Bi Haftada Neler Olabilir ki ?

Aylık Burç Yorumları: Mayıs 2019

0 5.412

Astrolog Seda Turan’nın Yorumları ile Mayıs Ayı Burç Yorumları

 

Koç Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Senin adına yüzleşmelerle dolu bir ay sevgili Koç..

Duygusal hayatında devrimler yaşayacağın bir ay olacak diyebilirim sevgili Koç.. Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, süregelen evliliğin, ilişkin ile ilgili büyük adımlar atacağın, kararlar alacağın bir ay olacak diyebilirim.. Mayıs 2019 senin adına yenilikçi, yaptırımcı, yüzeye değil derine işaret eden bir ay olacak diyebilirim.. Beklentilerinin, düşüncelerinin değişeceği bir ay olacak.. Eşin, partnerin ile sorunları ya çözecek ya da bitirme yönüne gideceksin.. Aile bireylerinin, yakın dostların ilişkine, evliliğine müdahil olmalarını istemeyeceksin..

Bekar bir Koç isen, geçmişle ilgili hiç beklenmedik konular gündeme gelebilir.. Büyük yüzleşmelerin olacağı Mayıs 2019 da geçmişi bir şekilde anacak, anımsayacak, yüzleşeceksin.. Sana tavsiyem; geçmişle ilgili kişileri, olayları artık geri de bırakmalı ve kendin için yeni olana odaklanmalısın.. Sosyal ilişkilerin de iyimser bir süreç olacak.. Seyahatler, keşifler gündeme gelecek.. Aceleci tutumlardan kaçınmalısın yeni bir ilişki arefesinde isen..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili radikal adımlardan kaçınmaya mutlaka özen göstermelisin. Aniden atacağın adımlar ciddi problemlere neden olabilir.. Yeni başlatacağın işler, projeler biraz sıkıntı yaratabilir.. Ekonomik anlamda sakin olmaya özen göstermeli, riskli adımlar atmaktan kaçınmalısın..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Keyifli bir hafta geçirmeni dilerim..

Boğa Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Her anlam da büyük değişimlerin ayı senin adına sevgili Boğa..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili seni yoran, uzun zamandır durağanlık yaşanan alanlarda, verim alamadığın problemlerle ilgili yenilikçi gelişmeler yaşanacak diyebilirim.. Sektörel değişimler değilde mevcut koşulların iyileşmesi gündeme gelecek diyebilirim.. Ekonomik anlamda sürprizler gündeme gelebilir.. Karmanın devrede olduğu bir Mayıs 2019 yaşayacağız.. Karma da helal-haram, hak-haram konuları gündeme gelecek.. İyi niyetli, tutarlı, erdemlerine bağlı şekilde hareket etmelisin..

Duygusal hayatında sert tutumlar gündeme gelebilir.. Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, söylemlerin, tutumların ciddi anlamda değişebilir.. Fazlası ile tepkili, fazlası ile eleştirel bir tutum takınabilirsin.. Bu durum süregelen evliliğinde, ilişkinde ciddi problemlere neden olabilir yahut süregelen ya da devam eden fakat bastırılmış sorunlar bu ay gündeme gelebilir.. Eski düzeninle ilgili, yaşam alanların ile ilgili değişimlere gidebilirsin..

Bekar bir Boğa isen, Mayıs 2019 sana şans getirecek diyebilirim. Aşka dair beklentilerinin şekil değiştireceği bu ay, düşüncelerin, duyguların evriliyor sevgili Boğa.. Yeni bir ilişki konusunda aceleci davranmadan, karşındaki insanı tanımaya yönelik hareket edeceksin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

İkizler Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Sorgularının geri de kalacağı bir ay olacak sevgili İkizler..

Özel hayatın ve yakın ilişkilerin ile ilgili oldukça açık sözlü olacağın bir ay olacak diyebilirim.. Süregelen evliliğin, ilişkin ile ilgili yaklaşımların yapıcı olacak diyebilirim.. Ancak eşinin, partnerinin aynı şekilde hareket etmemesi ciddi bir problemlere neden olabilir.. Ailevi ilişkilerin gerginlikleri özel hayatına yasımasın istiyor isen, mutlaka dengeli hareket etmelisin.. Duygusal anlamda tatmin olmak isteyeceğin, paylaşımlar da bulunmak isteyeceğim Mayıs 2019 da, samimiyet senin için önemli olacak..

Bekar bir İkizler isen, geçmişle ilgili kişiler, konular gündeme gelebilir. Bilinçaltı konuları, uyanışlar gündeme gelebilir.. Kendinle ilgili sorunlarla yüzleşecek, kişisel gelişiminle ilgili yenilikçi adımlar atacaksın.. Yeni bir ilişki adına karşına fırsatlar çıkacak diyebilirim.. Sosyal ilişkilerinde son derece ön planda olacaksın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili enerjik geçecek bir ay.. Yöneticilerin, işbirlikçilerin, ortaklıkların ile ilgili ivme alacağın, mevcut koşulları geliştireceğin bir ay olacak.. Uzaklara gitmek, yatırım yapmak ile ilgili düşüncelerin var ise, biraz temkinli olmalı ve hatta gerekmedikçe yatırımlara girişmemelisin.

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yengeç Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Ruhsal yolculuğun zirvesinde bir ay olacak senin adına sevgili Yengeç..

Karma ile ilgili ciddi gelişmelerin gündeme geleceği bir ay olacak sevgili Yengeç.. Geçmişten getirdiğin karmaların iyim-kötü bedellerinin ödeneceğin 4.5 ayılık bir süreç var önünde.. Ailevi ilişkiler, yakın ilişkiler, evlilik, ilişki ile ilgili oldukça derine ineceğin, derin yüzleşmeler yaşayacağın bir ay olacak diyebilirim.. Eşin, partnerin ile ilgili bakışın, tavrın, düşüncelerin değişebilir. Duygusal anlamda kendine dönebilir, kendinle ilgili gelişime açık tutumlar sergileyebilirsin..

Bekar bir Yengeç isen, geçmişte yaptığın hataları, yanlışları bir bir görebileceğin bir farkındalık yaşayacaksın diyebilirim. Kendine fazlası ile objektif yaklaşacak ve sorunları aşmak adına girişimler de bulunacaksın diyebilirim. Kişisel gelişim alanlarına yönelebilir, Spiritüel arınmalar yapabilirsin. Arınmak, şifa bulmak, dönüşmek adına araştırmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilir, konunun uzmanları ile çalışabilirsin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili gelişmeleri yakından inceleyecek, detaylara ineceksin.. Ancak büyük bir girişimde bulunmak yerine daha sakin, daha mevcut durum odaklı hareket edeceksin.. Finansal anlamda beklemede olan, durağanlaşmış konularla ilgili büyük sonuçlar alacaksın.. Ekonomik anlamda büyük gelişmeler gündeme gelebilir..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Aslan Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Duygu ve düşüncelerinin şekil değiştireceği, yön değiştireceği bir ay olacak sevgili Aslan..

Özel hayatın ile ilgili senin adına güçlü gelişmeler yaşanacak diyebilirim. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile baskıladığınız, yüzleşmek adına ötelediğiniz konular ile ilgili büyük hesaplaşmalar, konuşmalar, yüzleşmeler yaşanabilir. Eşin, partnerin ile ilgili gerçek meseleler, temelleri olan konular ile ilgili büyük yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.. Bu süreci doğru yönetmek önemli olacak ancak ciddi tartışmalar büyük değişimlere, yol ayrımlarına neden olabilir.. Ailevi ilişkilerde de sert konuşmalar, tepkisel tutumlar gündeme gelebilir..

Bekar bir Aslan isen, bir süre yalnız kalmak, kendine ayırmak, kendinle ilgili arınmalar yaşayabilir, kişisel gelişim ile ilgili yol almak adına çaba sarf edebilirsin.. Yine konunun uzmanlarından yardım alacaksın ya da girişimler de bulunacaksın.. Geçmişten gelen hiç bir şeyi yarına taşımak istemeyeceksin.. Sosyal ilişkilerinde isen, mesafeli tutumlar sergileyeceksin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili büyük değişimlerden, risk almaktan mutlaka kaçınmalısın sevgili Aslan.. Büyük yatırımlar, aceleci konular ciddi hayal kırıklıklarına neden olabilir. Ekonomi, Finans yönetimine mutlaka dikkat etmelisin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Başak Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Düzeninin, yaşam alanının dönüşeceği bir ay olacak sevgili Başak..

Duygusal anlamda büyük gelişmeler, sorgulamalar, yüzleşmeler gündeme gelecek diyebilirim sevgili Başak.. Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile ciddi konuşmalar yapabilirsin.. Ailevi ilişkiler, yakın ilişkiler ile ilgili büyük tepkiler verebilir, yaşam alanın, düzenin ile ilgili değişimlere gidebilirsin.. Ancak Mayıs 2019 bitirmek-parçalamak adına destekleyici bir ay değil.. Dönüştürmek, toparlamak adına destekler sağlayan bir ay.. Ancak bir şeyleri yapmaya, çözmeye çalışırken zorlu tepkilerle, engellerle karşılaşabilirsin.. Ancak pes etmemelisin..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili değişim, radikal girişimler, riskli yatırımlar olumsuz sonuçlara neden olabilir.. Mevcut düzenin ile ilgili kontrollü ve dengeli ilerlemeyi tercih etmelisin.. Bir şeyleri hayata geçirmeden önce mutlaka her detayı gözden geçirmelisin..

Bekar bir Başak isen, kendini tekrarlayan küs-barış ilişkine yeniden şans verebilirsin. Ancak bu durum hayal kırıklığı getirebilir.. Yalnız bir Başak isen, yeni ilişkiler konusunda hızlı hareket edebilirsin.. Ancak aradığın duygusal uyumu yakalamakta güçlük çekebilirsin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Terazi Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Sorumlulukların ve boş vermişliklerin ile ilgili ciddi değişimlerin yaşanacağı bir ay olacak sevgili Terazi..

Ailevi ilişkiler, yakın ilişkiler, özel hayatın ile ilgili ciddi değişimler gündeme gelecek diyebilirim.. Kardeş ilişkileri, ebeveyn-çocuk ilişkileri gündeme düşecek.. Bazı konular da haksızlıklar gündeme gelecek.. Senin de yaptıkların ile ilgili pişmanlıklar yaşayacağın bir Mayıs 2019 olacak.. Bu nokta da mutlaka erdemlerinden, insani değerlerinden uzaklaşadan hareket etmelisin.. Bekar bir Terazi isen, kendini arındırmak ve sadeleşmek adına ciddi anlamda değişime açık olabilirsin.. Yeni bir ilişki ile ilgili tereddütler yaşayabilirsin..

Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile büyük büyük konuşmalar yapmaktan kaçınmalısın.. Büyük konuşmalar, yüksek tepkiler ciddi sorunları beraberinde getirebilir.. Eşinin, partnerinin sorumsuz ya da bağımsız tutumlar sergilediğini düşünebilir, tepkisel tutumlar sergileyebilirsin.. Ancak eleştirel tutumlar yerine biraz sakin ve empatik tutumlar sergilemeye çalışmalısın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili duruşunun, tutumlarının ön plana çıkacağı bir Mayıs 2019 olacak diyebilirim.. Finansal anlamda fazla açılmaktan mutlaka kaçınmalısın.. Mevcut düzenini korumak adına girişimler de bulunabilirsin.

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Akrep Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Duygusal değişimler ve ruhsal yükselişler ön plana çıkacak Mayıs 2019 da sevgili Akrep..

Duygusal hayatın, ailevi hayatın, yaşam alanların senin için önem kazanacak sevgili Akrep.. Seni anlamayan, sana destek olmayan, empatiden uzak kimselere karşı mesafeli tutumlar sergileyeceksin. Eşin, partnerin, annen, baban, kardeşlerin ya da en yakın arkadaşın olsun fark etmeksizin mesafeli tutumlar sergileyeceksin diyebilirim. Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin daha ilgili, daha sağduyulu olmasını bekleyeceksin.. Tepkilerini açık söylemlerle ortaya koyacaksın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ciddi sürprizler, fırsatlar gündeme gelebilir.. Ancak senin için, geleceğin için önemli olan etik değerlere bağlı kalıp-kalmadığın.. Karmanın iş başında olduğu bir Mayıs 2019 yaşayacağız.. Senin adına bilhassa değerlere bağlı kalmak önemli olacak.. Kariyer, eğitim hayatını yönetirken mutlaka çarpık kişilerden, hayalperest ve tutarsız kimselerden, hayal kırıklığına açık, risk içeren konulardan kaçınmalısın..

Bekar bir Akrep isen, aşka dair düşüncelerinin değişeceği bir Mayıs 2019 olacak.. Aşkta duyguyu, derini arayacağın bir süreç olacak.. Manevi değerlere bağlı bir kimse isteyebilir, adayları buna göre değerlendirebilirsin.. Yüzeysel kimselerden kaçınacaksın..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Yay Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Biraz kaçmak istediğin, sorumluluklardan kaçındığın bir Mayıs 2019 sevgili Yay..

Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, biraz mesafeli, biraz kendine dönük bir profil çizebilirsin. Süregelen evliliğin, ilişkin ile ilgili biraz mesafeli ve bağımsız hareket edebilirsin. Bu durum eşin, partnerin ile problemlerin büyümesine neden olabilir.. Bağımsız tutumların ebeveyn-çocuk ilişkisinde de sorunlar yaratabilir. Ailevi ilişkiler de üzerine düşen sorumluluğu mutlaka yerine getirmeli, aile üyeleri ile sıcak ilişkiler kurmalısın..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ani adımlar atabilir, riskler alabilirsin. Ancak bu durum finansal problemleri de beraberinde getirebilir, dikkat.. Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili ani tutumlar sergilemekten mutlaka kaçınmalısın..

Bekar bir Yay isen, eski sevgilin-eşin bir şekilde seninle iletişim kurmak adına adımlar atabilir.. Yeni bir ilişki arefesinde isen, seyahatler, tatiller, etkinlikler gündemine düşebilir.. Bu durum mevcut düzenini biraz sarsabilir..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Oğlak Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Derinden derine hayatını etkileyecek, hayati değişimlere zemin oluşturacak bir süreç senin adına sevgili Oğlak..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili büyük değişimler gündeme gelebilir. Ancak yeni bir sektör, yeni bir süreç değil de mevcut düzenin devamı, mevcut düzeni destekleyen bir süreç olacak Mayıs 2019.. Satürn-Plüton-Jüpiter retrosu zorlarken, yorarken bir yanda da beklenmedik kazançlara, sürpriz fırsatlara vesile olacak diyebilirim.. Ancak herhalükarda aceleci hareket etmekten ve büyük riskler içeren yatırımlardan kaçınmalısın..
Bekar bir Oğlak isen, karmanın gündem de olduğun Mayıs 2019 da aşka dair 2019 yılını genel anlamda etkileyecek iletişimler, gelişmeler, oluşumlar gündeme gelebilir. Yeni bir ilişki arefesinde isen, resmiyet gündeme gelebilir.

Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşine, partnerine karşı sert tepkiler vermekten, sert ve nezaketten uzak söylemler de bulunmaktan mutlaka kaçınmalısın.. Tavır ve tutumlarının önemli olacağı Mayıs 2019 da nezaket, etik değerlere bağlı kalmak senin için uzun vadede kazandıracak.. Sinirlerin, agresif tepkilerin ön plana çıkabilir. Hassasiyetinin artacağı Mayıs 2019 da vereceğin tepkiler her türden ilişki de önemli olacak..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Kova Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

İyi-Kötü her anlamda büyük değişimler gündeme gelecek Mayıs 2019 da sevgili Kova..

Duygusal değişimlerin yaşanacağı bir Mayıs 2019 senin adına sevgili Kova.. Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, sürekli olarak kendini tekrarlayan sorunlara karşı büyük tepkiler verebilirsin.. Sinirlerinin artık kaldırmadığı konuları çözmek adına büyük yaptırımlar da bulunabilirsin.. Eşinin, partnerinin tavır ve tutumlarını eleştirel bir şekilde ele alabilirsin. Konforuna önem vereceğin, yaşam alanın ile ilgili değişimler yapacağın bir süreç olacak..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili biraz pervasız tutumlar sergileyebilirsin sevgili Kova.. Ancak bu durum ekonomik anlamda sorunlara neden olabilir. Düşünmeden hareket edebilir, ani kararlar alabilirsin.. Hayalperest tutumlardan mutlaka kaçınmalısın..

Bekar bir Kova isen, biraz yalnız kalmak, biraz bağımsız olmak isteyebilirsin. Flörtöz tutumların ön planda olacak ancak ciddi bir ilişki kurmaktan kaçınabilirsin. Sosyal ilişkilerde gerçeklerle yüzleşeceğin, yakın dostluklarla ilgili büyük değişimler yaşayacağın bir Mayıs 2019 olacak..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

Balık Burcu Aylık Yorum

Mayıs 2019

Ruhani yükseliş, manevi yükseliş, arınmak adına son derece verimli bir Mayıs 2019 sevgili Balık.

Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyumu, duygusal doyumu fazlası ile önemseyeceksin.. Fiziki dünyadan ziyade ruhani boyutu önemseyeceksin. Eşin, partnerin ile aynı frekansta olmaya, aynı doyumu yaşamaya önem vereceksin.. Bazı tutumların, bazı söylemlerin eşinin, partnerinin anlamakta güçlük çekeceği bir derinlikte olabilir. Sen de eşini, partnerini yüzeysel bulabilir, eleştirel bir üslup edinebilirsin.. Ancak denge de kalmak sorunların önüne geçecektir..

Kariyer, eğitim hayatın ile ilgili büyük adımlar atabilirsin. Ciddi anlamda girişimler de bulunabilirsin. Ancak uzun vadede bu tutumlar problemlere ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Mevcut tutumlarını korumalısın.. Yaptığın harcamalar, yatırımlar ile ilgili mutlaka gerekli olup-olmadığını gözden geçirmelisin.. Yeni bir iş arayışında isen, mutlaka detaylı hareket etmeli, detayları incelemelisin..

Bekar bir Balık isen, ani tepkiler, ani adımlar atabilirsin. Geçmişten gelen biri ile yeniden ilişki kurabilirsin.. Yeni bir ilişki arefesinde isen, tepkilerini ölçülü tutmaya özen göstermelisin.. Ani adımlar atabilir, ciddi bir ilişki kurabilirsin..

Keyifli bir ay geçirmeni dilerim..
-Astrolog Seda Turan

*Haftalık burç yorum içeriğimiz Değerli Astrolog Seda Turan’nın izni ile ” sedaturan.com.tr  ” adresinden alınmıştır.

Günlük, Aylık yorumlar ve Detaylı bilgi için ” sedaturan.com.tr  ” adresini ziyaret edin.

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak..

21 Produksiyon
bi yetenek
Ambulans Burada
STDW
Umut Durmaz
Koli Paketi
Web Sitesi Kampanya
Umut Durmaz
Fevkalade İşler Atölyesi
UMUT OTO LİNK BİTTİ -->