini derinden hissetme ihtiyacı duyacağın Haziran 2019’da, kendini geliştirmek adına girişimler de bulunacaksın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili kontrolün sen de olmasını isteyeceksin Haziran 2019’da.. İşbirliklerinde, ortaklıklarında büyük gelişmeler, genişlemeler gündeme gelebilir. Süregelen projelerin, işbirliklerin ile ilgili yaratıcı fikirler sergileyebilir, çözüm odaklı hareket edebilirsin..

Bekar bir Yengeç isen, geçmiş ilişkilerle ilgili ara ara kafan karışacak olsa da, geçmişi bitirmek, arınmak adına seni destekleyen Haziran 2019 enerjisini değerlendirmek isteyeceksin.. Artık yenilenmek, dönüşmek, yeniye akmak istiyorsun.

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Aslan Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 senin adına sosyal, konuşkan, seyahatleri bol, aşkın ön olanda olacak bir ay sevgili Aslan..

Duygusal anlamda yapıcı, ılımlı, iyimser tutumların Haziran 2019 geneli itibari ile ön planda olacak. Bekar bir Aslan isen, son derece romantik bir flört, ilişki gündeme gelebilir. Oldukça karizmatik, cazibeli bir enerjiye sahip olabilirsin. Duygusal anlamda seni etkileyen, beklentilerine karşılık verecek bir karşı cins hayatına dahil olabilir. Bol bol seyahat edeceğin, organizasyonlara katılacağın için, yeni arkadaşlıklar, yeni ilişkiler kaçınılmaz olacak..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili son derece hareketli, kalabalık bir ay Haziran 2019.. Yeni girişimlerde bulunmaktan kesinlikle çekinmeyeceksin. Son derece cesur, son derece kendinden emin tutumlar sergileyeceksin diyebilirim. Ekonomik anlamda risk almaktan çekinmeyeceksin. Süregelen projelerini, işbirliklerini sonlandırmak isteyebilirsin. Zira yeniliğe hiç olmadığı kadar aç hissediyorsun.. Monotonluk sana göre değil..

Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, biraz dikkatli olmak gerekir. Zira eşine, partnerine karşı fazlası ile baskıcı, fazlası ile alıngan tutumlar sergileyebilirsin. Geçmişe dayalı sorunları yeniden gündeme taşıyarak eşin, partnerin ile aranızda huzursuzluklar çıkmasına neden olabilirsin. İletişimde yapıcı olmaya özen göstermelisin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 kariyer, gelecek odaklı konular, ailevi ilişkiler, statün ile ilgili konular ön planda olacak sevgili Başak..

Ailevi ilişkilerde, evlilik, ilişki hayatında son derece sorgulayıcı, hassas, duygusal hissedeceğin bir ay Haziran 2019.. Eşine, partnerine karşı son derece hassas, düşkün, bağımlı hareket edebilirsin, dikkat. Bu durum eşin, partnerin ile aranızda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Savunmacı tutumların beklenmedik tepkiler almana neden olabilir. Evliliğin, ilişkin ile ilgili yeni fikirler geliştirebilir, eşine, partnerine biraz baskıcı tutumlar sergileyebilirsin. Haziran 2019 geneli itibari ile biraz daha yapıcı, uyumlu olmaya özen gösterebilir isen, ciddi anlamda oluşabilecek tatsızlıkların önüne geçebilirsin.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili Haziran 2019’da gökyüzü seni destekliyor olacak sevgili Başak.. Yeni, son derece verimli işbirlikleri, ortaklıklar, projeler gündeme gelebilir.. Ekonomik anlamda çok büyük geri dönüşler, fırsatlar yakalayabilirsin. Mutlaka ataletten kaçınmalı ve girişimci olmayı tercih etmelisin..

Bekar bir Başak isen, emin olmadığın ilişkilerden mutlaka kaçınmalısın Haziran 2019 geneli itibari ile.. Eski ilişkilere yeniden şans vermek akıl işi olmayacaktır.. Biraz daha kişisel gelişimine, Spiritüel alanlara yönelmeyi tercih etmelisin.
Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Terazi Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 hızlı, tempolu, seyyah, yeni birlikler, anlaşmalar, önemli kararlar ayı olacak sevgili Terazi.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili Haziran 2019 sana ciddi fırsatlar getirebilir. Beklenmedik finansal kaynaklar, gelir kaynakları, işbirlikleri, ortaklıklar, projeler gündeme gelebilir.. Sürüncemede kalmış konular, projeler, işbirlikleri nihayet son bulacak.. Çözümsüz kalmış alanlar şifalanacak.. Yurt dışı, şehir dışı bağlantılar gündeme gelebilir. Hukuki anlamda sorunlar söz konusu ise, çözümler gündeme gelebilir.

Bekar bir Terazi isen, son derece seyyah, meraklı, gezgin bir profil çizeceğin için yeni arkadaşlıklar, yeni flörtler, yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Cazibenin, karizmanın artacağı bir ay olacak Haziran 2019.. Sadece karşı tarafı iyice tanımadan derin bağlar kurmamaya özen göstermelisin..

Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, oldukça romantik bir ay Haziran 2019 senin adına. Ancak evliliğini, ilişkini bitirmek istiyor isen, Haziran 2019 bu nokta da çok destekleyici, konforlu bir ay, değerlendirmelisin. Eşin, partnerin ile aranızda süregelen problemler söz konusu ise, aşmak adına yine gökyüzü senden desteğini esirgemeyecek.. Ailevi ilişkilerde hassas tutumlar sergileyebilirsin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 senin adına ciddi kararların gündeme geleceği, yeni düzenlemelere gideceğin, ekonomi anlamında yeni fırsatlar yakalayacağın bir ay olacak sevgili Akrep..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ciddi fırsatlar gündeme gelebilir Haziran 2019 genelinde sevgili Akrep.. Finansal anlamda yeni gelir kaynakları gündeme gelebilir. Süregelen projelerin, işbirliklerin karlı bir sürece girebilir. Eş, Ebeveyn, Ortaklardan gelecek gelirler, destekler gündeme gelebilir. Yeni bir iş, işbirliği, proje gündeme gelebilir..

Özel hayatında gerek kendi, gerek eşinin, partnerinin bireysel gelişimine önem vereceksin. Kendini ve eşini, partnerini geliştirmek, yeni bir vizyon kazanmak, katmak isteyebilirsin. Son derece meraklı, son derece girişimler tutumlar sergileyeceksin diyebilirim. Eşinin, partnerinin özel alanlarına gireceğin, aşk adına hassasiyetlerinin öne çıkacağı bir ay olacak Haziran 2019.. Yurt dışı seyahatleri, tatil programları gündeme gelebilir..

Bekar bir Akrep isen, yeni bir flört gündeme gelebilir.. Ancak sen meraklı ve baskıcı tutumların ile olumsuz sonuçlanmasına neden olabilirsin, dikkat..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 yaşamsal alanlarını gözden geçireceğin, sorunlu ilişkileri, işbirliklerini sonlandırmak adına girişimlerde bulunacağın bir ay olacak sevgili Yay..

Özel hayatında son derece konuşkan, son derece uyumlu bir profil çizebilirsin sevgili Yay.. Evliliğin, ilişkin ile ilgili sorunlar söz konusu ise, yasal girişimlerde bulunabilir, sonlandırma yoluna gidebilirsin. Evliliğin, ilişkin ile ilgili ufak tefek sorunları çözmek istiyor isen, daha yapıcı tutumlar sergileyecek, eşin, partnerin ile ortak hareket etmek isteyeceksin diyebilirim..

Bekar bir Yay isen, evlilik teklifi alabilirsin Haziran 2019’da.. Yeni bir ilişki, yeni bir flört gündeme gelebilir. Yeni ilişkiler kurmaya, yeni ortamlara girmeye, yeni başlangıçlar yapmaya son derece tutkuyla yaklaşacağın bir süreç olacak Haziran 2019..

Kariyer, eğitim hayatında yenilikler ön plana çıkacak Haziran 2019’da sevgili Yay.. İşbirliklerinde, ortaklıklarında şüphe duyduğun, sorguladığın alanlarda büyük değişimlere gidebilir, radikal adımlar atabilirsin. Ekonomik anlamda dikkat isteyen Haziran 2019, aceleyi affetmeyecektir, bilgine.

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Aylık Yorum

HAZİRAN 2019

Haziran 2019 kendine döneceğin, inzivaya çekileceğin, yaşam alanlarında yenilikler yapacağın bir ay sevgili Oğlak..

Özel hayatında son derece hassas tutumlar sergileyebilirsin. Aile ilişkileri, kardeş ilişkileri gündeme gelebilir. Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eş, partner aile ile ilgili konular gündeme gelebilir.. Eşine, partnerine destek vereceğin bu ay, aynı şekilde sen de destek bekleyeceksin.. Yaşam alanına yöneleceğin, evin, ofisin, imajın, dekorasyon değişimleri gibi konulara yönelebilir, bu yönde eşin, partnerin ile ortak hareket etmek isteyebilirsin.. Duygusal anlamda hassasiyetlerin ön plana çıkabilir. Sevdiklerine karşı son derece sahiplenici tutumlar sergileyebilirsin.

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yeni bir iş, yeni bir proje, yeni bir işbirliği gündeme gelebilir Haziran 2019’da.. Süregelen projelerinde, ortaklıklarında son derece önemli aşamalar kat edebilirsin.. Yeni ortaklıklarda uyum sağlayacağın kişilerle çalışma imkanı yakalayabilirsin.. Ekonomik anlamda seni destekleyen Haziran 2019, oldukça bereketli bir ay olacak.. Tempolu bir sürece giriyorsun ancak fazlası ile kıskanç insanlarla karşılaşabilir, çirkin rekabete çekilmek durumunda kalabilirsin. Ancak gardını alacaksın. Fakar agresif tutumlardan mutlaka kaçınmalısın..

Bekar bir Oğlak isen, son derece titiz, son derece seçkin bir tavra bürünebilir, hayatına girmek isteyen kişilere karşı son derece mesafeli tutumlar sergileyebilirsin.

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 sosyal, romantik, zevke yönelik bir ay olacak senin adına sevgili Kova..

Son derece iletişime açık, son derece konuşkan, son derece sosyal, meraklı bir ruh haline bürüneceksin diyebilirim Haziran 2019’da.. Bekar bir Kova isen, hayatına yeni biri dahil olabilir ve fazlası ile açık, fazlası ile romantik tutumlar sergileyebilirsin. Yeni yerler keşfedebilir, sanatsal faaliyetlere yönelebilirsin.

Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, aileye yeni bir üye dahil olabilir Haziran 2019’da.. Eşin, partnerin ile aranızda süregelen sorunları kolaylıkla aşacak, son derece sempatik, neşeli tutumlar sergileyeceksin diyebilirim.. Eşin, partnerin ile son derece uyumlu hareket edebilir, yurt dışı, şehir dışı seyahatlere, organizasyonlara ortak şekilde katılabilirsiniz. Ailevi ilişkilerde son derece yapıcı bir ay olacak Haziran 2019..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili yeni eğitimler, yeni projeler, yeni araştırmalar gündeme gelebilir Haziran 2019’da.. Kendini geliştirmek adına oldukça girişimci tutumlar sergileyeceksin diyebilirim. Son derece verimli bir ay Haziran 2019.. Ancak çelişkili tutumlar sergiler, kararsız kalarak aynı an da birden fazla proje, işbirliği ile ilgilenir isen, beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir, dikkat.

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Aylık Yorum

Haziran 2019

Haziran 2019 imajın, statün, gelirlerin ön planda olacak sevgili Balık..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ciddi sıçramalar, ivme kazanımı gündeme gelebilir Haziran 2019’da.. Süregelen projelerinde, işbirliklerinde olumlu sonuçlar alabilirsin. Yeni işbirliklerine, ortaklıklara da fazlası ile açık bir profil çizeceksin..

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile son derece yakından ilgileneceksin diyebilirim. Ailevi ilişkilerin ön plana çıkacağı Haziran 2019’da gerek kendi ailene, gerek eşinin, partnerinin ailesine son derece hassas, son derece yapıcı tutumlar sergileyebilirsin.. ”Kalabalık aile sofraları” Haziran 2019’un vazgeçilmezi olacak diyebilirim.. Yapıcı, çözüm odaklı tutumların, sempatik hallerin eşin, partnerin, ebeveynlerin, kardeşlerin ile ilişkilerini olumlu yönde etkileyecek diyebilirim..

Bekar bir Balık isen, yeni bir ilişki sürpriz bir şekilde hayatına dahil olabilir. Son derece romantik, son derece flörtöz bir ruha sahip olabilirsin.

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->